Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 534
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Момичета, един въпрос и от мен. В чуденка съм какво да правя с пространството в родителската спалня, което ми остана до прозорците. Много ми се струва,а незнам с какво да го запълня. Ние още не сме боядисали и не сме сложили настилките. Ремонта по график трябва да приключи между 10-ти и 15-ти септември и аз вече започвам да избирам мебелите, електроуредите и кухнята. Разпределих всичко къде и как ще е на проект, но съм в голяма чуденка какво да сложа там. Ще се радвам да чуя и вашите идеи  Hug

това е проекта ми, като цвета на паркета не отговаря, но програмата не ми дава голям избор.
Скрит текст:

а тук се опитах и в 3D да го снимам
Скрит текст:

# 256
Първото, което ми хрумва е тоалетка, скрин/ракла, фотьойл.

# 257
  • В сърцето на любимия човек
1) Можеш да преместиш бюрото с компютъра пред прозореца и да добавиш шкаф/етажерка;
2) Можеш да си направиш кът за четене/почивка с кресло, малка масичка и красива стояща лампа

# 258
  • Пловдив
съпружка тоалетка би паснала идеално там, но аз не се гримирам, слагам сутрин една спирала и това е. За скрин мислих, но незнам вече какво ще слагам в него, защото дрешникът се получи достатъчно голям, а и в коридора ще има вграден гардероб и той също ще е голям. Фотьойл е добър вариант и то точно както предлага пънче-мънче да се оформи с него кът за четене. Може би кресло за четене и библиотека за книгите ми, че аз май вобще не помислих, че трябва да ги слагам някъде.

# 259
  • София
..... Тук всички се насочвате към венге и бели мебели, но  какво да правим ние, които имаме тази "ретро" череша? А и защо така се отрича напоследък, винаги съм се чудила. Вярно, че бе прекалено използвана навремето, но пък си има своя чар-създава топлина и уют. ....

Нещо не си ни разбрала, някои си падат по бяло, други по дърво, малко са тия с венгето. Уют мипридава дървото, не дървесната шарка на ПДЧто всъщност.
На мен черешата ми червенее и не бих я сложила никъде, но мисля, че ще си върви с бял под. Дори е по-добре от светло-кафявите ламинати.

# 260
съпружка тоалетка би паснала идеално там, но аз не се гримирам, слагам сутрин една спирала и това е.
е грехота е без тоалетка щом имаш място, не само за грим, но бижута, парфюм, книги, красиво огледало,  свещ, цвете...и т.н
картини....

http://www.lonny.com/photos/Perfume+Display 

# 261
......Фотьойл е добър вариант и то точно както предлага пънче-мънче да се оформи с него кът за четене. Може би кресло за четене и библиотека за книгите ми, че аз май вобще не помислих, че трябва да ги слагам някъде.

Или като на първите две снимки, нямам място в нашата спалня, иначе бих си направила нещо подобно или релакс кресло, където да си почета вечер на спокойствие. Peace

valya_bl,  важното е човек да се чувства спокоен вкъщи и да му е уютно. Не знам каква е "черешата" у вас , по-светла или по-тъмна, но винаги може да се намери баланс между нея и светъл под. Така на прима виста това ми попадна - светъл под със светла череша мебели:

Скрит текст:

# 262
  • Пловдив
so what? имам си в къщи един почти 4 годишен палав малчуган и държим парфюми, кремчета и др. такива на висок шкаф в банята, че ако ги докопа  Joy С бижутата е същата историята  #Crazy
labrex точно тези фотьолчета с табуретки са ми в представата за релакс с книжка в ръка. Определено клоня вече към тази идея. Благодаря ви момичета  Hug

# 263
so what? имам си в къщи един почти 4 годишен палав малчуган и държим парфюми, кремчета и др. такива на висок шкаф в банята, че ако ги докопа  Joy С бижутата е същата историята  #Crazy
Ще ти кажа какво работи, купуваш му на него 2-3 гердана ( с акулски гъб, с др зъб и подобни) и детски парфюм и си си решила проблема:)

# 264
Много хубави неща сте показали!

Аз приключих лятната кухня. И снимах.
Но няма да имам сили тази вечер да свалям снимки, да качвам, да поствам. Дано утре успея.
Приятно стана, но толкова трудно се случваше всичко, все нещо се объркваше, все нещо не се получаваше както трябва.....радвам се, че се свърши и с тази одисея. Сега си обещавам да не подхващам ремонт поне в следващите две......седмици Laughing

# 265
  • Пловдив
Titina тези идеи със сигурност ще бъдат изпробвани  Grinning
Момичета, загледах се в идеи за библиотеки и ето на какво попаднах, много ми допадна.
http://www.houzz.com/photos/125116/Modern-Loft-eclectic-living-room-other-metro

# 266
Ох, как искам и аз такава голяма спалня!  Praynig   Веднага си поставям на свободното място велоаргометъра, че сега ми е в хола Simple Smile    Иначе прецени за вас кое би било по-удачно - може да е кът за релакс или пък кът за работа с бюро. Бюрото си го представям един вид подвижно, падащо от стената, демек дъска само, като столът е с гръб към прозореца.

# 267
  • В сърцето на любимия човек
Клео - тези ли  Wink
http://www.ornament.bg/eshop/Wall%20decor/book%20shelfs
http://www.ornament.bg/eshop/Wall%20decor/book%20shelfs/nevidim%20raft

В събота бяхме в магазина на Шипченски проход и ни казаха, че ще го затварят в края на месеца, но този в кулите Софарма и онлайн магазина щели да продължат да работят.

# 268
  • Пловдив
Ivy4ka и аз много си мечтаех за такава спалня. Иначе имаме планове за още едно детенце, но божа работа. Тогава тази спалня мислим да им я отстъпим  Simple Smile . А иначе за бюрото сме го предвидили на стената на дрешника, за да е по близо до принтера и плотера ми, които пък задължително ще са в дрешника на късата страна ( отново заради малкия, че си е много скъпа техника, а той си е палав Simple Smile ) Бюрото ще е ъглово и няма да е малко като това на проекта, защото и двамата с мъжът ми работим с компютри и няма как.
пънче-мънче точно тези. Благодаря ти за линка  Hug Много, много ми харесват и със сигурност ще вземем.

# 269
  • софия
Хм, ми да побързам да си купя оттам, че ми е наблизо.
Защо пък ще го затварят Орнамента?

Общи условия

Активация на акаунт