Лято в Албена 2014 г. - (Тема 2)

• 51 672
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Ясно.
Също се колебая и за Амелия, която е близо до плажа, но е на пълен пансион и няма басейн.

# 76
Някой да е бил в Мура тази година? Как е след наводненията? Отстъпката от Доверие се комбинираше с тази при онлайм резервсция, нали?

# 77
  • София
Някой да е бил в Мура тази година? Как е след наводненията? Отстъпката от Доверие се комбинираше с тази при онлайм резервсция, нали?
Ние ще сме от 26 юли, така че ще споделя след това. Комбинират се двете отстъпки.

# 78
Супер! Благодаря! И един въпрос за плащането: досега винаги в последния момент резервирам и ми искат цялата сума веднага. Ако резервирам сега за август, дали ще може на два пъти да платя?   Rolling Eyes

# 79
  • София
Супер! Благодаря! И един въпрос за плащането: досега винаги в последния момент резервирам и ми искат цялата сума веднага. Ако резервирам сега за август, дали ще може на два пъти да платя?   Rolling Eyes
Ако резервираш през онлайн системата на Албена ти искат цялата сума до няколко дни.

# 80
enigmata би трябвало да може. Аз резервирах миналата седмица за 4-ти август и сами ми предложиха да платя половината да 22-ри юли и останалото на място като пристигнем.

# 81
  • София
С тази разлика, че ти си резервирал през кол център, а тя иска да резервира онлайн, за да ползва допълнителните 5 % отстъпка.

# 82
А през кол центъра няма ли отстъпка? Rolling Eyes То аз нали така или иначе ще трябва да им звъня след това за Доверие... Нали така се правеше? Може да се пробвам и да попитам за плащане на два пъти...

# 83
  • София
Аз резервирах през сайта на Албена и след това изпратих сканирана картата си на Доверие.
Отразили са  само едната 5% отстъпка.
Картата може и да се снима и изпрати като снимка.Няма проблеми Hug

# 84
  • София
Ние бяхме в Мура по време и след наводненията-19-29 юни.Нашият хотел беше единственият,чийто ресторант и вътрешна инфраструктура функционираха през цялото време.Плажът пред хотела е непокътнат,басейните бяха изчистени на следващия ден след наводнението.С изключение на първите два дни от настаняването ни т.е. наводнението+предпоследния ден,ходихме на плаж всеки ден. Морето ставаше за къпане по моите критерии едва след 27 юни,но двамата ми мъже се къпеха и през останалото време (не киснене,а къпане Simple Smile).За всеки,който е бил по това време в хотела,информацията за мръсно и опасно откъм зарази море в Албена е,меко казано,манипулация.Доказателство е синът ми,който на 2г и 6м. след изключително само ОИ хранене,вкл. от детското им меню, и "пиене" на корем от морската вода, не прихвана никакъв вирус. Ако имаш конкретни въпроси,съм насреща.

# 85
За Панорама ми изпратиха код за 25%, но не знам може ли да се ползва от друг? важи до 03.08

# 86
Аз резервирах през сайта на Албена и след това изпратих сканирана картата си на Доверие.

Хм, значи не се комбинират остъпките. Tired Нищо.

Скрит текст:
Ние бяхме в Мура по време и след наводненията-19-29 юни.Нашият хотел беше единственият,чийто ресторант и вътрешна инфраструктура функционираха през цялото време.Плажът пред хотела е непокътнат,басейните бяха изчистени на следващия ден след наводнението.С изключение на първите два дни от настаняването ни т.е. наводнението+предпоследния ден,ходихме на плаж всеки ден. Морето ставаше за къпане по моите критерии едва след 27 юни,но двамата ми мъже се къпеха и през останалото време (не киснене,а къпане Simple Smile).За всеки,който е бил по това време в хотела,информацията за мръсно и опасно откъм зарази море в Албена е,меко казано,манипулация.Доказателство е синът ми,който на 2г и 6м. след изключително само ОИ хранене,вкл. от детското им меню, и "пиене" на корем от морската вода, не прихвана никакъв вирус. Ако имаш конкретни въпроси,съм насреща.

Много се радвам, че всичко е било ок по време на наводненията и след това. Благодаря за инфото! Hug

# 87
  • София

Хм, значи не се комбинират остъпките. Tired Нищо.

Напротив, комбинират и е изпитано тази година. Значи резервираш онлайн. След това сканираш картата, която трябва да е на името на резервиращия и пращаш на мейла на Албена. След това се обаждаш на телефона им 070 и нещо си и им казваш, че си пратил картата. Диктуваш номера на резервация направена онлайн и те ти приспадат още 5 %. Така получената сума трябва да платиш в посочения срок. Като платиш изпращаш платежното и получаваш потвърждение на резервацията. Но задължително се обаждаш след като пратиш сканираната карта!

# 88
  • София
Може би аз греша,за което се извинявам. Embarassed
Сега погледнах.За 5 нощувки цената ни е 940.50лв.А в червено задрасканата цена е 970лв.
След изпращането на картата ми цената се преобразува на 890лв.С 50лв разлика.(тук там играят стотинки,смятам го грубо).
И да,след като резервирах,се обадих на кол центъра за да отразя картата на Доверие.След това на мейл адрес я изпратих и те ми върнаха коригираната резервация.
Между другото мои приятели ползват отстъпка за вип карта на Виваком.

# 89
  • софия
Здравейте , в петък тръгваме за Албена, не ми се дърпа дявола за опашката, но понеже съм с две малки деца кажете, здравен пункт къде има дали сте правили някаква допълнителна здравна застраховка.

Общи условия

Активация на акаунт