Професионални серии за коса - тема 67

• 57 196
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
  • Paris
На мен Иноа ми се измиваше супер бързо, не знам защо иначе цветът беше хубав и наситен, даже след боядисването с Иноа, бях взела и шампоан и балсам. Цветът се отми на 3-та седмица, а не беше нещо специфично.
И при мен така, но така и не съм намерила с какво да я заменя. Надявам се в темата да открия добри предложения. Peace

# 106
Аз също имах голям мерак за терапевтична преса, но като се сетя, че адски ме мързи, хич не си се представям да излизам от банята, да минавам с преса, че пак да влизам... Ама то аз съм ден до пладне, утре друго ще викам,така че...  Blush

Аз в последно време съм изцяло прострастена към маската Лисс, просто постоянно нея хващам в банята. Голям разкош  Heart Eyes
Някой ако е ползвал термо крема от серията, олиото или СОС-серума, моля да сподели  Praynig

РуСа-Мамма ,прекрасна е маската наистина, аз също с голямо удоволствие я ползвам, аромата е на парфюм,за друга маска не се сещам да има такъв изразен парфюмен  Simple Smile Simple Smileаромат . Имам термокрема, и той е така парфюмиран, гъста бяла консистенция, слагам на влажна коса и изсушавам после, харесва ми,косата е мека ,не  е разхвърчана, на вълни стои Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 107
Аз също имах голям мерак за терапевтична преса, но като се сетя, че адски ме мързи, хич не си се представям да излизам от банята, да минавам с преса, че пак да влизам... Ама то аз съм ден до пладне, утре друго ще викам,така че...  Blush

Аз в последно време съм изцяло прострастена към маската Лисс, просто постоянно нея хващам в банята. Голям разкош  Heart Eyes
Някой ако е ползвал термо крема от серията, олиото или СОС-серума, моля да сподели  Praynig

РуСа-Мамма ,прекрасна е маската наистина, аз също с голямо удоволствие я ползвам, аромата е на парфюм,за друга маска не се сещам да има такъв изразен парфюмен  Simple Smile Simple Smileаромат . Имам термокрема, и той е така парфюмиран, гъста бяла консистенция, слагам на влажна коса и изсушавам после, харесва ми,косата е мека ,не  е разхвърчана, на вълни стои Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Забелязала ли си реално крема заглажда ли и има ли разлика само с маската и маска+крем?

# 108
  • София
Руса Мама, преди години от Лисс серията имах флуид за непокорна коса. В момента май няма такъв продукт в серията, или поне аз не го виждам, или са го трансформирали в олиото, защото беше в такъв флакон и като консистенция беше като Митик ойл. Добре приглаждаше, но ми утежняваше. Не можах и до половината да го изразходя, мина му срока и го хвърлих. Митичното олио ми харесва повече в сравнение с тогавашния продукт.

# 109
  • София
Имам въпрос към използвалите двустъпковия протеин на Афоджи, като изсушите протеина, стоите ли известно време с него или веднага го изплаквате  newsm78

# 110
  • София
Аз не бих стояла. Ако се престои по-дълго с маслена и хидратираща маска, няма проблем, но с протеиновите може косата да стане много суха.
И на мен боята Кюн ми щипе на скалпа, но мислех, че това е нормално, като нямах опит с други бои. Последният път се правих с друга марка боя и нямах такава реакция, хем бях с оксидант 9 % вместо обичайните 6 %.

# 111
На мен от Кюн не ми щипеше изобщо, даже ми харесва като нанасяне и след измиване, но 2 седмици след това е просто ужас.
Като щипане при мен имаше най-много с Макадамия, винаги използвам  6 % оксидант.
В момента въртят една реклама на един шампоан le petit marseillais, едно детенце пипа една метла и каза: " А, това е косата на мама"  Laughing Точно така се почувствах и аз, да не говорим, че като започна да се отмива ме питаха дали не съм с омбре, много неравномерно избледня цветът. Май засега като цвят и трайност съм  най-доволна от Матрикс и ще се върна към техните бои, но трудно ги намирам и това е единственото нещо, което ме спира.

И аз не бих седяла с толкова силен протеин, колкото и да ми харесва ефектът от него просто ме докарва до главоболие с този силен аромат. Crossing Arms

# 112
  • Варна
На Кюн ползвах 1517 с 12 % ок.Първите 10 мин. едва издържах.Адско щипене и изтръпване на скалпа.Не ми се е случвало друг път и бая се изплаших,но геройски издържах  Laughing
Колористът каза,че е нормално да изпитвам"дискомфорт"за няколко мин.Основата ми била светла и бързо изсветлявало,а ме държа час и 15 мин.За мен не беше нормално,защото с Велата нямам такива усещания пак с 12%ок. и за 50-60 мин.резултатите са отлични винаги.

Терапевтичната преса е страхотна,но да те прави друг  Mr. Green
Бях пощуряла да си купувам и фризьорката ми каза,че ми е много дълга косата,изморително е и ще ми омръзне още от първо ползване.Даде ми нейната вкъщи да и се порадвам.Права излезе.Ако си я бях купила щеше да си стои в шкафа.А колко лесно и приятно изглежда като ме прави тя  Laughing

# 113
  • София
На Кюн ползвах 1517 с 12 % ок.Първите 10 мин. едва издържах.Адско щипене и изтръпване на скалпа.Не ми се е случвало друг път и бая се изплаших,но геройски издържах  Laughing
Колористът каза,че е нормално да изпитвам"дискомфорт"за няколко мин.Основата ми била светла и бързо изсветлявало,а ме държа час и 15 мин.За мен не беше нормално,защото с Велата нямам такива усещания пак с 12%ок. и за 50-60 мин.резултатите са отлични винаги.

Терапевтичната преса е страхотна,но да те прави друг  Mr. Green
Бях пощуряла да си купувам и фризьорката ми каза,че ми е много дълга косата,изморително е и ще ми омръзне още от първо ползване.Даде ми нейната вкъщи да и се порадвам.Права излезе.Ако си я бях купила щеше да си стои в шкафа.А колко лесно и приятно изглежда като ме прави тя  Laughing

О, тузарка, аз съм упорито магаре  Joy
Със сигурност ще я ползвам, нищо че ми е дълга косата.

Сега за Вела Колестон. Разказах за моя опит и няма да се повтарям. Сестра ми се боядисва само с нея, окислител 9%, от около 7 години. Руса е и цвета й наистина става страхотен, но на всяко боядисване скалпа й се бели. Тя го приема за нормално, но за мене не е. Не ви убеждавам да не използвате боята - в никакъв случай. Просто го казвам за тези, които смятат, че Вела Колестон е щадяща боя.

# 114
  • София
Аз не бих стояла. Ако се престои по-дълго с маслена и хидратираща маска, няма проблем, но с протеиновите може косата да стане много суха.

Благодаря за отговора! Обдухах я с топъл сешоар и като изсъхна я измих. Наистина има изсушаващ ефект, което е добре за моята прекалено бързо омазняваща се коса!

Резултат от терапията, мноооооого блестяща коса, хареса ми. Да видим как ще е в дългосрочен план  Mr. Green

# 115
След около 30 минути ми предстои къпане с протеиновия шампоан на Shwarzkopf repair rescue и маската от същата серия. Какво мога да сложа като финиш от изброените-митично олио, олио макадамия, олио алфапарф с пустинна фурма, и въобще има ли значение след протеинови продукти какъв е финиша? Rolling Eyes
Благодаря за отговора предварително! Hug

# 116
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet
Колко много сте изписали.  Simple Smile

Косата ми е изрусена, но мека, с фин косъм и чуплива. Търся като ефект обем, плътност и запазване на чупките.  Simple Smile

1. По първия въпрос - От продуктите, които не се споменават често, харесвам Ниоксин 4. Ползвам шампоан, балсам и серум за скалпа. Досега съм изхабила по три опаковки и за моята коса са чудесни продукти. Предназначени са за уплътняване на тънки коси. Има различни варианти, аз използвам серията 4. Миризмата е ментолова. Косата става плътна, здрава с добре оформени чупки.

2. По втория въпрос - Ползвам само професионална козметика за косата от 3-4 години. През това време съм провала доста продукти, някои сполучливи, други не за моята коса.
Много харесвам следните продукти:
- Млечната терапия на Милк Шейк; - Две минутния реконструктор на Афоджи; - Ботокс ампулата на Лореал; - Циментът на Керастаз; - Прокератина на Лореал; - Редкен Екстрийм; Има и други, но да не става дълго.  Simple Smile

nad_tab, аз след като изсуша двустъпковия протеин на Афоджи, стоя около 10 минути и не съм имала проблем със сухота после, но моята коса е мека и носи много на протеин. Като втора стъпка слагам хидратираща маска и много харесвам косата си след това.  Peace

# 117
  • Варна
Моля момичетата, които имат терапевтична преса за коса да кажат каква марка е и от къде са я взели.
Алена преди време ми каза, че е доволна от нейнта, но като тръгнах да поръчвам беше изчерпано количеството и така все още не съм си взела.

Моята е от тук http://www.davidpostalmarket.com/index.php?main_page=product_inf … p;products_id=273

А доволна ли си?
Не им е налична в сайта, но ще пусна заявка.

Бях доволна,да.Казвам бях,защото косата ми беше изрусена с лек сивкав оттенък и вместо да се чудя да загрявам ли маската и колко време да стоя,за да не ми падне боята си ползвах терапевтичната преса.Бях много стриктна,често я ползвах с маска и после пак след финишите,които слагам Simple Smile
Особено добре ми беше с еластайзера или с базата и протеина на Милк Шейк,но и с другите маски също.
 Сега косата ми е естествения си цвят и е в много добро състояние и пресата ми си отлежава в шкафа.
 За мен обаче това си е една много добра инвестиция.След като ползвам качествена козметика,защо да не извлека максимума от нея.И за себе си знам,че пак ще и дойде времето Heart Eyes
Magnolia,когато поръчваш,ако искаш им кажи да ти пратят и диска към пресата.Има много добри клипчета за начините на ползване на пресата.
 Желая ти успех с поръчката и скорошна нова придобивка Peace

# 118
След около 30 минути ми предстои къпане с протеиновия шампоан на Shwarzkopf repair rescue и маската от същата серия. Какво мога да сложа като финиш от изброените-митично олио, олио макадамия, олио алфапарф с пустинна фурма, и въобще има ли значение след протеинови продукти какъв е финиша? Rolling Eyes
Благодаря за отговора предварително! Hug
Аз след протеинова серия не подбирам финиша - хващам каквото ми влезе в окото ( имам анти-фриз серума на Джон Фрида,Митик ойл Рич,коприната с червената капачка и едно олио със смокини на Алфапарф ) , но за термозащита ползвам Цимент-а.
Като ползвам хидратираща - Нектара  Laughing
Това съобразявам,макар че и това е без значение според мен, за финиша - изобщо  Peace

# 119

Благодаря за отговора! Обдухах я с топъл сешоар и като изсъхна я измих. Наистина има изсушаващ ефект, което е добре за моята прекалено бързо омазняваща се коса!

Резултат от терапията, мноооооого блестяща коса, хареса ми. Да видим как ще е в дългосрочен план  Mr. Green
Това звучи чудесно! Hug

Общи условия

Активация на акаунт