Използвате ли кутии за съхранение?

• 6 507
  • 12
  •   1
Отговори
  • София
Обичате ли да използвате кутии за съхранение на дребните си вещи? Имате ли някаква своя система за въвеждане на ред?

# 1
Система-не, но учудващо бързо пълня всякакви стъклени съдове-уж за украса в-у шкафовете съм ги сложила, а за отрицателно време се запълват с връх от намерени дреболийки, който в дадения момент бързаме и не знаем къде да ги приберем, а и уж за да са под ръка... Има и кутии, различни, за бижута, за кинкалерия,за лекарства, за дребни играчки и карти,за какво ли не....

# 2
  • София
Пълня, ползвам, предпочитам.
Отворените рафтове във хола съм запълнила с красиви бели кошници с бежова подплата, имам върху 2-та високи рафта на портмантото - козметика, шалове, малки дамски чанти и клъчове. Едната ми е сборна -от козметика и кремове до татуировки на малките Crazy
Имам в спалнята за бижута, бижута, бижута и козметика, както и една разделителна за парфюми под огледалото.
Обемни кутии имам във всяка стая - за дребните играчки до сезонни дрехи.
Икейските хартиени кутии в различни свежи принтове са ми любими.
И все ми трябват още.....
Организирам си хаоса, знам кое къде да прибирам и понякога побират невероятно много Laughing
Мразя да имам вещи от всякакво естество по плотове, полици и рафтове, кутиите и кошниците ме спасяват Peace

# 3
Привет на всички!
 Точно с такива икейски кутии с капак се сдобих преди 2 дни и то 6 на брой. Всичките те запълниха пространството от гардероба до тавана. А там какво беше преди ....пълен хаус.
  За сега не са пълни, но съм сигурна  и убедена в себе си, че ще бъдат.
А,  в едната кутия побрах безброй зимни шапки, шалове и ръкавици. Заслужава си вложението от 6-7 лв./бр. , пък са и доста симпатични.

В детската стая живеят терминатори и пластмасовите кутии не виреят, какво остава за други такива Simple Smile

# 4
Много добре организират кутиите Simple Smile в детската само те помогнаха  Laughing
Освен това тези, които са на показ по етажерките ми създават уют, предпочитам ги пред чекмеджета и витрини.

# 5
  • Mediterraneo
Имам в банята и в гардеробите. За детски боклучки също имаме няколко.

# 6
  • София
Ползвам и още как. Особено в детската стая, там само икейските кутии с капаци и в най-различни размери спасяват положението. Много добре пасват цветово и побират всички дребни джунджурии, които иначе се подмятат безразборно навред.

В моите чекмеджета ползвам органайзери за чорапи и бельо от Джъмбо, страшно са ми удобни.

# 7
И аз използвам кутии всякакви и навсякъде  Laughing За хола си взехме преди 2 седмици от Икеа няколко такива и спасиха положението с кабели, детски играчки и всякакви дреболии.
За детската стая взехме с капак и вършат чудесна работа.

# 8
Не ползвам. Peace

# 9
Освен, че кутиите спестяват място, ако са цветни, стават и приятен акцент в стаята..

# 10
  • София
Преди време взехме от пластмасовите с капак за играчки. Вършат супер работа, че и с колелца и една в/у друга се подреждат.
За съвсем въшкавите им казвам играчки пазя кутии от адаптирано мляко.

# 11
Страхотна тема! SunglassesПолзвам и още как безпорядъка с тях бива премахнат отвсякъде.Във всяка кутия се прибират определени неща.Имам една само за хоби,вътре работи за рисуване,декупаж и др изкуства. FlutterСупер са и за подправки или други неща в кухнята.Много ми улесняват подреждането на чорапи и бельо.Който не е пробвал да опита няма да съжалява. Peace

# 12
Да,
Икейските и разни плетени бамбукови кошничко панерчета

Общи условия

Активация на акаунт