СЕДМОКЛАСНИЦИ пред прага на гимназията-тема 53

• 52 455
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Здравейте момичета, как сте след екшъна? Simple Smile
Щерката си купи всички учебници от бившите осмокласници и от някаква по-голяма кака взела всички учебници по английски - 3 нива. за 50 лв.

# 601
И ние сме 44-ти номер маратонки, 174 височина. Младежът иска два чифта нови дънки и две жилетки с качулки и цип. Още не сме се организирали да пазаруваме. Предстои му море, пък после ще го мислим. Още повече, че вече ни събират пари за световното през октомври и малко непредвидено се охарчихме по-рано.
За учебниците по английски сме наясно, че ще се събират пари в училище и ще се плаща на три пъти. Имам притеснение, че не знаем другите учебници на кои издателства ще са и ще се юрваме след началото на годината да купуваме. Наистина можеха да дадат малко информация предварително.

# 602
  • Стара Загора
На нас ни казаха да не взимаме никакви учебници и тетрадки докато не тръгнат на училище .

# 603
  • Stara Zagora
Нас също ни предупредиха да не вземаме нищо преди да тръгнат на училище.Иначе подготвям дрехите,че с една педя сме израсли ипак имам някакви съмнения дали няма да се издължи още.

# 604
Здравейте, дами  Hug
Моята щерка е пълен мързел цяло лято. Плаж, кино, интернет и многооо спане  Wink
Учебници и тетрадки не съм купувала, чакам род. среща на 09.09.2014г. и ще почвам.
Аз да ви питам ще купувате ли нови раници или чанти за училище?
Моята се пазари за нещо такова
http://www.shop.lumar-bg.com/index.php?route=product/product&product_id=1214
Хубав ден от мен!

# 605
  • София
Аз пък да попитам - пускате ли децата да пътуват сами, напр. да се върнат сами от гостуване при баба си - баба й да я изпрати до автобуса и ние да я посрещнем в София?
На тази същата възраст аз пътувах сама от един град до друг по този начин, но сега казват, времената били други - за едни неща са доста по-пораснали от нас едно време, но за други ги пазим, ми се струва!

# 606
  • София
Пускам я да пътува сама отпреди 3-4 години. Някой я качва в автобуса и друг я чака при пристигането. Даже тази година сама пътува от София до Каварна / при баба си там/ , а пътуването си е 8-9 часа. Ама детето е голямо вече    Hug

# 607
  • София
За момиче ми е трудно да преценя, но нашият младеж пътува за втора поредна година с влака по линията София-Бургас и даже има карта за БДЖ. Дори настоява да не го прибираме ние с кола изрично, а сам да си се върне с влака, както и отиде в началото на лятната ваканция.Simple Smile  Но за малката, не бихме се осмелили.

# 608
  • Пловдив
И моята пътува редовно с автобуса Пловдив-Плевен.

# 609
  • София
И моята дъщеря пътува с автобус София-Силистра и обратно, което си е 6-7ч.

# 610
  • София
Успокоихте ме, при нас става дума за пътуване час и половина-два, най-много, така че ще пробваме и ние!

# 611
Привет, момичета!
Никакви учебници не съм купувала, нямаме инфо за това от училището. По езика щели да ги купуват общо..
Моя младеж в сравнение с вашите гиганти сигурно ще изглежда като четвъртокласник.. Още няма 1.60м..което яко го тормози..
За пътуването- от три години пътува сам с автобус за по около 3,5ч в посока, не сме имали проблеми. За влак не смея още, там е някакси по..безпризорно.
Иначе лятото му е пълен лайф, до преди училище е плътно ангажиран с разни лагери и морски престои. Има една книга дето си я носи само за успокоение на съвестта:-))) но не е прочел дори наполовина..
Приятно лято на всички!

# 612
Здравейте, момичета!
Имам дете, което през новата учебна година ще бъде в седми клас. ooooh! ooooh!
Вече ме присвива стомахът.

# 613
  • В тъмната гора.
Здравейте, момичета!
Имам дете, което през новата учебна година ще бъде в седми клас. ooooh! ooooh!
Вече ме присвива стомахът.

Детелина, темата е за бъдещите осмокласници. Потърси темичката за шестокласниците.

# 614
  • В тъмната гора.
Здравейте момичета, как сте след екшъна? Simple Smile
Щерката си купи всички учебници от бившите осмокласници и от някаква по-голяма кака взела всички учебници по английски - 3 нива. за 50 лв.

Хем умно, хем находчиво момиче имаш, благородно ти завиждам.

Общи условия

Активация на акаунт