Съдомиялна-каква?

• 55 883
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
  • SF
Моята Канди вече суши!!!
Не стига, че е красива, ами и добричка. Разбира се, има локвички в хлътналите части, но като цяло всичко вече е окей.
А въпрос към тези, с 45-сантиметровите и кубовете - половин таблетка ли ползвате?

Ей....отдъхнахме си  Heart Eyes
Какво и стана, че се вразуми? Да не е токов удар  Wink

Simple Smile)))) И аз си отдъхнах.
Ами... Първо й сипах гланц.
И второ: изчаках известно време, преди да я отворя.
Станах за смях с моста приятелка. Дано да не се караме вече с нея, щото мразя да се карам с приятели, които ми помагат и се грижат за ръчичките ми.

# 256
Аз съм с 45 см. и ползвам половин таблетка. Тук има привърженички и на цяла,но от вече двегодишен опит казвам,че нямам проблем с измиването. Единственият проблем е,че не всички таблетки се делят.

# 257
на мен ми е хубаво мнението за уирлпуул.
На мен пък не.
Ползвам половин таблетка или сипвам по-малко прах, за да намаля използваната химия. Измива перфектно.

# 258
  • София
Т.е. имаш такава миялна и не ти харесва или....

# 259
Т.е. имаш такава миялна и не ти харесва или....
Всички уреди от тази марка, които съм ползвала, съм ги сменила и не повтарям вече с нея. Красиви, изглеждат супер, но дотам.

# 260
  • София
Ами аз си  я ползвам съвсем доволно...

# 261
Имам въпрос
Гледам уреди само онлайн, съответно не виждам всичко което ме интересува( пишат все борй комплекти, консумация вода и други важни неща,но...)
Насочила съм се към Беко, но искам миялната да е с 3 перки и да има чекмедже за приборите, а не кошница
Имат ли такъв модел?

# 262
  • Добрич
Да има такъв модел, моята е такава. Има отделно чекмедже за прибори. За пълно вграждане е . Сега ще погледна в нета за модела, че не съм у дома ..

Май е тази http://www.technopolis.bg/b2c/details/680575/P11110301/Sadomiyal … EKO-DIN-6830-FX30
 Ако искаш довечера ще проверя кой точно е модела и ще снимам чекмеджето и малката трета перка..

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 11:12 от mpetkova

# 263
Да, благодаря ти, не е спешно, ще купувам след около месец, имам време да зяпам, въпроса е че гледам онлайн, а това не го пише

# 264
  • Добрич
Lost, всъщмост моята се оказа този модел
http://www.technoarena.bg/bg/catalog/id/6887.html
 Пише си че е с три кошници и три перки. По -късно ще се опитам да кача и снимки

# 265
Тия дни си закупих тази съдомиялна
http://www.technopolis.bg/b2c/details/682343/P11100501/Sadomiyal … ESIT-DFG-15B10-EU
нямах много парички, а повече не можех да отлагам. Вчера я монтираха, тази нощ поработи. Нямам никакви възражения. Ужасно ми харесва, че е супер проста - няколко копчета само, 5 програми и 3 температури. Без дисплей, което исках, няма да се впускам в подробности защо. Зачудих се само на разпределението вътре - не ми се вижда много функционално, горе много малко може да се сложи, предишната беше със същите размери, а вътре два пъти повече неща се събираха. Нея също си я спомням с добро - здрава немска машина - Privileg, работи перфекно до последното измиване. В момента позвам таблетки Finish, защото ми ги подариха от магазина /чудесно обслужване!!!/, но после се връщам към обичайните Somat gold, обичам рутината...

# 266
Преди половин година се сдобих с тази:
http://www.technomarket.bg/products/09132418/indesit-dif-16b1-a-eu
Много съм доволна. Ползвам предимно (да не кажа само) кратката програма. Мие чудесно.

# 267
  • SF
Изглежда много хубава! Радвам се, че си доволна!

# 268
Благодаря. Истината е, че я взех със 100лв. по-малко, от колкото е тази на по-горния линк. Иначе нямаме нищо друго от посочената марка и не сме я ползвали никога преди.

# 269
  • с/у ОколоМръсТното
От сервиза казаха, че частта (ако се намери) ще струва над 100 лева, отделно работата. 

най-вероятно се касае за цирк. помпа, която наистина е 3 цифрена сума.

Късмет с новата и дано Старецът е получил писмото ти навреме Wink

Общи условия

Активация на акаунт