Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 7 тема

• 139 367
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ако още някой има лични впечатления за нея, моля да сподели!
Аз също съм с чудесни впечатления и от двете лекарки в Jewel Skin. Не съм писала тук, тъй като не се интересувам от корекции и не мисля, че някога ще направя каквато и да е. Но понякога ви чета Simple Smile

Обсъжданата лекарка и колежката й са дерматолози, не хирурзи и е нормално да не са особено обсъждани в тази тема  Wink

# 481
Както знаете аз си сложих мезоконци май месец и Валянова дума не спомена,че има различни видове.Освен в онзи момент да не са имали други,не знам.
Ако може знаещите да дадат съвет; искам съвсем леко да възвърна плътността на горната си устна.Имам хубави устни,но горната се позагуби с годините. Не искам силна промяна,какво и къде да се бодне?

# 482
  • SF
Тази преценка най-добре ще я направи пластичният хирург.
Иначе обобщаващият отговор е "да се изпълни контура".

# 483
Тази преценка най-добре ще я направи пластичният хирург.
Иначе обобщаващият отговор е "да се изпълни контура".
Благодаря.Мисля при първа възможност да се консултирам и да го видим този контур.)))

# 484
Коя е темата за конците,че са ми доста интересни?

# 485
  • SF
Обикновено, в общия случай, колко единици ботокс отиват за едно чело?
И знае ли някой, пак обикновено (знам, че за всеки е индивидуално), но средно с колко мезоконеца се пави едно лице?

# 486
Много е индивидуално на мен искаха 20 ед. да ми сложат не ми се даваха толкова пари редуцирах до 12 и ефекта беше достатъчно добър.

# 487
  • SF
Всъщност ти няма как да ги преброиш.

# 488
И аз се интересувам от  ботокса за чело....каква е ориентировъчно цената за една единица? Има ли някой слагал в Хил Клиник? Д-р Ванеска дали слага?

# 489
  • SF
10 лева на единица.

Но как ще преброиш колко единици ти слагат?

# 490
  • в 1001-та нощ
Коя е темата за конците,че са ми доста интересни?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=760555.0  Peace

# 491
10 лева на единица.

Ооо, да и това щях да питам, ама първо реших да събера впечатления за клиниката и докторите  Party

# 492
10 лева на единица.

10 лв рядко на повечето места е 12..
Маркират се точки едно убождане с едно инжектиране 1 ед. ако на същото място инжектират двойно са 2 ед.Първо ти маркират точките и ти казват тук 1 т с 1 единица тук 1 т с 2 единици,защото мимиката е по-силна и по-дълбока примерно..Като си направиш един път гледай в огледалото и внимавай вижда се.

# 493
  • SF
Не е точно така. Кой лекар ти преброява точките и сумира единиците предварително?
Аз имам няколко убождания -> 20 единици. Мисля, че в 1 точка поставят повече от 1 единица.
Освен това ботоксът не е в ампула, а в едно по-голямо шишенце, от което изтегля със спринцовка. Изобщо не го отваря пред мене.
Тук чета за стикери, които лекарят дава. Аз не съм получила стикер с това, което са ми инжектирали.

# 494
И знае ли някой, пак обикновено (знам, че за всеки е индивидуално), но средно с колко мезоконеца се пави едно лице?

Аз имам 22 конеца-14 долна част на лицето и 8 на вежди и чело.При мен заради увисване на бузите,появата на назолабиални,както и спад на веждите и горен клепач./клепачите по принцип са ми паднали/

Имам нужда от съвет: пуснали са ваучери за Jewel clinic.
Интересува ме иглена мезотерапия с хиалуронова киселина 2 броя
Пилинг с гликолова киселина с Анти Ейдж
Диамантено микродермабразио и кислородна мезотерапия с хиалуронова киселина и витамини

Въпросът ми е ; ако ваучерите важат до 30.11.,то какво ми препоръчвате да направя за този период и колко процедури?
Имам нужда от изчитване на тена от пигментни петна ,такива от акне,разширени пори/кожата ми е нормална към мазна/.
От една седмица ползвам ГЛИКО А.

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 10:15 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт