Лято в Албена 2014 г. - (Тема 2)

• 51 692
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • на път
Моля някой да се включи с информация за водата - как е по отношение на чистота и температура?

В неделя пред Елица морето беше чисто - без водорасли и боклуци (на вид), тихо (дори и след обяд) и студено ...

# 16
  • София
в Сенди анимацията, ако може да се нарече такава-две-три песнички са на немски
друго няма
добре че наблизо има хубави площадки

# 17
  • София
Здравейте   bouquet
Имаме резервация за Компас и ще се радвам да споделите инфо, ако има вече завърнали се Simple Smile

# 18
leti_at ти вече би трябвало да си в Магнолия! Чакам пресни отзиви от теб, надявам се хубави  Hug

# 19
И аз чакам отзиви за Компас, Praynig въпреки че каквото и да е, гладни и жадни няма да останем. Само да сме здравички ще си изкараме добре.

# 20
Момичета, знаете ли дали в Магнолия има детски кът и анимация за деца?

На нас  не ни хареса анимацията, но русначетата им се кефеха на аниматорите. Децата ми са на 6 и 11. Ако може да се каже детски кът - има една шатра пригодена за детски кът. Видях един път, че рисуват там. Правят водна гимнастика, някаква бока която така и не разбрах какво е, танцуват, играят футбол във водата, има футбол и в хотел Оазиз май беше, вечер има детска дискотека и някакво вечерно шоу на което никога не сме присъствали, защото се разхождахме.

# 21
  • София
Ами то от Мездра има влак ,който пристига 11:40 ,ама е с прекачване .

# 22
  • Някъде на път....
leti_at ти вече би трябвало да си в Магнолия! Чакам пресни отзиви от теб, надявам се хубави  Hug

И аз чакам отзиви за Магнолия.  Peace

# 23
И аз също чакам отзиви за Магнолия, макар че се осланям на миналогодишните, които са много добри!

# 24
Миналогодишни впечатления имам лични. Любопитно ми е как е тази година.

# 25
  • Sofia
И аз се записвам с отлични миналогодишни впечатления за Гергана. Жалко, че пострада тази година, ще следя възстановяването.

# 26
  • София
Благодаря на всички, споделили мнения за Магнолия !!
Ние заминаваме на 21.07 до 01.08, ще сме с дребното на 3 год.
Досега все в големите хотели на Слънчев бряг на ол инклузив, дано останем доволни в Албена, че спомените ми са от преди години.
Ако някой е там в същия период, ще се радвам да се запознаем   bouquet

# 27
Момичета, да попитам пак за скорошни впечатления от хотел Елица. Вече трябва да плащам резервацията, а много се колебая заради противоречивите мнения.

# 28
И аз също чакам отзиви за Магнолия, макар че се осланям на миналогодишните, които са много добри!

И аз чакам отзиви за Магнолия.  Peace

Моите тазгодишни впечатления съм ги написала в предната тема към 45 стр. и натам  Peace

# 29

Общи условия

Активация на акаунт