Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 7 тема

• 137 565
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Каква цена са 4бр. процедури?

# 691
  • sofia
Включвам се в дискусията за мезотерапията и ще споделя опита ми до момента.

Преди два месеца направих Skinco -E в "Дерма про", не разбрах името на докторката. За 1 мл имах не повече от 10 убождания в областта на назолабиалните и около очите към скулите. Ефекта наистина е видим и бърз, но краткотраен, защото хиалуронът се изчерпва ако няма какво да го задържи.
Това което го задържа са силиций и колаген, които е добре да се вкарат с мезотерапия преди хиалурона.

До момента имам 4 процедури мезотерапия с био-силиций, френски , по 5 мл всяка. Много ми е болезнена самата процедура, прага ми на болка е нисък, сълзи от очите и т.н. въпреки Лидокаин спрей. Следващата мезотерапия ще ми е с колаген - докторката работи с Гуна-  2мл на цяло лице.
Според док. трябват поне 2 процедури с колаген и чак след това хиалурон, но не знам дали ще се навия,за втора мезотерапия с колаген заради болката.

# 692
  • в 1001-та нощ
Ив сайта им няна никакво инфо кои лекари практикуват там  Sad Е, кофти е така Confused

Болката предполагам зависи от плътността на в-вото, което се вкарва, може да не боли толкова с колагена? Попитай  Hug

А през колко време трябва да бъдат процедурите?

# 693
  • sofia
Алена, имам вече записан час за мезо с колаген на 12.12 , ако не боли толкова може и две да направя.

Процедурите трябва да са през 15 дни, но при мен имаше случай и през 20-22 , което предполагам не е голям проблем.
Само да уточня, че всички мезо със силиций съм ги правила при др. Грудева в МЦ Лора, близо ми е и съм доволна от нея, всичко обяснява, внимателна е. Продължавам при нея и с колагена.

# 694
  • в 1001-та нощ
Предполагам, че инжектираните продукти се резорбират и затова се гони време  Peace

# 695
  • Варна
Момичета четвърти ден съм след мезотерапията - много съм доволна. Сега като мина спомена от болката и неприятното усещане категорично реших че ще направя още една.

# 696
  • в 1001-та нощ
Честито  Hug това да се чува  Blush А колко трябва да продължи ефекта?

# 697
  • Варна
Честито  Hug това да се чува  Blush А колко трябва да продължи ефекта?
А ми не знам. Embarassed Изобщо не се замислих, че ефекта не е вечен. Следващия път ще попитам , но явно няма да е кой знае колко продължителен защото докторката каза че има жени които я правят всеки месец.

# 698
Анет, каква мезотерапия си направи?

# 699
Предлагам, ако А.Л.Е.Н.А има желание и възможност да вкараме малко информация в първия пост.
Поне за най-обсъжданите процедури- какво представлевят и какъв ефект да се очаква от тях  Peace

# 700
  • Варна
Анет,радвам се че при тебе има ефект.При мене не виждам видима разлика,само съпруга ми и една позната която не знаеше,каза че лицето ми сияело. newsm78Ако не е тайна къде си я направи.

# 701
  • в 1001-та нощ
Ако някой разполага с подходяща информация - качването е лесна рабора, но ако аз правя темата изрично ще посоча кой е предоставил данните. Аз лично не бих се ангажирала, защото ми се вижда твърде отговорно да се описват процедура, ефекти и т.н. Не вярвам навсякъде да се правят по един и същи начин ... Особено, като чета темата за мезо конците - всеки лекар твърди различни неща  Stop

Ако някой има желание да пусне новата тема - нямам нищо против. Утре се връщам в София и ще пусна черно-белия списък - да го качи и да продължи да се занимава  и с него Peace

# 702
Днес лекарката, която ми прави фотоепилацията, ме видя за пръв път след поставянето на конците, на 3.11 си слагах мезоконци при д-р Валянова. Та, преди да съм и се похвалила, забеляза разлика в лицето ми. Твърди, че са ми се подчертали скулите и забеляза, че липсват пушаческите ми бръчици. И аз за себе си установих, че сега, след един месец, резултатът е по-видим. Flutter
Каза също, че ще прави вече и колагенова мезотерапия с Гуна и че не е болезнена, защото се е подлагала на тази процедура.

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 23:12 от milanda

# 703
  • в 1001-та нощ
Честито  Hug чудесно е това  Peace

# 704
  • София
Днес лекарката, която ми прави фотоепилацията, ме видя за пръв път след поставянето на конците, на 3.11 си слагах мезоконци при д-р Валянова. Та, преди да съм и се похвалила, забеляза разлика в лицето ми. Твърди, че са ми се подчертали скулите и забеляза, че липсват пушаческите ми бръчици. И аз за себе си установих, че сега, след един месец, резултатът е по-видим. Flutter
Каза също, че ще прави вече и колагенова мезотерапия с Гуна и че не е болезнена, защото се е подлагала на тази процедура.

Явно не си е правила Гуна, защото си боли точно толкова колкото и  при мезотерапията. Иначе не е лоша процедура, но с една, две не чакай чудеса, трябва си една серия. При мен след 4,5 процедура започна да се забелязва добър резултат.

Общи условия

Активация на акаунт