Лято в Албена 2014 г. - (Тема 2)

• 51 682
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • Сливен
за миналия сезон платих в края на февруари и ползвахме само 10% отстъпка и платихме 1360 и стотинки,сега от 1512лв като си приспадна 10% се получава пак 1360лв

# 736
  • Sofia
Някой успява ли да зареди цени за Гергана?

# 737
  • В.Търново
Сега се замислих, дали пък миналата година отстъпката не беше 15%,а сега е 20% и оттам да идва разликата? Не помня, колко беше.
Да, миналата година през ноември имаше ранни резервации с 15%.

В сравнение с тазгодишните цени забелязвам повишение на цените, поне на хотела, който мен ме интересува.
Е, нали знаете, че всяка година вдигат цените, но на каква база, не знам.....Да видим колко максимум могат да стигнат?!То , че е хубав плажа, хубав е, че предлагат повечето хотели басейн, предлагат, че имат хубава паркова зона, имат, но колко повече ще вдигат цените, все пак не сме в някой луксозен курорт.

# 738
  • Луната ни пази
Мен цените много ми харесаха, май ще взема да резервирам. Това, което ме притеснява, е липсата на ултра ол инклузив. Иначе Ралиците май тази година са ми на предна линия:)

# 739
Къде гледате цени?
Мразя сайта на Албена  Confused

# 740
  • София
Къде гледате цени?
И няма възможност за резервация в Гергана.... newsm78 #2gunfire

# 741
  • София
За същия период и същите дни с 20-те % отстъпка при мен излиза с 630лв.  отгоре  ooooh!   Става въпрос за Ралица примасол... Без отстъпката излиза с 1130лв. отгоре  Shocked 

# 742
  • Сливен
за Ралиците може би е по-висока цената заради аквапарка нали ще го довършват,а за Гергана може би защото трябва да я ремонтират и за това да няма цени.

# 743
На мен пък не ми показа нито една цена за периода, който зададох. Наистина  е отвратителен сайта им.

# 744
  • Сливен
изчака ли повече време,много бавно зарежда сайта

# 745
  • В.Търново
Къде гледате цени?
Направо си вкарваш желания хотел с датите и броя хора и ти излиза цената.
На мен за Ралица супериор ми даде цена 1340лв. с отстъпката за 5 нощувки от 1 юли, за активен сезон не посмях да пробвам.

# 746
На мен си ми излезе цената на хотела, от който се интересувам. Сносна ми е. Ще помислим още малко и ако решим /почти е сигурно/- ще си резервираме за една седмица за догодина.

# 747
Къде гледате цени?
Направо си вкарваш желания хотел с датите и броя хора и ти излиза цената.
На мен за Ралица супериор ми даде цена 1340лв. с отстъпката за 5 нощувки от 1 юли, за активен сезон не посмях да пробвам.

Да, стана.
Когато резервирахме през август обаче, аз и приятелката ми отделно /децата ни са абсолютно еднаква възраст/ за един и  и същ периоди ни даде значителна разлика. Затова аз резервирах през визит, където ми излизаше по- изгодно  Peace Много не му вярвам на този техен сайт

# 748
Много ми е интересно защо в Ралиците са махнали ултра ол инклузива  newsm78

# 749
Да, и на мен това ми направи впечатление. Също и на Вита парк са го махнали.  А в същото време, като влезнеш в сайта на Албена, м меню "хотели", подменя "цени", и на трите хотела - двете ралици и вита парк, срещу "борд" стои UAI, и то дори това се цените за 2014 година...
Вие на какво мнение сте относно ранните записвания? Досега сме ходили два пъти в Албена и никога не сме правили такова ранно записване. Дори миналата година се включихме на една оферта за Ралица аквапарк на 69 лв./човек за края на м.юни, но впоследствие поради наводненията, които станаха там, както и това, че аквапарак не беше готов от 01.07.2014 г., ни дадоха възможност да изместим резервацията за друг период /когато пожелахме/, без никакво доплащане и ние разбира се, се възползвахме и отидохме на море от 17.08.
Та чудя, дали да резервираме отсега?
Също така, може ли някакво мнение за вита парк????

Общи условия

Активация на акаунт