Банята-21 тема

• 89 124
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Не Dusty, всичко е предварително направено-къртене, ВиК, изводи, водомерите са преместени, гипсокарони, изравнени са стените тъй като бях ав ужасно състояние............. Сега ми трябва човек да дойде да налепи едни плочки.  Уфффф  ooooh! голям зор! Но аз съм си виновна като залагах на един човек и той ме подведе, сега ще ходя по мъките.........

# 421
  • София
Така както обеснявате около 800лв работата.

# 422
  • Sunshine state
Много ти иска. Ние сме в Пловдив и за абсолютно всичко-къртене,ВиК смяна на тръби,лепене на плочки,монтаж на всичко вкл. и врата,превоз на материалите,изграждане на куфари сме дали 1000лв. Майсторите си свършиха отлично работата за седмица и половина. С материалите процедирахме така-те си предвиждаха какво ще им трябва ден за ден и ходеха с буса да си го купуват,след което ми представяха стокови разписки и им давах парите. Имах им пълно доверие на хората и сме нямали никакви проблеми. Ако бяха поискали предварително пари,щях да им дам.На половината ремонт се бяхме споразумели за 50% от сумата. Накрая дадохме цялата и така.  Peace

# 423
  • гр.Пловдив
 Здравейте, всички.
Влизам пак в тази тема, защото отново ми предстои да правя баня. Помещението ми е 4/1,65 и сега разглеждам за идеи. Много искам да има и биде, но се колебая дали да не е заедно с тоалетната чиния или отделно. Затова ще помоля за мнението ви. Предварително Ви благодаря.

# 424
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз имам 2 тоалетни с вградено биде, много съм доволна. Просто нямаше място за отделни конзоли. Сега като се замисля, ми се струва, че и да имаше място, 2 в 1 е по-удобен вариант, защото хем спестява място, хем не се налага да се преместваш от едното място на другото, когато ти се наложи да го ползваш.

# 425
Не съм ползвала биде, но имам хигиенен душ на стената до тоалетната и според мен е много удобно, пести място , а и някак си по хигиенично ми се струва.....

# 426
Понеже тези дни ще ми сменят тръбите в банята, съответно ще разпломбират водомерите, искам да попитам кога трябва да отида във ВиК, веднага ли? Разбрах, че се подава някаква молба и ще ми дадат дата кога ще дойдат да ги пломбират. Трябва ли да занеса старите данни като ходя да си подавам молбата?

# 427
  • София
Аз съм или за подвижен душ към тоалетната или за отделно биде и тоалетна чиния Peace
В едната баня имам биде - как за бога съм живяла без него Laughing

# 428
  • София
Понеже тези дни ще ми сменят тръбите в банята, съответно ще разпломбират водомерите, искам да попитам кога трябва да отида във ВиК, веднага ли? Разбрах, че се подава някаква молба и ще ми дадат дата кога ще дойдат да ги пломбират. Трябва ли да занеса старите данни като ходя да си подавам молбата?
На 070012121 можете да подадете заявка и да си дадете данните.

# 429
Благодаря. А това трябва да стане веднага като сменят тръбите или като се довърши всичко, има ли значение?

# 430
В къщи фирмата, която смени тръбите, пломбира водомерите (сложи нови) и след това взе данните от старите,новите и тези в кухнята (нищо че не бяха сменени) и занесе данните в Софийска вода. Ние имахме ангажимент само за плащането накрая. Самото пломбиране ако има някакъв проблем (например нямате данни за абонатен номер, ако не не сте собственик на дома), може да стане и няколко дни по-късно след като осигурите търсените данни.

# 431
Добър вечер и от мен  Hug Hug Hug
Дойде ред и аз да си покажа новата баня,но първо снимките от преди ремонта
И сега

# 432
dsnbub1 Уау ,страхотна е !!! Невероятен е ефекта както гледаш старите снимки и изведнъж хоп нещо коренно различно:) Със здраве да си я ползвате !

# 433
Чудничка баня Simple Smile))

# 434
Много ви благодаря момичетааа много съм горда с нея. Много години исках да я оправим и сега страшно и се радвям. Но без майстора ни нямаше да стане такава.

Общи условия

Активация на акаунт