Унижена и смазана

• 20 950
  • 143
  •   1
Отговори
# 30
Според мен го подценявате като играч. Какво мислите, че ще направи занапред?  newsm78

Не мисля, че ще звъни на авторката много пъти. Ще го даде открито и с неочаквано признание предполагам. Нещо от сорта, че тя е била най-важната в живота му, ама на видиш ли не го е разбрала ...  Ще се опита да я провокира някак, но как? Дали пък може да почне да сваля колежката и?  newsm78
Няма значение какво ще направи той.
А какво ще направи ТЯ.

Аз не спирам да се учудвам как подобни боклуци имат успех сред жените.Хич не ми се иска да мисля, че причината е в главите на жените, ама .....
О.к., в началото го е "играл" готин пич, връзвам се.Ама после, като почне да ми върти номера, че и да ми се прави на интересен, каква ще да е причината да продължавам да го търпя?
Не знам, аз ли съм прекалена егоистка, много мнителна и подозрителна ли съм, но още първия път, като ми закъснее за среща например, и веднага ми светва червената лампичка.Особено, ако няма сериозно оправдание от сорта например:"Баба ми се разболя/умря!", а мрънка някакви глупотевини за задръствания, задържане на работата или други подобни дивотии.Ами, не ми минават.Като сме си определили среща и той казал:"Там съм!", очаквам да е там.А как  ще го постигне, не е мой проблем.А пък стане ли система, разбирай закъснения на всяка втора среща, отпускам 2 седмици "изпитателен срок" и не издържи ли, зарязвам.   Laughing
Защо ли?Той за нещо толкова елементарно като среща не може да се организира и не си държи на думата, как мога да очаквам от подобен тип отговорност и подкрепа за сериозни неща?!
А пък за по-сериозни "грешки" от негова страна изобщо няма да отварям дума.   Mr. Green

# 31
  • Бургас
Че защо да е боклук- защото не се е оженил за нея след втория секс ли? Ами хората вече правят секс за удоволствие, не задължително с цел брак, ебати. А това, което ти привлича интереса и ти доставя удоволствие днес, никак не е задължително да го прави и утре, и след седмица. И при двата пола се случва.

Авторката да вдига главата, да отърсва перушината и да стъпва гордо и надменно около него. В крайна сметка господина най-много ще го заболи като види, че някъде си е извадил златния ..., а пък не са успели да го оценят, както си мисли, че заслужава  Laughing

# 32
Че защо да е боклук- защото не се е оженил за нея след втория секс ли? Ами хората вече правят секс за удоволствие, не задължително с цел брак, ебати.
Написала съм защо.    Laughing
Защото й върти номера.Изобщо мъже, че и жени, които действат на принципа "тука има-тука нема", са си чисти манипулатори, интересчии, използвачи.Ами, мерси, ама не ща такова жУвотно покрай мен.Какъв секс, какъв брак, аз не ща изобщо да познавам подобни  .....индивиди.   Laughing
Ще се въздържа от по-хард определение.    Simple Smile
И всяка жена, която държи  и цени себе си, би трябвало да бяга далеч от подобни боклуци.

# 33
  • София
Аз също определям като боклуци мъже, които не търсят нищо повече, освен секс, и вместо да го заявят открито пред жената, се държат като пълни путьовци. Големите мачовци, няма що.  Tired
На един такъв бях попаднала преди години, ама взе, че се влюби в мен.  Mr. Green Погаджосахме се малко и после го зарязах. Дано да съм му поначукала канчето.

# 34
Няма нищо лошо в това да търсиш само секс...но когато го заявиш открито и партньора е ок с това.
Подобни простащини, след като си преспал с някого 1-2пъти са ми отвратителни.

# 35
  • Бургас
Аз пък по презумпция смятам, че всеки търси в началото само секс, а след това идва влюбването, привързването и другите бонуси. Изобщо не приемам мъже, които "търсят връзка"- звучи ми отчаяно, все едно са готови да се хванат с която и да е. Всъщност, и жени не приемам...

И тъй като самата жена е натиснала за секс, смятам, че е възможно и господинът да е решил, че тя това и търси.  Не че го оправдавам, просто наистина не виждам да се е случило нещо драматично.

# 36
  • София
KpucaHa, има си мъже, които определено търсят само секс и нищо повече.

# 37
Да търсиш само секс и да въртиш подобни

Цитат
Един ден преди 3 месеца той ме заговори, държеше се много любезно, но аз гледах да се откача по-бързо. Да кажем, че съм хубава жена и ми е омръзнало от досадници. При следващите ни срещи гледах да го заобикалям, въобще не исках да говоря с него. Един ден ме попита защо страня, аз се направих, че не го чувам, пожелах му приятна вечер и си тръгнах. Той след мен каза "ще се видим", а аз само въздъхнах с досада. На другия ден се присетих за него и си казах, че не е нужно да го избягвам, той просто се държи учтиво. Спонтанно ми се прииска пак да го срещна; после сякаш нещо ме халоса по главата, изведнъж реших, че го харесвам. След два дена се срещнахме пак, заприказвахме се, черпи ме цигара, предложи ми чадър, защото заваля, отказах му и се разделихме. Тогава осъзнах, че съм влюбена. Мислех все за него и кога ще го видя пак. След няколко дни се засякохме пак и той ме покани на кафе. Попита ме дали бих излязла с него и след кратка пауза отговорих "може" и му дадох телефона си. Ето тук сгреших. От този момент вече ме е срам да пиша какви глупости извърших от любов. А той разбирайки, че съм хлътнала по него взе да си играе с чувствата ми. Отначало му отказвах секс, а когато се съгласих, той все намираше причини да се измъкне. Искаше да разбере докъде мога да стигна в желанието си да бъда с него. А аз бях толкова увлеченена и заслепена, че не се усещах, че се подиграва с мен. Стигнахме и до секс един ден- аз бях доста настоятелна и това събуди любопитството му. И отново намери начин да ме унижи. Опита се да продължи да ме разиграва,

номера, са две съвсем различни неща.
Имала съм гадже само за секс.За известно време.Но и двамата бяхме наясно, че просто се забавляваме....
Подобни комплексари, като гореописания, са абсолютни боклуци."Искам", ама "сега не искам", ама "да се видим", ама "сега пък съм зает", "сега ме сърби", ама "вече не ме сърби", ......Ами, сори, ама не сме на по 3 годинки.Като му се играе, или пък не знае какво иска, да си намери другарче за игра.Аз обичам ясни отношения и подобни игрички могат само да ме отвратят.
Както и се е случвало , де ......човек среща всякакви отрепки в живота си.Важно е навреме да отсее боклука от качеството.

# 38

Ами, сори, ама не сме на по 3 годинки.Като му се играе, или пък не знае какво иска, да си намери другарче за игра.

А, тя щото авторката е била много наясно със себе си, какво иска и какво не иска  Stop   Sunglasses

въобще не го забелязвах, само го разпознавах по физиономия
гледах да се откача по-бързо.
гледах да го заобикалям, въобще не исках да говоря с него
аз се направих, че не го чувам
въздъхнах с досада
На другия ден се присетих за него и си казах, че не е нужно да го избягвам
Спонтанно ми се прииска пак да го срещна
после сякаш нещо ме халоса по главата, изведнъж реших, че го харесвам.
Тогава осъзнах, че съм влюбена.
Мислех все за него и кога ще го видя пак.
че съм хлътнала по него
Отначало му отказвах секс
А аз бях толкова увлеченена и заслепена,
аз бях доста настоятелна
Вече го мразя без да съм спирала да обичам.
Боли ме.

При така описаната история, и двамата са си играли на котка и мишка, в една игра, от която е ясно, че някой ще излезе наранен.

# 39
Ами ....въпрос на "гледна точка".
Аз виждам един комкплексар.
Общува чат-пат с хубава жена, която не му обръща внимание.Той, засегнат, че не го бръснат за слива, решава да й покаже "кой командва парада".Става настоятелен, показва интерес, проявява внимание с надеждата тя да лапне въдичката.И тя се хваща на кукичката.Причината не е от значение-може дълго време да е била без гадже, може точно в този момент да й е било самотно, но го "забелязва".И той, доволен, че най-после и тая риба е клъвнала (щото как може една жена да не забелязва тоз тъй Убав ерген, ама ха .....), почва с номерата.
Е те тук, при първия и намек дори за номерца от страна на мъжа, всяка жена трябва да му бие дузпата и да го пусне да пасе.
Защото всеки може да се хване на "лъскавата въдичка", ама после, като видиш, че отдолу е ръждясала, редно е да я хвърлиш, не да се чудиш къде  и как й е паднала позлатата.

# 40
може да е прочел някоя "библия", нещо като мъжкия космополитън, където е било пълно с (без)ценни съвети първо да се направи на лесен, а после на недостъпен, пък на кой път да си легне, че да го заобича още повече дамата...
не ми се вярва, че някой прекарва и губи купища време в обмисляне на такива работи, просто така дошло...  Peace

# 41
  • Бургас

въобще не го забелязвах, само го разпознавах по физиономия
гледах да се откача по-бързо.
...

При така описаната история, и двамата са си играли на котка и мишка, в една игра, от която е ясно, че някой ще излезе наранен.

И аз съм на това мнение, ама ме мързеше да извадя цитатите Simple Smile

# 42
  • София
Подобни комплексари, като гореописания, са абсолютни боклуци."Искам", ама "сега не искам", ама "да се видим", ама "сега пък съм зает", "сега ме сърби", ама "вече не ме сърби", ......Ами, сори, ама не сме на по 3 годинки.Като му се играе, или пък не знае какво иска, да си намери другарче за игра.

Като добавиш към това и неустоимото предложение за тройка на фона на 1-2 секса на кръст за цялото искам-не-искам... Гаврил се е Принц Славен, та чак се е самозабравил.

# 43
Подобни комплексари, като гореописания, са абсолютни боклуци."Искам", ама "сега не искам", ама "да се видим", ама "сега пък съм зает", "сега ме сърби", ама "вече не ме сърби", ......Ами, сори, ама не сме на по 3 годинки.Като му се играе, или пък не знае какво иска, да си намери другарче за игра.

Като добавиш към това и неустоимото предложение за тройка на фона на 1-2 секса на кръст за цялото искам-не-искам... Гаврил се е Принц Славен, та чак се е самозабравил.
Ми че то и нейното поведение е като неговото.Не го искала, дърпала се, отказвала, после натискала за секс, после не знам си какво....На мен нещата ми изглеждат така-искало му се е да се пробва с нея, и в момента, в който тя е хлътнала, вече е била безинтересна.Абсолютно ежедневно срещано положение.При положение, че не й е обещал брак и доживотна любов, а нещата са си били ясни, не виждам защо да го определяме като "боклук".Ми дори да е фен на тройките, пак не можем да го наречем така, според мен.Предложил й е само.Не я е насилил, не е вкарал трети човек без нейно съгласие по време на секса, нали?Предлага, ако стане-стане.А може просто да се е опитал да й направи "добро", като я отврати от себе си.Не знаем и тя за какви глупости, направени от "любов" говори.Аз лично гаври, подигравки и унижения не прочетох.Мисля, че авторката приема неговата незаинтересованост като такива.Всичко е в нейната глава.А отговорността за нейните чувства е само нейна, не негова.Станалото-станало.Ще знае за друг път.А тази силна 3-месечна любов ще отшуми много бързо, така че всичко е наред.

# 44
Цитат
На мен нещата ми изглеждат така-искало му се е да се пробва с нея, и в момента, в който тя е хлътнала, вече е била безинтересна.Абсолютно ежедневно срещано положение.При положение, че не й е обещал брак и доживотна любов, а нещата са си били ясни, не виждам защо да го определяме като "боклук".
Аз лично гаври, подигравки и унижения не прочетох
Laughing
Ами ..... докато има жени като теб, които одобряват и са склонни да търпят подобно "негаврене, неподигравки и неунижения", ясно е, че ще има и подобни небоклуци.   

Виж, как да ти го кажа ....на една жена някак по- й отива да се направи на недостъпна, на интересна ....все пак това е част от "преследването".Мъжа си е ловец и ако му се поднася всичко на момента и на тепсия, дори няма да се пресегне да си го "вземе".
Ама мъж да се държи като пу..а, си е гавра отвсякъде.Пък на теб щом ти Аресва ..... Peace

Общи условия

Активация на акаунт