Съдомиялна-каква?

• 55 901
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
   Благодаря за отговора, да я ползвате със здраве!

# 241
  • Русе
Бош-ът не е най-великата миялна на света. Няма разлика в измиването на нещата при правилни настройки, дозиране, препарати. Така че, ако ти харесва тази, действай смело.

# 242
  • SF
Аз много се колебаех дали да не взема от малките (не 45-сантиметровите, а едни кубове) на Бош или Канди 45 см. Даже за да чуя мнения, започнах да пиша в тази тема.

# 243
Моята е вече на 8 години, но да чукам на дърво си работи идеално  Peace

Обаче, като чета тук из темите как напредва техниката се замислих, кои са новите екстри при миялните? Моята е с 2 перки, но си мие супер, видях обаче, че вече има и с повече. Друго, какво има ново?

# 244
  • Русе
3 перки, чекмедже за прибори, а не кошници, малко по-икономични, това се сещам на първо четене.

# 245
3 перки, чекмедже за прибори, а не кошници, малко по-икономични, това се сещам на първо четене.

Нищо особено значи, да си пазя моята  Wink

# 246
  • Русе

Нищо особено значи, да си пазя моята  Wink

Може и нещо друго да има, но като цяло пази си я Simple Smile. Колкото е по-нова техниката, толкова по-зле е. И моето старо Беко още работи като пушка, на 8-9 г е вече. Дано и Бош-а ме изкара толкова -.

# 247
  • с/у ОколоМръсТното
И тъй като споменавате Аристон, а преди години се отказах от марката заради ужасното обслужване в сервиза им в София, ми се иска да попитам дали някой е ползвал услугите им? Дали са все още толкова некадърни и неразбрани?

може и по-зле да са станали нещата.
Какво й е на ветеранката?
Аз от моята не се отказвам, при реален поглед в/у новата техника...

# 248
  • София
Какво й е на ветеранката?

Така и не знам, защото мъжът ми се занимаваше с нея. Каза ми, но през едното ухо влезе и през другото излезе.  Embarassed Машинката изпуши, замириса и спря да работи. От сервиза казаха, че частта (ако се намери) ще струва над 100 лева, отделно работата.  Sad Не си струва да се влагат толкова средства. Пластмасовите части и без това пожълтяха и започнаха да се разпадат от старост. Явно непрекъснатото редуване на нагряване и изстудяване ги скапва. С други думи - ще се купува нова. Вече 2-3 месеца мия на ръка.  Grinning Ще трябва да пиша писмо на Дядо Коледа.  Laughing Само дето още не съм прочела темата, за да се ориентирам в обстановката, а уж затова се записах.  Mr. Green

# 249
  • SF
Моята Канди вече суши!!!
Не стига, че е красива, ами и добричка. Разбира се, има локвички в хлътналите части, но като цяло всичко вече е окей.
А въпрос към тези, с 45-сантиметровите и кубовете - половин таблетка ли ползвате?

# 250
  • На брега на реката
Еее, разбрахте се най-сетне Hug. Поздравления.
Аз съм с 45 сантиметрова машинка и ползвам цяла таблетка, а когато съдовете не са много замърсени ползвам 1/2 таблетка или прах КК. При 45 см разхода на вода е почти колкото при големите 60 см. така, че цяла таблетка си е ОК.

# 251
Моята Канди вече суши!!!
Не стига, че е красива, ами и добричка. Разбира се, има локвички в хлътналите части, но като цяло всичко вече е окей.
А въпрос към тези, с 45-сантиметровите и кубовете - половин таблетка ли ползвате?

Ей....отдъхнахме си  Heart Eyes
Какво и стана, че се вразуми? Да не е токов удар  Wink

# 252
Моята Канди вече суши!!!

Esmee Wink , моята е 45-сантиметрова мия  с цяла таблетка. Винаги. Пускала съм я и с прах и с гел ,също мият  добре , ама с таблетката ми се струва по лесно ... не виждам смисъл да деля таблетката ,ако не е пълна и искам по малко препарат тогава слагам  гел или прах ,щото дозирам по лесно .
Радвам се ,че вече се разбирате и съм сигурна ,че ще ти служи вярно мноооого време !!!  Laughing

# 253
моля препоръчайте ми съдомиална с три перки
какви са мненията за WHIRLPOOL Simple Smile
мерси

# 254
  • София
на мен ми е хубаво мнението за уирлпуул.

Общи условия

Активация на акаунт