Търся електронна книга - тема 12

• 136 194
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
здравейте търся "призрачни светлини" на Дейвид Морел, търсих навсякъде освен в майлбоокс но нямам достъп поради операционната система която ползвам.
мерси много

имам я в epub формат, ако я искаш дай имейл

# 661
Здравейте ,търся "Парижкият апартамент" на Мишел Гейбъл , знам ,че е нова,но някой ако я има ,ще се радвам да я сподели !!!  Praynig Praynig Praynig

# 662
Много моля този който е сканирал "Джинджифилова къща" на Карен Герхардсен да сканира или снима - може и с телефон - страниците 108 и 109, че липсват от книгата. А ако някой има книгата и може да ми помогне с намирането на тези страници, ще съм му много благодарна.

# 663
Дали ще се намери Колибата или е рано..

# 664
Дали ще се намери Колибата или е рано..

Заповядай "Колибата" http://dox.bg/files/dw?a=1b670a498a

# 665
"Бъди с мен" я няма онлайн. Аз си я купих, за да мога да я прочета. Доста се чудих тогава дали да не си взема една от книгите за Хоуп, ама се спрях, щото влезнах в книжарницата с ограничен бюджет, а и все пак вече я бях прочела... Ама ако ми паднат излишни пари ....

Това все едно аз съм го писала. Laughing
Но си купих освен Бъди с мен и Ще те чакам.
tenesi321, Джинджифиловата къща я има в Mailbooks.

# 666
   Здравейте , много ви моля да откликнете на молбата ми , търся книгата "Пътят на лъва" с автор Мюзейос , ако я няма в електронен вариант съм готова да я купя ,но никъде я няма в наличност! Може и на руски.

Скрит текст:

# 667
Здравейте благодаря за предния път намерих я в мейлбукса като се прибрах. Сега си търся Под купола 1 от Стивън Кинг дали я има някъде ?

# 668
Търся поредицата Хекс Хол ако някой я има, моля да ми я прати на имейла ми: ivetor5fan@gmail.com

Благодаря предварително!

Не видях дали са ти отговорили. Имам и трите книги във вариант на хартия. Ако искаш, пиши на ЛС адрес, където да ти ги изпратя

# 669
  • София
Търся на англ.: Julie Johnson - "Like Gravity" - https://www.goodreads.com/book/show/18376174-like-gravity Форматът е без значение.

# 670
  • Разпиляна във въображението
Можете ли да теглите от Mailbooks . Аз се опитвам от няколко дни, но програмата ми забива.

# 671
Можете ли да теглите от Mailbooks . Аз се опитвам от няколко дни, но програмата ми забива.

Току що получих книга.

# 672
Здравейте.Търся книгите 
До краен предел - автор Сандра Браун
Защото ми принадлежиш - Карън Роуз
Колекционерът - Нора Робъртс

# 673
Търся книгите на Лариса Ренар:
1.Четирите лица на съвършенството
2.Пазителката на женската сила
3.Нощта на времето
в електронен вариант на български
на адрес    nnvm@abv.bg

Имам книгите на хартия. Пишете на лични за да ги получите, ако имате желание, винаги ще намерите възможност  да ги сканирате и качите в МБ.

Момичета, всеки втори пост е за книга или книги, които са на книжния пазар от има, няма месец. Доста книги купувам и днес предлагам за пореден път да дам книгите да се сканират и качат, но до сега никой не изяви желание да направи това.
Защо се очаква всичко даром?
Например: Саманта Йънг - Лондон Роуд, цената е 18 лв, сканира се за почти 4 часа(около 500 стр.) в PDF формат и за да се направи в Fb2, MOBI  или Epub са необходими около 8 часа, за TXT формат около 5 часа. Времето което се отделя за тези дейности, може да е необходимо за много други неща.
Съфорумка, която живее в чужбина, писа, че не може да си купува книги на български. Аз твърдя, може, само че доставката на книга(последно получих така трета част на С.Рейнард - изкуплението на Гейбриел в м.07.2014 г.) цена на книга 18 лв, цена на доставка с български пощи почти 15 лв, от БГ електронна книжарница.

# 674
Търся книгите на Лариса Ренар:
1.Четирите лица на съвършенството
2.Пазителката на женската сила
3.Нощта на времето
в електронен вариант на български
на адрес    nnvm@abv.bg

Имам книгите на хартия. Пишете на лични за да ги получите, ако имате желание, винаги ще намерите възможност  да ги сканирате и качите в МБ.

Момичета, всеки втори пост е за книга или книги, които са на книжния пазар от има, няма месец. Доста книги купувам и днес предлагам за пореден път да дам книгите да се сканират и качат, но до сега никой не изяви желание да направи това.
Защо се очаква всичко даром?
Например: Саманта Йънг - Лондон Роуд, цената е 18 лв, сканира се за почти 4 часа(около 500 стр.) в PDF формат и за да се направи в Fb2, MOBI  или Epub са необходими около 8 часа, за TXT формат около 5 часа. Времето което се отделя за тези дейности, може да е необходимо за много други неща.
Съфорумка, която живее в чужбина, писа, че не може да си купува книги на български. Аз твърдя, може, само че доставката на книга(последно получих така трета част на С.Рейнард - изкуплението на Гейбриел в м.07.2014 г.) цена на книга 18 лв, цена на доставка с български пощи почти 15 лв, от БГ електронна книжарница.

Защото е по-лесно...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт