Лято в Албена 2014 г. - (Тема 2)

• 51 687
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте , в петък тръгваме за Албена, не ми се дърпа дявола за опашката, но понеже съм с две малки деца кажете, здравен пункт къде има дали сте правили някаква допълнителна здравна застраховка.
Здравният пункт си е цяла поликлиника, не някаква измишльотина, и се намира отдясно на х-л Добруджа (единствения висок хотел). До миналата година, доколкото си спомням, първият преглед беше безплатен, оттам нататък по ценоразпис. Преди три години водих детето на преглед, тогава беше на 1.5 години, всичко беше ОК.

# 91
  • На планетата Земя
В момента как е времето на Албена, вали ли?
Ще съм благодарна, ако някой от там сподели.

# 92
  • софия
Принцеса Лея, Благодаря ти.
Ако е същия за който четох той май не работи със здравната каса. newsm78 и като знам какви са цените Rolling Eyes

# 93
Здравейте , в петък тръгваме за Албена, не ми се дърпа дявола за опашката, но понеже съм с две малки деца кажете, здравен пункт къде има дали сте правили някаква допълнителна здравна застраховка.
Има поликлиника в която се обслужват всички гости на комплекса.
Първото посещение е безплатно, после е платено.
Преди няколко години хванахме ужасно стомашно  разстройство, на мъжа ми му правиха вливания, но не платихме нищо.
Предполагам, че всички си носят лекарства, но да предупредя, цените в аптеката там са "безбожно високи".

# 94
  • в края на града
maria dimitrovva, ако имаш възможност може ли малко повече подробности за "Малибу"? Запазих за там, в последния момент се организирахме (,че сме 3 семейства), но нещо съм леко резервирана... Има ли места на басейна, морето или трябва да се ходи рано? Преди е имало бар на плажа, който е влизал в ОИ, но май няма вече... Има ли минибар (малко хладилниче) в стаите? На места пише, че има, на други, че е срещу заплащане.. И последно Simple Smile четох коментари, че паркингът се заплаща, но не са споделили цената.. Предварително благодаря   bouquet Хубава почивка!

# 95
  • София
Здравейте, някакви отзиви за хотел гергана? Работи ли след наводнението?

Благодаря

# 96
Времето тук е хубаво. Днес е облачно, но топло. Морето сутринта го пропуснахме, но следобяд бяхме на басейна. Ние сме в Компас. Ако някой се интересува нека пита. В общи линии само да кажа, не съм дошла с големи очаквания, след като платих най-ниската възможна сума за ОИ за Цялото черноморие (проверявала съм през последните 3 години всички ОИ хотели), но пък за сметка на това съм приятно изненадана. Винаги има неща за което човек може да се хване, но не искам да си развалям почивката, затова просто се наслаждавам на хубавите неща.

# 97
Времето тук е хубаво. Днес е облачно, но топло. Морето сутринта го пропуснахме, но следобяд бяхме на басейна. Ние сме в Компас. Ако някой се интересува нека пита. В общи линии само да кажа, не съм дошла с големи очаквания, след като платих най-ниската възможна сума за ОИ за Цялото черноморие (проверявала съм през последните 3 години всички ОИ хотели), но пък за сметка на това съм приятно изненадана. Винаги има неща за което човек може да се хване, но не искам да си развалям почивката, затова просто се наслаждавам на хубавите неща.

ние сме в Компас след 10 дни. Как е храната? И става ли голяма навалица в ресторанта като се ползва от два хотела. Стаите, банята чиста ли е?   bouquet

# 98
И мен ме интересува всичко за Компас. Също така как е ресторант Доростор до плажа, който се ползва от настанените в Компас? Голяма ли е гъчканица на плажа, напират ли се свободни шезлонги, ако не станеш рано?

# 99
Стаята ми хареса, стандартните за Албена. Банята е старичка. Чисти са, но овехтели, което пък не е болка за умиране. Не е чак такава навалица в ресторанта, каквато се очаква за два ресторанта. Има много маси, чакането се получава от това че само от едно място се нареждаш за храна, но пък ако си на ресторант ще чакаш доста повече да ти сервират. Посуда има винаги, за първи път виждам покрити с кърпи да не се прашат. Храната,  за нея съм раздвоена какво да ти кажа, има пилешко, свинско, риба, вегетарианско ястие, два вида супа, салати, сирена, плодове, десерти. Така да се каже от всичко по малко. По-малко е като видове от други хотели в които съм била тук в Албена, но в никакъв случаи няма да останете гладни- гарантирам 100%. Това е, зареждаите се с добро настоение и всичко ще е ОК.

# 100
Ние не ходим рано на плажа, с две деца сме, малкото на 3 и докато се дотуткаме стане  10 и нещо, шезлонги намираме винаги на по- задна линия. А след 11 и нещо може да се преместиш и на първа, ранно отишилите си тръгват. Ресторанта в Доростор е в пълен смисъл соц, връщаш се в 70-те години на миналия век, но пък има и там хубави неща за ядене, готвено два вида, рибка, салати, плодове, сладки и кафета, сладолед и безалкохолно.

# 101
  • София
Здравейте, ХОТЕЛ ГЕРГАНА работи ли след наводнението?

Моля ви за информация. Благодаря

# 102
  • София
ronaldd,защо не се обадиш по телефона за повече информация за Гергана?
Наши приятели са резервирали там,но са им преместили резервацията за хотел Славуна.
Ако имаш резервация за Гергана ти препоръчвам да звъннеш,за да разбереш дали не сте пренасочени към друг хотел.Успех Hug

# 103
Ние не ходим рано на плажа, с две деца сме, малкото на 3 и докато се дотуткаме стане  10 и нещо, шезлонги намираме винаги на по- задна линия. А след 11 и нещо може да се преместиш и на първа, ранно отишилите си тръгват. Ресторанта в Доростор е в пълен смисъл соц, връщаш се в 70-те години на миналия век, но пък има и там хубави неща за ядене, готвено два вида, рибка, салати, плодове, сладки и кафета, сладолед и безалкохолно.

Благодаря за директното включване Simple Smile

# 104
  • Северо=Западналия край
Да попитам отсядалите в Магнолия - има ли комарници на прозорците и нещо за простиране на кърпите на терасата?

Общи условия

Активация на акаунт