Професионални серии за коса - тема 67

• 57 209
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
aDaMaNt^, и аз като теб се боядисвам, защото харесвам косата си тъмна. Ползвам Schwarzkopf Perfect Mousse, която е безамонячна, изключително лесна за нанасяне и не изтощава толкова много. Отмива се бавно и равномерно. Косата ми става лъскава, а цветът се получава точно какъвто го искам - много тъмно, почти черно кафяво без абсолютно никакви отенъци. Номерът е 300.
Скрит текст:
Пробвах и черния цвят като стоях 20-тина минути, за да не стана гарваново черна. С него станах доста тъмна, но ми отива. А и той пада много по-бавно и косата ми е тъмна по-дълго време. За щастие още след първото измиване черното не е толкова наситено.
Скрит текст:
Маската към боята също е много добра. За съжаление разбрах, че я спират и навсякъде е намалена. успях да се запася с по една кутия от двата цвята.
Обаче бели коси не покрива.

Мерси, ще погледна значи да взема освен да имам един цвят щом ще ги спират. Мислех да погледна безамонячни непрофесионални, но като се замисля как ще дам 15 лв за непрофесионална боя и че за тези пари мога да си взема професионална такава и в повечето случаи се отказвам Mr. GreenМоже би не е много правилно, ама...
Макадемия боята съм я пробвала преди и при мен беше щадяща, но като трайност нищо особено. Много искам Матрикс да пробвам, но нещо все като дойде време за боя и не стигам до издирването им. Вела мисля, че не ми дойде силна, но да видим как ще е от към трайност.
Пробвала съм преди време ДИАЛАЙТ, мисля че беше безамонячната на лореал, но като трайност беше много зле, иначе доста щадяща заради ниския оксидант. Имам цяла туба от него. Другия път може да взема да забъркам обикновена боя със слабия оксидант за освежаване на цвета  Thinking  КАто се замисля няма да се получи зле, поне да я горя с по-слаб оксидант  Mr. Green

# 121
.◦♥Жана♥◦., благодаря за отговора. Не изчаках отговора и ме достраша да слагам олио, затова се напръсках с едно спрейче на Лакме ( двуфазното) понеже прочетох, че и то е протеиново. Но явно косата ми няма нужда от протеин, защото е на път да изсъхне, но от това до колкото е изсъхнала ми се вижда да стои опърпана и бухнала, а не на оформени пригладени къдрички.
Преди време бях писала тук и ме бяха посъветвали да пробвам Макадамия. Мила съфорумка ми изпрати мостричка на маската и останах наистина очарована. Косата ми стана хлъзгава и и жива. Предния ден обаче се бях подстригвала, но силно се надявам да е и от маската. От това съдя, че имам нужда от хидратация, а бях на път да си поръчам и 2-минутния реконструктор. Rolling Eyes
Благодаря за включването.  bouquet

# 122
Моля момичетата, които имат терапевтична преса за коса да кажат каква марка е и от къде са я взели.
Алена преди време ми каза, че е доволна от нейнта, но като тръгнах да поръчвам беше изчерпано количеството и така все още не съм си взела.

Моята е от тук http://www.davidpostalmarket.com/index.php?main_page=product_inf … p;products_id=273

А доволна ли си?
Не им е налична в сайта, но ще пусна заявка.

Бях доволна,да.Казвам бях,защото косата ми беше изрусена с лек сивкав оттенък и вместо да се чудя да загрявам ли маската и колко време да стоя,за да не ми падне боята си ползвах терапевтичната преса.Бях много стриктна,често я ползвах с маска и после пак след финишите,които слагам Simple Smile
Особено добре ми беше с еластайзера или с базата и протеина на Милк Шейк,но и с другите маски също.
 Сега косата ми е естествения си цвят и е в много добро състояние и пресата ми си отлежава в шкафа.
 За мен обаче това си е една много добра инвестиция.След като ползвам качествена козметика,защо да не извлека максимума от нея.И за себе си знам,че пак ще и дойде времето Heart Eyes
Magnolia,когато поръчваш,ако искаш им кажи да ти пратят и диска към пресата.Има много добри клипчета за начините на ползване на пресата.
 Желая ти успех с поръчката и скорошна нова придобивка Peace

+1  Peace аз също съм много доволна . И определено добрият вид на косата ми за краткият период в
който ползвам проф.козметика се дължи на нея.  Има какво още да се желае от косата ми, но определено си заслужава инвестицията

# 123
nteri ,много хубаво - L2 затваря люспиците на косъма,това не ти писах,защото реших,че конкретно за финиша питаш  Peace След спрейчето,спокойно можеш да си ползваш финиш.
Щом ти се е изсушила косата,значи 2-3 измивания не ползвай протеин - само хидратация,маската Макадамия е хубава,разплита и хидратира доста добре  Peace

# 124
  • Варна
Mомичета, може ли да припомните коя беше маската Лисс, за която стана въпрос по-горе?

# 125
# 126
# 127
След около 30 минути ми предстои къпане с протеиновия шампоан на Shwarzkopf repair rescue и маската от същата серия. Какво мога да сложа като финиш от изброените-митично олио, олио макадамия, олио алфапарф с пустинна фурма, и въобще има ли значение след протеинови продукти какъв е финиша? Rolling Eyes
Благодаря за отговора предварително! Hug
Зависи какъв краен резултат искаш да постигнеш. Ако искаш да подчертаеш протеиновото уплътняващо действие слагаш протеинов финиш. Ако пък искаш да балансираш нещата и да омекотиш твърдото действие от протеините, завършваш с хидратиращ финиш.

# 128
Докато разглеждах терапевтичните преси попаднах на някакъв високочестотен уред, който се използва и за лице и за коса. Тук е описано подробно действието му и има ревюта:
http://www.jellenproducts.com/jellen-portable-high-frequency-machine-spa-grade/
http://www.iskinfab.com/high-frequency-skin-care.html
В и-бей има много такива http://www.ebay.co.uk/itm/Portable-High-Frequency-Beauty-Device- … sh=item33845dc7c7.
Това, че става въпрос за ток малко ме стресира. Дали се усеща нещо newsm78
Всъщност май това е нещо като дарсонвал.

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 12:11 от Letsgo

# 129
1. Адски съм доволна от Milkshake Incredible Milk – 12 effects . Heart Eyes Мирише страхотно и омекотява косата много добре.

2.Серията,която съм ползвала  най-дълго и определено ми е фаворит е Kerastase Oleo Relax,единствената серия на Керастаз ,от която съм100% доволна.Идеална е за сухи и третирани коси. Ползвала съм почти всички серии на Лореал Проф. и Керастаз и само към тази бих се върнала. Flutter

# 130
Имам тънък косъм,косата ми е гъста,до средата на гърба,изсветлена до светло кестеняво,леко начупена (поддържам я права),склонна към накъсване,със сухи краища

1. Любими продукти, които не са толкова обсъждани тук във форума.

http://beautyexpert.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … osa-3-BAMBOO-10ml
Няма такава ампула,за моята коса е нещо уникално.Подхранва скалпа,помага за по-бърз растеж на косата и лично при мен спря лющенето на скалпа,което ме тормозеше повече от една година.Използвах какво ли не в опит да спра сърбежа и пърхота,но тази ампула от раз промени състоянието и на скалпа,и на косата ми.Не оставам без нея,никога.Слагам я на всяко второ измиване,а понякога и по-често,особено в началото.Най-лечебният продукт,който съм използвала.Предупреждение-Не я оставяйте на скалпа си повече от 2-3 часа.В началото престоях с ампулата цяла вечер и после скалпа ми беше чувствителен към по-топла вода,но това беше само до следващото измиване.Аз по принцип винаги стоя повече време с маските и ампулите,така съм по-доволна от ефекта Peace

2-Няма да съм точна,каквото и да отговоря на този въпрос.Много са продуктите,които харесвам и които в даден момент са ми били полезни.Но тези без които не мога са-ампулата със стволови клетки на Наши,ампулата бамбук на Наши,Кератина на Наши,ампулата ботокс на Лореал(изключително любима) и вече Олео фюжън концентрата на Керастаз.

# 131
Тази ампула с отмивоне ли е? И аз ги заглеждам тези от досна време. Да разбирам, че е по-скоро грижа за скалпа?

# 132
ametista, колко често ползваш Кератина на Наши и с какъв финиш го комбинираш? В началото бях много доволна от шампоана и балсама,но след няколко измивания съм доста разочарована. Tired

# 133
Тази ампула с отмивоне ли е? И аз ги заглеждам тези от досна време. Да разбирам, че е по-скоро грижа за скалпа?

Да,с отмиване Peace И да,грижа за скалпа е Peace

# 134
ametista, колко често ползваш Кератина на Наши и с какъв финиш го комбинираш? В началото бях много доволна от шампоана и балсама,но след няколко измивания съм доста разочарована. Tired

Кератина го използвах постоянно,може би в продължение на 6 месеца,не на всяко миене,но определено на всяко второ,комбинирах го с бамбук ампулата на Наши за скалпа,а като финиш дълго време използвах аргановото олио на Лакме.Засега съм си дала почивка от всякакъв вид протеин,дори и балансиран,но нямам търпение да се върна към Кератина на Наши.
Може би трябва да смениш за известно време с друга маска,възможно е косата ти да има нужда от повече хидратиране  Peace

ПС-Забравих да кажа,че доста често преди нанасяне на Кератина,вместо с шампоана от серията,измивах с Афоджи за изтощена коса.А при използване на кератин шампоана на Наши,използвах друга протеинова маска..

Общи условия

Активация на акаунт