Търся електронна книга - тема 12

• 136 208
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе/Germany
Здравейте! Търся книгата "Шаферки" на Джейн Костело. Ако някой я има, моля да ми я изпрати на имейла ми: ivetor5fan@gmail.com

Благодаря предварително!

Има я в Mailbooks Simple Smile

# 646
  • Варна
Аз пък търся бг език и литература ,както и математика за 6 и 7 клас в електронен формат newsm78.Детето има ел книга ,а сега почват входните нива и и трябва 6клас за преговор.Търсих по онлайн книжарниците обаче няма ел формат......

имам български за 6-ти клас, но е сканиран, дай мейл ако искаш

# 647
Търся книгите на Лариса Ренар:
1.Четирите лица на съвършенството
2.Пазителката на женската сила
3.Нощта на времето
в електронен вариант на български
на адрес    nnvm@abv.bg

# 648
  • Според сезона
ftp://
Здравейте! Търся книгата "Шаферки" на Джейн Костело. Ако някой я има, моля да ми я изпрати на имейла ми: ivetor5fan@gmail.com

Благодаря предварително!

Изпратено

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 21:56 от nestinarka

# 649
Търся "The edge of normal"- Carla Norton .

# 650
  • София
Здравейте, търся книгите на Касандра Клеър и тези от поредиците и Реликвите на смъртните и Адски устройства и Хрониките на Бейн.
Търся и книгите на Елиф Шафак.
Мейла ми е mmmanik@gmail.com
Благодаря ви предварително!

# 651
здравейте търся "призрачни светлини" на Дейвид Морел, търсих навсякъде освен в майлбоокс но нямам достъп поради операционната система която ползвам.
мерси много

# 652
Здравейте, търся книгите на Касандра Клеър и тези от поредиците и Реликвите на смъртните и Адски устройства и Хрониките на Бейн.
Търся и книгите на Елиф Шафак.
Мейла ми е mmmanik@gmail.com
Благодаря ви предварително!

Реликвите на смъртните и Адски устройства ги има в Mailbooks. Хрониките на Бейн не са издавани на български

# 653
  • Deutschland
Търся учебник по информационни технологии за 5ти клас, на издателство Сиела. Формата няма значение. Ако има някой, нека ми пише на лични, да дам имейл. Благодаря предварително!

# 654
Търся си Друговремец от Диана Габалдон
и тъй като няма как да проверя в мейлбукса дали я има бихте ли казали дали я има
 baby_neutral baby_neutral

# 655
Търся си Друговремец от Диана Габалдон
и тъй като няма как да проверя в мейлбукса дали я има бихте ли казали дали я има
 baby_neutral baby_neutral

Има я, да.

# 656
Такаа ... прочетх Заплетени [много ми хареса много се смях с нея   Joy Joy Joy] и Да повярваш отново . но не мога да намеря Бъди с мен  .. някой да я има ?  newsm78
БайДъУай  Сензацията на Джули Гарууд вече я има в mailbooks  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 657
  • Кърджали
"Бъди с мен" я няма онлайн. Аз си я купих, за да мога да я прочета. Доста се чудих тогава дали да не си взема една от книгите за Хоуп, ама се спрях, щото влезнах в книжарницата с ограничен бюджет, а и все пак вече я бях прочела... Ама ако ми паднат излишни пари ....

# 658
За Хоуп книжките са хубави да стига да харесваш такъм стил . но си заслужават де аз лично мн доволна остонох

# 659
  • Кърджали
А, книжките за Хоуп ги изчетох точно за два дена, като втората - за една вечер. Ама аз съм такъв дзвер - хареса ли ми нещо, не мирясвам, докато не го прочета. Не знам защо ме дърпаше нещо да си я купя в книжарницата - уж не обичам да чета една и съща книга два пъти  Laughing После се сетих за какво всъщност влезнах в книжарницата...
И за да не е съвсем спам, някой има ли тази книга?

Една приятелка ми я препоръча, но при едно бързо претърсване, не я намерих онлайн..

Общи условия

Активация на акаунт