НВ-ВМХ, част 81

• 35 022
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
В този сайт на девойката храна не видях, само гарнитури разни  Mr. Green

Не случайно човек не може да погълне килограм и половина зеленчуци на едно ядене, така че не мисля, че изпиването им е кой знае какво постижение и принос към здравето. А и с това течно хранене ще съм все гладна

# 721
  • София
Всеки ден по свинска вратна пържола - на мен лично ме удря доста по джоба... Нали на всяко ядене е хубаво да има протеин, а аз имам поне две хранения дневно, та и на двете да ям яйца - не ми се вижда удачно...

Та не виждам нищо лошо пилешкото да присъства в менюто-с кожа, по-мазно, като крилцата например и т.н.
И аз доста яйца хапвам и извара - по финансови причини  Blush Често ям врат или бекон, но не всеки ден месо...а най-много ми бърка в джоба любимата ми сьомга - по 5 лева излиза едно 200 грамово парченце (това са 20-тина яйца) и през седмица си позволявам  Money
А пилешки крилца или бутче обичам да поръчвам на заведение като излизам  Heart Eyes

# 722
  • София
Ха, отварям да прочета новините и се сблъсквам с поредния пример за "здравословно меню", без мазнина естествено  Laughing
http://www.zrock.bg/novini/w-a-s-p-nabljagat-na-zdravoslovnoto-m … ta-si-u-nas-9138/

# 723
Сьомгата е много скъпа, да. За съжаление... Много обичам.

Свински бут или плешка обаче не са по-скъпи от пилешкото, също в повечето магазини има нарязано свинско за готвене, което пак не е скъпо. А врат също се намира по-евтин, но трябва да е на промоция някъде. От свинските меса единствено филето е повесеместно по-скъпо, като всяко филе, но останалите части не са по-скъпи от пилешко, а са и доста по-засищащи. Отделно на пилето все пак му трябва мазнина, то като сложиш масло, сметана или нещо от сорта - не излиза по на сметка  Peace Нищо против пилешкото, и аз обичам, обаче само на пиле е трудно да докарате ВМ-НВХ, затова по-добре си логвайте храната в някой сайт, за да не се хлъзнете извън режима и да се чудите защо не се получава  Peace

# 724
Сьомгата е много скъпа, да. За съжаление... Много обичам.

Свински бут или плешка обаче не са по-скъпи от пилешкото, също в повечето магазини има нарязано свинско за готвене, което пак не е скъпо. А врат също се намира по-евтин, но трябва да е на промоция някъде. От свинските меса единствено филето е повесеместно по-скъпо, като всяко филе, но останалите части не са по-скъпи от пилешко, а са и доста по-засищащи. Отделно на пилето все пак му трябва мазнина, то като сложиш масло, сметана или нещо от сорта - не излиза по на сметка  Peace Нищо против пилешкото, и аз обичам, обаче само на пиле е трудно да докарате ВМ-НВХ, затова по-добре си логвайте храната в някой сайт, за да не се хлъзнете извън режима и да се чудите защо не се получава  Peace

в какъв сайт например  newsm78

# 725
  • София
В тези двата, най-добре:
http://www.myfitnesspal.com/ - аз ползвам безплатното мобилно приложение.
http://www.fitday.com/

# 726
В тези двата, най-добре:
http://www.myfitnesspal.com/ - аз ползвам безплатното мобилно приложение.
http://www.fitday.com/

Благодаря,но не е това за мен  Joy
Струва ми се сложно да си изчислявам всяко хапване Simple Smile
  bouquet

# 727
fitday използвам и аз  Peace Може и сами да смятате, но с автоматичен калкулатор е по-удобно.

bouquet

Твоя воля, но кисело мляко, овесени трици и пилешко не са точно ВМ-НВХ. Всъщност от менюто ти само яйцата са 100 % режимна храна, за останалото е добре да водиш някаква сметка, за да не се окаже накрая, че ВМ-НВХ не действа защото всъщност не е ВМ-НВХ.

# 728
  • UK
Погледнах й сайта на тази другарка. Общо взето, щом някой почва да споменава затлачвания, мърсотии и шлаки....ясна е работата  Joy
 Никога няма да разбера защо хората си мислят, че червата са PVC тръби и се затлачват ли затлачват  ooooh!
 Забравих да се похваля, че през уикенда се озовах в дивата природа сред ферми разни и си набрах малини саморъчно, даже и органик бяха, за £2/kg. За сравнение в магазина са по 12  Shocked Та сега ще се поохлаби режимът за няколко дни, но все пак е лято, а аз никакви плодове не ям по цяла година. Само малини и диня обичам.
 Освен това прекарах един ден на брега, открих топлата вода, разбирайте рапани  Grinning Whistling и докато любимият ближеше сладоледи разни, аз успях доста да нагъна. Никога не бях яла преди, дори и не предполагах колко са вкусни  Heart Eyes

# 729

Никога няма да разбера защо хората си мислят, че червата са PVC тръби и се затлачват ли затлачват  ooooh!

Бях гледала клип срещу наситените мазнини - една жена излива кана мазнина в мивката и тръбата се запушва. Извод: представете си какво прави мазнината с артериите ви.

Макар че аз мога да запуша мивката и с пълнозърнесто брашно, та не знам какво доказват тези "примери".

# 730
  • SA
Тази жена сьс сокчетата не знам дали има смисьл да се обсьжда. Гледам от една година е на тях и салатки. Да направи поне десетина години така и тогава да дава акьл на хората.

# 731
Ха, не се възмущавайте, хората са доста неосведомени, но яко заблудени. Днес официално ме изтриха от една група за тренировки и хранителни режими, защото публично се възмутих от съветите - лимонов сок, който топял мазнините, комбинация от солети с кисело мляко, с която се свалят 35+ кг  Rolling Eyes
Но явно наистина на почит са хора без никакви познания, пишещи на латиница, но за сметка на това гръмогласни в изказванията си  ooooh!

# 732
  • В полите на Пирин планина
Честно казано и аз не се виждам да въвеждам всяка хапка в калкулатор. Освен това и твърде стриктното пазене на НВ-ВМХ не си го представям, дори това да означава по-бавно постигане на желаните от мен резултати. За един човек, който до един момент се е хранил с всякакви храни, вкл. и джънк, преминаването към НВ хранене е доста голяма крачка, която постепенно трябва да бъде възприета и на психично ниво. Някак трябва да осъзнаеш, да почувстваш вътрешно за себе си, че това е правилният начин. И в крайна сметка някой и друг въглехидрат едва ли ще променят принципа, главната линия на храненето.

# 733
fitday използвам и аз  Peace Може и сами да смятате, но с автоматичен калкулатор е по-удобно.

bouquet

Твоя воля, но кисело мляко, овесени трици и пилешко не са точно ВМ-НВХ. Всъщност от менюто ти само яйцата са 100 % режимна храна, за останалото е добре да водиш някаква сметка, за да не се окаже накрая, че ВМ-НВХ не действа защото всъщност не е ВМ-НВХ.

За триците :казах,че ги ползвам,защото ми помогнаха за стомаха  Peace
Относно другото пак ще кажа,че за това споделям тук менютата,ако имам грешки "старшите" да ме поправят  Peace
За мен форума е за това за  взаимопомощ и споделяне,и в Дюкан,90дневна,-60 системата,
навсякъде   се споделят менютата и се коментират режимите  Peace

# 734
Сьомгата на мен ми се случва, когато я намалят в Пикадили, а това е веднъж на три месеца горе-долу. #2gunfire Този уикенд ядох сьомга, дори ми остана и за днес. Sunglasses Но до следващия път ще минат няколко месеца, защото ми се струва наистина прекалено скъпо килограмът да струва 30 лв. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт