American Horror Story: Пейка

• 32 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Кобейн се върти в гроба  Crazy
Очаквам да забият и Back to black на моята приятелка, за да приключа тотално с този сериал  Sunglasses

# 691
ойойойой

# 692
Сладурка малка. Heart Eyes

# 693
Е, чекте, де, тва за Нирваната си е само мойто предположение, не е официално съобщен факт от Великия Мозък. Просто друго нямаше кво да е. Най-гнусният плейбек евър.

# 694
...Най-гнусният плейбек евър.

Глупости! Crossing Arms

# 695
Чак сега врътнах теста - и аз съм Тейт  hahaha Знаех си, че съм трабъл соул  Joy

# 696
  • Berlin
Аз па съм Констанс. ooooh! Горките ми синове ...  Laughing

# 697
Лате, страх ме е да попитам, но... кой е по-гнусен?  hahaha

И аз се оказах доктор Ардън. Що за идиотски въпроси? Аз откъде да знам какъв цвят ми е личността според околните? Някой да ме светне къв цвят съм, уважаеми околни? ooooh!

# 698
В сериала или в музикалната индустрия?  hahaha На всички крале и кралици започващи с М, плейбеците са ужас - може и 80-те години да са виновни  :roll

зелена - носиш ми спокойствие.

# 699
  • Berlin
Розово или жълто, заради аватара. Simple Smile

# 700
Пуц, на мен си ми черна, но това е защото обичам черното - носи ми спокойствие и дълбочина  Flutter Flutter

# 701
Пък като се съберат всичките наедно, става чудна цветова комбинация, благодаря.  Flutter

Смоуки, и аз за малко да се нарека черна, щото го обичам тоя цвят, но накрая се очервених, щото съм зла тия дни.  Mr. Green Спокойствие? От невротик спокойствие, вие сте луди, мили мои. Joy

В сериала или в музикалната индустрия?  hahaha На всички крале и кралици започващи с М, плейбеците са ужас - може и 80-те години да са виновни  :roll

И тва е вярно, обаче тук пропастта между вида на Прешчо и гласът на Кобейн ми се видя направо опустошителна. hahaha

# 702
Тоя сезон положението очевидно е АХС търси талант  Mr. Green

Пуц, и аз щях да се пиша червено, че съм яхнала прахосмукачката, но май черното повече отговаря на истината. И аватарът ми е черен и очилата са ми черни  Sunglasses

# 703
  • Ænima/Albuquerque
Аз се оцветих в синьо, ама само защото обичам синьо.  Crossing Arms

# 704
Какъв глас на Кърт, Пуц? В случая си пее Евън. Мислех, че като цяло не ти хареса сцената и врътването на плейбека. На мен ми се вързаха. Даже си слушам песничката вече седмица поне по веднъж на ден  Grinning

Аз пък в червено, щот ми е любим цвят, но това явно няма общо с виждането на другите за нашата "аура"  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт