Професионални серии за коса - тема 67

• 57 194
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Моля момичетата, които имат терапевтична преса за коса да кажат каква марка е и от къде са я взели.
Алена преди време ми каза, че е доволна от нейнта, но като тръгнах да поръчвам беше изчерпано количеството и така все още не съм си взела.

# 91
Мagnollia, благодаря за описанието на лилавата серия на Керастаз   bouquet
Сега ако може хрома серията(каптив или рич си ползвала)  Praynig

# 92
  • Стара Загора
РуСа-Мамма според мене Магнолия е описла не лилавата серия ( Ейч премиум) ами тъмнозелената ( Ейч ричардж)

# 93
РуСа-Мамма според мене Магнолия е описла не лилавата серия ( Ейч премиум) ами тъмнозелената ( Ейч ричардж)
Оооофф  ooooh! Много съм завеяна. Точно така  Blush

# 94
  • Варна

По въпроса с боите...повече от 13 години ползвам Вела Колестон перфект супер изсветляващата серия.Никога не съм имала дразнене на скалпа,цъфтене,късане на косъма или други проблеми.Боята дава наистина много блясък и има красиви цветове.Нямам опит с много бои.Няколко пъти ползвах Кюн,защото имаше проблем с Велата.Скалпът ми изтръпваше,изсветлява също много добре,но изсушава и блясък почти няма.Колористът ми обясняваше колко е щадяща,какви благинки има,много се зарибих,но такова изтръпване и изсушаване...И сестра ми се направи с нея,белеше и се скалпа от първо боядисване.За мен ето това е агресивна боя,но пак казвам нямам голям опит с боите.

# 95

По въпроса с боите...повече от 13 години ползвам Вела Колестон перфект супер изсветляващата серия.Никога не съм имала дразнене на скалпа,цъфтене,късане на косъма или други проблеми.Боята дава наистина много блясък и има красиви цветове.Нямам опит с много бои.Няколко пъти ползвах Кюн,защото имаше проблем с Велата.Скалпът ми изтръпваше,изсветлява също много добре,но изсушава и блясък почти няма.Колористът ми обясняваше колко е щадяща,какви благинки има,много се зарибих,но такова изтръпване и изсушаване...И сестра ми се направи с нея,белеше и се скалпа от първо боядисване.За мен ето това е агресивна боя,но пак казвам нямам голям опит с боите.

tyzarka  и аз се боядисвам с Вела колестон,и също за мен досега  е най -щадящата боя, никаква агресивност не усещам, даже напротив, много жива след  това, и прекрасен цвят Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 96
А какво ще кажете за трайността на Иноа боята?

# 97
  • София

За тънка всичко хващаща коса е супер. Цвета е блестящ и наситен, боядисвам на месец-два. Не знам как ще се държи с нормална с дебел косъм, коса  newsm78

# 98
При мен цвета се получава много хубав,но за съжаление - нетраен.
Изобщо не ми вреди на косата обаче,което за мен е по-важно,а и аз нямам бели коси,които да ме притесняват  Peace.

# 99
На мен Иноа ми се измиваше супер бързо, не знам защо иначе цветът беше хубав и наситен, даже след боядисването с Иноа, бях взела и шампоан и балсам. Цветът се отми на 3-та седмица, а не беше нещо специфично. Имам приятелки, които пък я обожават тази боя.

Мога да споделя, че и при мен ефектът от Кюн беше подобен, но тогава ползвах и повече протеинови продукти. Имам даже още една опаковка и така си и седи, не знам дали бих я ползвала отново.

# 100
Става въпрос за светли цветове на предварително изсветлена коса. По принцип безамонячните лесно се отмиват и макар да не вредят това постоянно променяне на цвета дразни. То не че с нормална боя пак не се отмива цвета...

# 101
  • Варна
Моля момичетата, които имат терапевтична преса за коса да кажат каква марка е и от къде са я взели.
Алена преди време ми каза, че е доволна от нейнта, но като тръгнах да поръчвам беше изчерпано количеството и така все още не съм си взела.

Моята е от тук http://www.davidpostalmarket.com/index.php?main_page=product_inf … p;products_id=273

# 102
  • София

Моята е от тук http://www.davidpostalmarket.com/index.php?main_page=product_inf … p;products_id=273

А доволна ли си?
Не им е налична в сайта, но ще пусна заявка.

# 103

Здравейте, продкрепям напълно написаното, с тази разлика че съм ползвала и други бои, но определено има огромна разлика с Вела Колестон и опита ми не е от 13 години а от пет.

# 104
Аз също имах голям мерак за терапевтична преса, но като се сетя, че адски ме мързи, хич не си се представям да излизам от банята, да минавам с преса, че пак да влизам... Ама то аз съм ден до пладне, утре друго ще викам,така че...  Blush

Аз в последно време съм изцяло прострастена към маската Лисс, просто постоянно нея хващам в банята. Голям разкош  Heart Eyes
Някой ако е ползвал термо крема от серията, олиото или СОС-серума, моля да сподели  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт