Лятото дойде,Януарчето в мама си расте 4

• 24 656
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Значии много сте интересни... До преди 2-3 седмици се оплаквахте, че ви се гади много и повръщате и нямахте търпение да дойде 4ти месец, за да се махне гаденето. Сега се оплаквате, че не ви се гади и нямате симптоми и заради това параноясвате дали сте бременни. Оплаквате се, че влизайки в 4тия месец сте качили цели 3-4 кг (представете си какъв ужас!!!!). Момичета я се осъзнайте!!! Спрете да си търсите какво да не ви е наред и СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ на бременността си. Не ви се гади, не кървите, нямате болки - бебчето ви и вие сте добре - РАДВАЙТЕ СЕ! Мисля, че всички знаете, че лошите новини идват бързо. Качили сте САМО 3-4 кг - РАДВАЙТЕ СЕ - напълно в нормата сте. Нима очаквате да не качите нито грам??? Нормалното качване на килограми е до 6ти месец да се качва по 1кг, а последните три месеца да се качват по 2кг. (и това пак включва известни отклонения - 200гр. в повече на месец не са повод за паника). Я сега си сметнете всички колко сте качили и сами се уверете, че сте в норма...

Извинявам, се ако съм обидила някоя от вас. Знам, че сме по-чувствителни в този период, но ако сами не се погрижите за самочувствието и настроението си, надали някой друг ще го направи ( или поне по-успешно, отколкото бихте го направили сами)

Пожелавам ви хубав ден   bouquet

# 541
  • Стара Загора/Сливен
Здравейте мамчета, аз като една настояща януарска мама/ две от децата ми са януарчета и за това сте ми слабост/минавам само да ви пожелая да сте здрави, много обгрижвани и обичани да растат коремчетата и едни прекрасни бебчета на финал!  Hug хубав ден на всички

Последна редакция: пн, 21 юли 2014, 15:11 от dolphin-mama80

# 542
  • бургас
dolphin-mama80   Hug bouquet

# 543
Значии много сте интересни... До преди 2-3 седмици се оплаквахте, че ви се гади много и повръщате и нямахте търпение да дойде 4ти месец, за да се махне гаденето. Сега се оплаквате, че не ви се гади и нямате симптоми и заради това параноясвате дали сте бременни. Оплаквате се, че влизайки в 4тия месец сте качили цели 3-4 кг (представете си какъв ужас!!!!). Момичета я се осъзнайте!!! Спрете да си търсите какво да не ви е наред и СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ на бременността си. Не ви се гади, не кървите, нямате болки - бебчето ви и вие сте добре - РАДВАЙТЕ СЕ! Мисля, че всички знаете, че лошите новини идват бързо. Качили сте САМО 3-4 кг - РАДВАЙТЕ СЕ - напълно в нормата сте. Нима очаквате да не качите нито грам??? Нормалното качване на килограми е до 6ти месец да се качва по 1кг, а последните три месеца да се качват по 2кг. (и това пак включва известни отклонения - 200гр. в повече на месец не са повод за паника). Я сега си сметнете всички колко сте качили и сами се уверете, че сте в норма...

Извинявам, се ако съм обидила някоя от вас. Знам, че сме по-чувствителни в този период, но ако сами не се погрижите за самочувствието и настроението си, надали някой друг ще го направи ( или поне по-успешно, отколкото бихте го направили сами)

Благодаря за съвета за самочувствието напълно си права !  Hug Но не смятам, че някоя се оплаква в истинския смисъл на оплакването , а по-скоро е нещо , което ни вълнува в момента - точно заради по-голямата чувствителност. Аз лично си имам проблем с напълняването чисто от психическа гледна точка и близките ми постоянно ми повтарят , че вече не съм важна само аз и аз, а малкото човече, което трябва да РАСТЕ ЗДРАВИЧКО .. така , че хапвайте, докато имаме сладко оправдание за това  Laughing ( в премерени количества разбира се  Whistling Heart EyesHug

# 544
eucalyptus ли беше момичето, което отговаря за добавянето във ФБ, че от 3 дена чакам да ме огрее Simple Smile Относно килограмите, от 10 дена съм си в БГ и го караме само на скара Simple Smile и ядене и пиене. Но като цяло съм +2. Аз нямам притеснение за кг, защото съм 1.81см и поне нося на качване. На преглед съм тази седмица и аз се моля всичко да е наред Simple Smile

# 545

Съвършенно права си!!! Hug

Относно ФБ и аз все още не съм добавена!

# 546
Здравейте!
Престраших се най- сетне и аз да се запиша. Терминът ми е за 27.01, трета(успешна) бременност ми е, на 28 години съм.
Бебенцето е желано и планувано.
Преди да забременея с него, имах една неуспешна бременност, която приключи в 15 г.с., тъй като след изследванията се установи, че бебето има синдром на Едуардс... Много тежко приех нещата, трудно ми беше да се възстановя, но въпреки, че има риск за всяка следваща бременност, решихме, че искаме още едно дете. Нещата се получиха, минаха вече първите изследвания - всичко е в нормите. Мога малко да си отдъхна, но пак ми е свито сърцето и много ме е страх. Мисля позитивно и вярвам, че краят ще бъде щастлив.
Иначе нямам проблеми, засега бременността върви доста леко, гадеше ми се малко и то най- вече в началото. Сега само дето ми е по- сънливо, но иначе всичко е наред.
За килограмите изобщо не се кахъря, просто искам бебето да се роди здраво! Всичко друго се оправя с течение на времето. А килограмите се свалят най- лесно.

# 547
Маги, добре дошла!!!

Съжелявам за предишната ти бременност и ти желая от все сърце всичко с тази да е повече от прекрасно! имаме си и ФБ група, и ако желаеш може да се включиш и там. там по цял ден си говорим глупости, разменяме си снимки  Hug

# 548
  • В сърцето на любимите мъже!
Мда, обаче достъпът много труден... и аз вече доста време чакам за прием.

# 549
  • бургас
Добро утро момичета, бързам да ви се похваля. Вчера бях на преглед при др. лекар, тъй като ходих миналата седмица при моя и той тогава много ме напраши, че бебо не е добре, че изостава с 2 седмици, че в последствие ще има промени във вторичните полови белези и т.н. Намисли си ги, ама яката. Вчера бях на частно при др. лекар, който си ме следи отдавна, гледа бебока около 30 минути, на 4-4 на 3-д на 2-д и нищичко не видя. Дори за него аз съм в идеалната среда и се движим с бебешока мн. добре. Много се радвам, тъй като следящия ми беше споменал дори, че може да се наложи амиоцентеза. Това нещо като го споделих вчера и др. д-р направо се изсмя и каза, че ако може - би му скъсал дипломата  #Crazy  в крайна сметка, сега съм една идея по-спокойна, какви ли не неща ми минаваха през главата.
Само още нещо в 16 седмица съм и 3 дена - демек 17 Party

# 550
Момичета, какво става наистина със страничката във Фейсбук? Доста хора все още не са добавени. Thinking

# 551
Момичета, здравейте!

malkata-88, много се радвам за хубавите новини.  Simple Smile Тези дни си мислех за теб и щях да те питам дали има развитие ситуацията.

Добре дошла Магии!   bouquet

Относно ФБ групичката, проверете си Junk Folder на имейлите, които сте ползвали за регистрация на своя ФБ. Моята покана беше там, нямах никакво известие в самия ФБ.

Хубав ден!  

# 552
Добро утро момичета, бързам да ви се похваля. Вчера бях на преглед при др. лекар, тъй като ходих миналата седмица при моя и той тогава много ме напраши, че бебо не е добре, че изостава с 2 седмици, че в последствие ще има промени във вторичните полови белези и т.н. Намисли си ги, ама яката. Вчера бях на частно при др. лекар, който си ме следи отдавна, гледа бебока около 30 минути, на 4-4 на 3-д на 2-д и нищичко не видя. Дори за него аз съм в идеалната среда и се движим с бебешока мн. добре. Много се радвам, тъй като следящия ми беше споменал дори, че може да се наложи амиоцентеза. Това нещо като го споделих вчера и др. д-р направо се изсмя и каза, че ако може - би му скъсал дипломата  #Crazy  в крайна сметка, сега съм една идея по-спокойна, какви ли не неща ми минаваха през главата.
Само още нещо в 16 седмица съм и 3 дена - демек 17 Party
Браво за хубавите новини !! Много се радвам .. бях се замислила и аз за теб   bouquet Hug Добре дошла, Магии Hug

# 553
Аз предлагам някоя от вас, която е по-свободна да пише на момичето с ФБ групата и да станете две тези, които да добавяте другите, явно така става много бавно, а и с това изпращане на мейл стават много проблеми. Преди като си правехме ФБ групи и се прехвърляхме и там от БГ мама, момичето което ни канеше ни добавяше във фр и после ни пращаше покана, ако в последствие не искате да сте фр махате приятелството. Елементарно !  Peace

# 554
Аз предлагам някоя от вас, която е по-свободна да пише на момичето с ФБ групата и да станете две тези, които да добавяте другите, явно така става много бавно, а и с това изпращане на мейл стават много проблеми. Преди като си правехме ФБ групи и се прехвърляхме и там от БГ мама, момичето което ни канеше ни добавяше във фр и после ни пращаше покана, ако в последствие не искате да сте фр махате приятелството. Елементарно !  Peace

Всъщност самата ФБ група има опция всеки един член да може да добавя - "Add People to the Group".

Общи условия

Активация на акаунт