Не мисля, че ще звъни на авторката много пъти. Ще го даде открито и с неочаквано признание предполагам. Нещо от сорта, че тя е била най-важната в живота му, ама на видиш ли не го е разбрала ... Ще се опита да я провокира някак, но как? Дали пък може да почне да сваля колежката и?
А какво ще направи ТЯ.
Аз не спирам да се учудвам как подобни боклуци имат успех сред жените.Хич не ми се иска да мисля, че причината е в главите на жените, ама .....
О.к., в началото го е "играл" готин пич, връзвам се.Ама после, като почне да ми върти номера, че и да ми се прави на интересен, каква ще да е причината да продължавам да го търпя?
Не знам, аз ли съм прекалена егоистка, много мнителна и подозрителна ли съм, но още първия път, като ми закъснее за среща например, и веднага ми светва червената лампичка.Особено, ако няма сериозно оправдание от сорта например:"Баба ми се разболя/умря!", а мрънка някакви глупотевини за задръствания, задържане на работата или други подобни дивотии.Ами, не ми минават.Като сме си определили среща и той казал:"Там съм!", очаквам да е там.А как ще го постигне, не е мой проблем.А пък стане ли система, разбирай закъснения на всяка втора среща, отпускам 2 седмици "изпитателен срок" и не издържи ли, зарязвам.
Защо ли?Той за нещо толкова елементарно като среща не може да се организира и не си държи на думата, как мога да очаквам от подобен тип отговорност и подкрепа за сериозни неща?!
А пък за по-сериозни "грешки" от негова страна изобщо няма да отварям дума.