Лятото дойде,Януарчето в мама си расте 4

• 24 658
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Момичета,на кого трябва да изпратя съобщение за ФБ? Иначе аз съм Магдалена Лазарова там!

Вчера ходих на нови изследвания за Даун,не е същото като първото казва се Панорама тест и е на 99 % точен,и нямам търпение след 10 дни да излязат резултатите,че много се притесних,щели да ми кажат и пола на бебето защото изследвали 6,13 и 21 хромозоми!

Аз също няма желание за нищо,просто изпаднах в някаква депресияне ми се говори с никой и не ми се прави нищо,просто тук в Америка за да се застраховат да не направят грешка много обичат да стряскат,ама като четаи в БГ какви ги има..

Някой беше писал да му препоръчат АГ специалист за Варна, с две ръце казвам Д-р Жеков в Медицински център Света Анна(родих при него дъщеря си,прави и ЖК) Peace

# 436
Аз съм и там и тук, не съм избягала.
Сега е лошо времето и имам възможността да се включвам и на 2те места  Wink

# 437
Здравейте,и аз съм и тук и там Simple Smile .Днес бях да ми вземат кръв за БХС и резултатите чак след 10 дни.Ултразвука беше перфектен.Бебчо почти незастана мирен както казва синът ми " въртеше се като пумпал" .По ултразвука вървим 1 седмица напред ,а за пол доки каза ,че още е рано и на този етап само ще си гадаем.

# 438
Здравейте мамчета  Heart Eyes

Тъкмо се връщаме от ФМ - всичко е наред! По-спокойна не съм се чувствала до сега, доктора каза, че всичко е наред, отговаряме си на седмиците, нали ми казаха в болницата, че май ще е момче, д-р Хубчев каза, че сега понеже пъпната връв му минавала между крачетата и не може да ми каже на 100 %, но мисли, че е момче  Peace ММ е толкова щастлив в какво се превръща малката точица от преди 3 месеца  Heart Eyes Термина ми между другото излезна за 14.01  newsm78 ноо ще видим другия път какво ще излезне!  Peace

# 439
Здравейте мамчета  Heart Eyes

Тъкмо се връщаме от ФМ - всичко е наред! По-спокойна не съм се чувствала до сега, доктора каза, че всичко е наред, отговаряме си на седмиците, нали ми казаха в болницата, че май ще е момче, д-р Хубчев каза, че сега понеже пъпната връв му минавала между крачетата и не може да ми каже на 100 %, но мисли, че е момче  Peace ММ е толкова щастлив в какво се превръща малката точица от преди 3 месеца  Heart Eyes Термина ми между другото излезна за 14.01  newsm78 ноо ще видим другия път какво ще излезне!  Peace

Термина не се гледа по ехографа !  Peace

# 440
Попринцип да, но нали излиза предполагаемата дата според размерите на бебчето, така знам аз де  Simple Smile

# 441
Предполагаемата дата е тази която ти е ПМЦ, мисля че твоята беше 19-ти, ехографа всеки път може да показва различно и докторите не се водят по него Simple Smile

# 442
Момичета, искрено се надявам темата тук да не западне, тъй като аз нямам фейсбук и не мога да се включа там...

Някой беше писал да му препоръчат АГ специалист за Варна, с две ръце казвам Д-р Жеков в Медицински център Света Анна(родих при него дъщеря си,прави и ЖК) Peace

Много благодаря за инфото... На мен ми препоръчаха и Майчин дом... ама не знам нито един лекар там... А не ми се иска да отида при който и да било, защото ме е страх на какъв ще попадна...

# 443
  • Разпиляна във въображението
Аз си получих изследванията за болестите. Всичко е наред. В понеделник съм на преглед и се надявам да видя пола на бебо. Пусто вече съм в четвъртия месец, а гаденето продължава Crossing Arms

# 444
Аз също съм и във ФБ и тук в БГ МАМА Simple Smile. Нали ми е 1-ва бременност, да не изпусна нещо Simple Smile.

# 445
маймунке, да по ПМЦ е 19.01  Grinning живо и здраво да е пък който и януари да е  Peace

# 446
От няколко дни ми се върти нещо през главата - СТВОЛОВИ КЛЕТКИ. Искам да попитам има ли мама, която да е запозната с въпроса. Взимане и съхраняване? И също възможност за даряване, такъв вариант има ли?

# 447
 Няма да западне Heart Eyes
Аз днес казах в работата... какви хора има Sick питаха ме, "ами 4-тото като дойде, какво ще правим", "ами, то аз и до пенсия така мога Wink" гледай ги ти, какво им влиза в работата...
Да видим само дали ще ми се уредят нещата,че искам да излезна болничен от другия месец, но как ще стане. newsm78

От домакински задължения нямам време за нищо, хайде лека нощ

# 448
Тръст, не им се връзвай!!! Повечето хора се страхуват да правят деца и донякъде имат право....
Не че ги оправдавам, да не ме разбереш погрешно. Взимаш си болнични и толкова никой нищо не може да ти каже  Peace
И аз мисля, че темичката изобщо няма да западне.  Naughty
Мириел, не се отчайвай, ще спре... И аз го чакам тоз' четвърти месец с нетърпение...
Ако знаете, разхождам се със щипка за пране  Embarassed на носа си из къщи поне до обяд... иначе  Sick

# 449
trust аз си взимам болничен от втори месец, според мен няма да имаш проблем

Общи условия

Активация на акаунт