Бъдещи и настоящи майки от Стара Загора - тема 2

• 23 679
  • 205
  •   1
Отговори
# 195
Здравей, telmi, и благодаря за хубавите пожелания! На теб ти пожелавам едно здраво, пухкаво бебенце и много радост и щастие за цялото семейство! Кога очаквате бебчо? При д-р Христов започнах да ходя към края на ноември, а терминът ми беше за края на януари. Относно престоя в болницата - на 6-тия ден ни изписаха (приеха ме петък и в сряда се прибрахме с малкия).
Поздрави!

# 196
Благодаря ти за отговора, аз здраве чакам през юни, но още се колебая за избор на болница. Ще отсея още малко, наблюдаващият ме лекар изражда в болница Тракия, но отзивите за там изобщо не ми харесват, незнам, все още съм колеблива за избора.

# 197
Имаш време спокойно да решиш и дано направиш правилия за теб и бебчо избор!  Flutter

# 198
Честита радост и от мен на Нина.

# 199
Здравейте всички   bouquetможе ли нещо да попитам?Става въпрос за класически хомеопат в града ,четах една тема в която се обсъждаха няколко имена,но тя е от преди няколко години,дали има някой нов на хоризонта от който сте доволни.Попаднах на едно име Д-р Велчо Атанасов – лекар-хомеопат,някакви впечатления от него?Също открих брошура на д-р Ваня Бонева специалист по хомеопатия и ароматерапия с диплома от Лондон,някакви мнения по въпроса?Благодаря на всички който ще се включат по питането ми. Hug
Аз направих грешката да заведа детенцето при В.Атанасов. Изписа ни шуслерови соли, докато чакаме три дни за лекарството. Малката беше с 40°С темпратура, балнуваше. Каза ни няма страшно ще се оправи, а нито на прегледа и погледна ушите, нищо. Аз съм по-доволна от Казийска, нищо че не е класически хомеопат.

# 200
Някоя мама може ли да ми даде мнение за д-р Пенка Стоянова, защото трябва вече да раждам, а още не съм избрала лекар. Каката е при Банов, но не съм доволна. Докато ходихме на частно добре, но сега ни притупва на бързо, не обяснява нищо и само АБ.

# 201
И последно да питам знаете ли магазин за платове къде има в града, освен в универсалния. Мн. Благодаря

# 202
Благодаря, Деница Костадинова! Леко раждане и здраво, пухкаво бебче и на теб!

# 203
И последно да питам знаете ли магазин за платове къде има в града, освен в универсалния. Мн. Благодаря

До книжарница "Перо" (бившата битова химия) и до руския магазин.

# 204

До книжарница "Перо" (бившата битова химия) и до руския магазин.
Много благодаря

# 205
  • Стара Загора
Момичета и бъдещи майки...има от много години тема за родителите в СТ-Загора - бъдещи и настоящи.
Ще ви помоля да се прехвърлите там понеже ако слея темите ще стане едно голямо мазало.
Благодаря ви предварително.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=776557.450;topicrefid=20

П.П темата за един град трябва да е една.

Общи условия

Активация на акаунт