Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 7 тема

• 137 662
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
На мен ми дадоха,отвориха пред мен и ми дадоха етикета и протокол.Маркираха ми точките в повече беше по 1 единица на гневните две,защото имах много силна мимика...

# 496
  • Пловдив
milanda,
mamaden  Hug честито Simple Smile А защо в назолабиалните сложихте Теосиал кис, а не Теосиал за лице?

Така прецени докторката. Каза, че въпреки че са ми силно изразени бръчките е по-добре да сложи, както тя се изрази "по-мек и гъвкав филър", и че ще е по-естествено лицето. И сега наистина след 4 дни нямам забележки, абсолютно никакви. Бръчките са някак.....изпълнени, и много по-малко видими, но категорично не си личи нещо да е правено(такава беше и целта). Познати ми казват, че изглеждам много починала и свежа Mr. Green. Предполагам че ще се наложи още малко попълване на консултацията след 10-тина дни, но тя предполажи, че ако се налага, ще е максимум 1/2 ампула ХК.
Вчера бях при моята си козметичка, при която ходя само за козметични процедури и мезотерапия, като ме видя много и хареса как се е получило, и беше изненадана, че няма никакви сининки, подувания...при все, че моето лице реагира много бързо и бурно.
Докторката ми даде нещо като паспорт, в който е вписано какво количество от кой филър е сложила и къде Peace, вписала е и ботокса на очите Peace. Залепи стикерче от точният филът, така както е даден от производителят.

# 497
  • Бургас
Някой има ли отзиви за лифтинг с Alma лазер?
Ето това представлява:

http://panderma.net/58-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8/379-alma-lasers

# 498
  • в 1001-та нощ
ДХ3, изглежда гликоловият пилинг е най-подходящ, но според мен първо се консултирай с лекаря и после вземи ваучери  Peace

mamaden  Hug много се радвам, помня колко се колеба и избира, ще добавя отзива ти в списъка  Peace Ще припомниш ли кой беше лекаря? Ще погледна и предния пост  Peace

# 499
mamaden, честито  Peace В Пловдив или София е тази лекарка? Може ли линк?

# 500
  • Пловдив
mamaden, честито  Peace В Пловдив или София е тази лекарка? Може ли линк?
В Пловдив е Peace.

# 501
Здравейте, интересува ме някой слагал ли си е в Бургас Sculptra или Radiesse за запълване на обеми?  Досега ходех при д-р Денкова в Есте клиник.

# 502
Днес бях на гликолов пилинг,беше поносимо щипането.Около час е процедурата.Другата седмица съм на диамантено дермоабразио.А после процедури мезотерапия,иглена.

# 503
ДХ3, всичките в Jewel Clinic ли ги правиш? Ще споделиш ли впечатления?  bouquet

# 504
  • София
Днес бях на гликолов пилинг,беше поносимо щипането.Около час е процедурата.Другата седмица съм на диамантено дермоабразио.А после процедури мезотерапия,иглена.

Какъв точно е ефекта от това диамантено дермоабразио? Друг път правила ли си ?

# 505
ДХ3, всичките в Jewel Clinic ли ги правиш? Ще споделиш ли впечатления?  bouquet
Да,заради ваучерите ,които са пуснали ноември,и които  са точно каквото исках.Отделно сестра ми и мои близки ходят там и са доволни.

Ок мина процедурата,не съм си правила досега и не знам какво да коментирам,освен реда:
-намазаха ме с киселината и стоях около 4-5 мин.,щипеше поносимо,но аз търпя на болка и кожата ми е плътна и не толкова чувствителна.
-последва масаж и бе нанесена Анти ейдж ампулата,която бе вкарана в кожата с някакъв апарат.Обработиха лице и шия.
- след това измиване и маска
-измиване на полагане на слънцезащитен крем/с цвят поисках/
Около 60 мин. траеше всичко.Козметичката е много внимателна,клиниката изглежда чиста и на ниво.

Какъв точно е ефекта от това диамантено дермоабразио? Друг път правила ли си ?
Не съм правила,по принцип кожата ми никога не е била проблемна,но напоследък ми излязоха много пигментни петна и акне,от което също кожата ми стана петниста.(((
ПОствам информация за процедурата:

Диамантено микродермабразио + кислородна терапия с витамини = ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ НА ЛИЦЕ!

Диамантено микродермабразио: Подобрява микроциркулацията и проникването на кислорода в клетките. Повишава тонуса и изглажда бръчките. Може да се прилага целогодишно при:
* Фини бръчки около очите и устата
* Неравна, грапава и мазна кожа
* Блед и повяхнал тен
* Пигментни петна, причинени от слънцето

Резултатите са:
* Стегната и гладка кожа
* Блестящ и просветлен тен
* Стегнати пори
* Намалена дълбочина на бръчките

Микродермабразио е бърза  и лесна, неинвазивна процедура прилагана за освежаване на кожата. Процедурата се извършва с диамантен накрайник, свързан с  аспирационна система. Тази техника излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки образуването на нова, по гладка и чиста повърхност на кожата.

Най-често се прилага на лицето и шията, но може да се направи на всяка част на тялото при финни линии и бръчки.Подобряване вида на загрубялата и повредена кожа.За почистване на черни точки,за редукция на отворени пори,за повърхностни белези и келоиди,при стари стрии, както забавя процеса на стареене на кожата.

За най-добри резултати се препоръчва провеждането на една процедура седмично, отнемаща от 15 до 30 минути.Терапевтичния курс се състои от 4 до 8 процедури. В зависимост от проблема, микродремабразио може да се повтори, за да се постигне видим ефект и да се получи по-гладка и младежки изглеждаща кожа.

Болезнеността при микродермабразио зависи от индивидуалната чувствителност към болката на всеки отделен пациент. Обезболяване не се налага. Веднага след процедурата пациентите се връщат към нормалните си задължения. След процедурата кожата се зачервява леко, но след около час зачервяването изчезва. Резултат от тази терапия е много леко подобрение в текстурата и придаване  свежест на кожата.

# 506
ДХ3, моля пусни линк за ваучерите за мезотерапия  Simple Smile , че и аз се интересувам и да видя какво точно се предлага.

# 507
  • София
Козметичката е много внимателна,клиниката изглежда чиста и на ниво.
Извинявай, че въпросът ми може да звучи глупаво, но сигурна ли си че козметичка ти е правила пилинг с киселина?

В клиниката работят две дами със специалност Дерматология и поне при мен никога не е ставало дума козметик да ми пипа лицето  newsm78

# 508
ДХ3, моля пусни линк за ваучерите за мезотерапия  Simple Smile , че и аз се интересувам и да видя какво точно се предлага.

http://grupo.bg/sofia/oferta-injektsionna-mezoterapiq-skinko-lit … va-kiselina-35479

# 509
  • София
ДХ3, моля пусни линк за ваучерите за мезотерапия  Simple Smile , че и аз се интересувам и да видя какво точно се предлага.

http://www.---рекламен спам---.com/promocii

Нe става явно. Пишеш в гугъл: Промиции-Jewel Skin Kilnik.

Общи условия

Активация на акаунт