С наближаване на момента нещо не мога да спя, на която страна се обърна само шутчета получавам, а и един глад ме гони.....в тази връзка колко време преди операцията не се приема храна и вода?
Хубав уикенд!
Операцията е с продължителност 40-50 минути (горе-долу). Конците се махат около седмица след интервенцията. Мен в 9.30 ме оставиха в реанимацията, в 16.30 дойдоха да ме изправят. После в 19 ч. пак ми помагаха и вечерта в 21 ч. вече ходех самичка. От неразположенията може евентуално да очакваш подпухване на крайниците (основно краката), леко повишена Т (което основно е от слизането на кърмата) и така. За болката няма да говоря, сама ще видиш. Ама се приготви да те боли. Доста. Но се преживява де.

Операцията е с продължителност 40-50 минути (горе-долу). Конците се махат около седмица след интервенцията. Мен в 9.30 ме оставиха в реанимацията, в 16.30 дойдоха да ме изправят. После в 19 ч. пак ми помагаха и вечерта в 21 ч. вече ходех самичка. От неразположенията може евентуално да очакваш подпухване на крайниците (основно краката), леко повишена Т (което основно е от слизането на кърмата) и така. За болката няма да говоря, сама ще видиш. Ама се приготви да те боли. Доста. Но се преживява де. 
Всичко мина добре, родих на 21-ви юли, 3550, 52см.
Лично аз си носех. Бебо ми го оставиха на следващия ден след секциото и оттогава започнах да го кърмя. Стои се 5 нощувки в болницата (4 след операцията), ако всичко е наред (приеха ме във вторник, в неделя ни изписаха). Сестрите помагат дотолкова, колкото да се каже, че го правят. Единствено за ставането първите 2-3 пъти ще ти помогнат (и то зависи кои точно ще ти се паднат...
)