Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд - тема 2

• 46 533
  • 197
  •   1
Отговори
# 60

При откриване на спортна площадка (снимките от пост 55), Ритик много се разстроил, когато видял, че една от неговите фенки се разплакала, след като охраната му не  и позволила да се приближи до него... Той помолил помощникът си да и предаде, да поизчака малко...
След мероприятието Ритик се фотографирал с нея, дал и автограф, срещнал се със семейството и, и приятелите и...

# 61

Ритик е инициатор за събиране на средства за пострадалите от наводненията в Кашмир

Нашите братя и сестри от Джаму и Кашмир се нуждаят от подкрепата ни.

Здравейте, аз съм Ритик Рошан.
Гледам новините за наводненията в Кашмир и ми става тъжно,  домовете и живота на много хора просто е унищожен. Бил съм няколко пъти в Джаму и Кашмир, на тези места съм снимал много филми, знам  с какви проблеми ще се сблъскат тези хора след това опустошение. Искам да направя нещо, за да им помогна. Знам, че ще има и още хора, които като мен ще искат да помогнат.

Причина

Затова, моля, присъединете се към мен. Нека заедно да съберем средства за народа на Кашмир. Нека подкрепим нашите съграждани и направим всичко, което зависи от нас, за да им помогнем да се справят с техните загуби. Ние можем да им помогнем, постепенно да възстановят своите домове и своя живот. Ние заедно можем да им помогнем.

Средства

Събраните от нас средства ще идат за обезпечаване на пострадалите от наводненията, за лекарства, храна и подслон, докато те бъдат в състояние да възстановят своя живот и се справят с това нещастие. Събраните средства ще постъпят в организация CARE INDIA, която ще ги използва, за да осигури жизненоважни средства (комплекти) за пострадалите семейства и хора от Джаму и Кашмир. Комплектите ще съдържат основни средства за оцеляване - брезенти, матраци, хигиенни комплекти (санитарни принадлежности) и одеала.

Обръщение

За всеки комплект са необходими (струва) 5000 рупии. Търся финансиране на 200 такива комплекта. Аз закупих вече първите 20. Моля подкрепете тази кампания. Нека подкрепим нашите сънародници.

Благодаря.

Ритик Рошан

twitter - преди два часа

http://www.ketto.org/jkfloodrelief#.VBNVrRZFtZg

# 62

"Намерих нови приятели": Ритик Рошан
13 септември 2014

Почти година той не общуваше с медиите, след като в живота и кариерата му възникна черна дупка, първо от нещастния случай на снимките на новият му филм «Bang Bang», който доведе до операция на главата (мозъка), а след това обяви за раздялата със съпругата си, след 13 годишен брак. Но вчера Ритик Рошан покани "Mirror" в неговия красиво обзаведен хол, където доминират няколко картини, и се усмихва портрет на неговата майка - Пинки Рошан. Актьорът влезе в стаята, небрежно облечен в джинси,  тениска и шапка, и ние поговорихме за положителните неща, които са му помогнали да оцелее в това време, когато отрицателните събития са заплашвали да го сломят/прекършат.

Извадки от разговора, по време на който той си признава, че се е променил, започнал е да дава повече и да общува с повече хора.

С излизането на първия трейлър, всички говорят за впечатляващите каскади в «Bang Bang». Сигурно е било много трудно да се справиш с тях, след операцията на главата?
Когато правите нещо, което ви харесва, то никога не може да ви представлява трудност. Аз винаги съм бил човек на действията, който получава удоволствие от рисковани ситуации.  Трудно ставам  в ден, в който няма какво да правя. Аз мога всеки ден да правя каскади, но ако ми се наложи да  стоя крак върху крак (с кръстосани крака), тогава ме боли гърбът.

Но дори и режисьорът Сидрартх Ананд не очакваше, че вие от първият ден на вашето завръщане на снимачната площадка, ще се потопите в екшъна и наскоро се беше жалвал, че са похабили  толкова пари за дубльор, който никога не са използвали.
Преди да се ява в Шимла за втория етап на снимките, Сидхартх вече беше заснел немалко  от екшън-сцените с моя дубльор. Аз му благодарих за загрижеността, но като видях кадрите, му казах, че това мога да го снимам и сам. Епизод след епизод, за два дни ги презаснимахме. Ако вие наистина искате да направите нещо, то тялото и ума ви,  никога няма да ви спрат.

Но,  преди това, трябваше да има период на дълго бездействие...
Това време беше използване за изграждане на моята психическа сила. Аз използвах всякакви средства,  които имам на разположение - от казаното в книгите до моето виждане за бъдещето, за да мога да преживея всеки ден. Казаха ми, че за да се възстановя, ще ми трябва около месец, но ми отне около шест, седем месеца, защото бях зает (с пускането) около «Krrish 3» и не почивах достатъчно. Три години моята кръв и пот бяха вложени в този филм... Баща ми толкова дълго се занимаваше с това, просто нямаше никакъв друг път.

Това, навярно не е било лесно...
Не беше. Травмата на мозъка означаваше, че аз не мога да се смея и не мога да плача - това предизвикваше болка. Така, че аз не можех да гледам нито комедия, нито драма. Тишината беше оглушителна, но когато говорех, звукът на собственият ми глас "блъскаше" в главата ми. Това беше страшно! Аз живеех буквално в тъмна кутия. Точно тогава открих в себе си фактора Х, който сложи началото на мечтата ми за марката HRX. Това ми помогна да се обърна към милиони хора, поддаващи се на страха, от който никой не би могъл да ги изкара. Сега аз нямам никакви страхове.

Как успяхте да го победите?
Продължих да вървя напред. Ако се появи нещо, което не мога да направя, вместо това да спра на това място, аз се питам "Какво мога да направя?". Всичко се свежда до това, да си зададеш правилния въпрос. Освен това, аз престанах да изграждам, за каквото и да е някакви предположения.

Не се ли страхувахте, че операцията може да  е несполучлива?
От 2000 такива операции, само няколко са неуспешни. Така, че вероятността от благополучен изход в моя случай беше 98%. Аз се държах за тази мисъл и накарах медицинските сестри да пеят, а докторите заснеха видео за това, как ми "освобождаваха" кръвта. Беше трудно, така, че трябваше да бъда прикован на леглото след операцията.

Беше ли това най-голямото препятствие във вашия живот?
Не знам, но мога да кажа, че сега съм готов за всичко. Пътуването с влакче в увеселителен парк не може да бъде гладко. Вие се впускате в това преживяване и побеждавате страховете си. Учите се от опита, от природата...

От природата?
Да, аз гледам такива канали като National Geographic и Discovery .... Видях как женската (майката) гледа как леопард убива малкото и направо пред очите и... Тя,  20 секунди наблюдаваше тази ужасна сцена, а след това трябваше да се присъедини към стадото си и да върви напред.  Вие имате избор - да позволите живота да ви сломи, или да преодолеете трудностите, както се полага на един човек и най-добре да използвате ситуацията.

Това е най-добрата позиция, но ако болният гръб се лекува лесно, то разбитото сърце - не?
Това зависи, как вие ще решите да живеете. Ако се съсредоточите само върху себе си, ще ви е тежко. Но ако се съсредоточите върху другите, вие може да бъдете щастлив. Вие можете да създавате любов, и тя да ви изпълва.
За мен любовта няма обратна страна. Вие притежавате любовта, а не човекът, когото обичате. Точно така вие трябва да владеете болката и да не си позволявате да и се поддавате. Най-доброто което можете да направите за тези, които са ви скъпи, и искате да бъдат щастливи, това е, когато ги видите, че са щастливи. Аз престанах да живея за себе си - аз живея за своите родители, за децата си, за моята жена, за всички хора, които ме обичат.

За много хора вие със Сюзан бяхте идеалната двойка и вашата раздяла беше шок. Как възприехте раздялата?

Това не е в мой стил - да говоря за когото и да било в негово отсъствие. Всичко, което мога да кажа, е, че аз съм горд от това, че моите деца имат за родители две силни личности. Всеки човек има право да бъде щастлив. Ако това щастие  се заключава в това,  че той трябва да живее без вас, то вие трябва да се научите да живеете с това.

Щастлив ли сте?
Щастието е променливо, то идва и си отива. Може да си мислите, че ще сте щастливи, ако вашият филм има успех, и когато това не се случи, вие трябва да работите още по-упорито.

Важни ли са цифрите (печалбата на един филм)?
Цифрите са важни, но по-скоро като показател на това, до колко ви е успешен филма.

До колко е важен за вас успеха на «Bang Bang»?
«Bang Bang» трябва да стане най-големият успех в моята кариера. Това е най-щастливият персонаж, който съм играл, в същото това време, когато преодолявах лоши моменти. Когато имах физически травми, аз се справих с тези каскади. Това е моята най-голяма победа.

Днес чувствате ли се като супергерой?
Чувствата са непостоянни, те се променят всеки ден.  Аз основавам живота си на постиженията и резултатите. Всеки ден със събуждането си аз си определям четири работи (задачи), които никога преди не съм вършил или пък са били много трудни,  дори невъзможни. В края на деня аз правя отметка за тях. Ако съм направил/успял в това, което съм си намислил, аз спя като бебе.

Говорейки за деца, до колко вашите синове Рехан и Ридан ви помагнаха да преодолеете кризата?
Аз съм техен родител, благодетел и защитник. Когато съм с тях, аз не търся прегръдки, но се съсредоточавам над това, как да ги възпитавам, вдъхновявам и да ги мотивирам.

Казват, че Салман и Амир Кхан са ви оказали голяма подкрепа, когато сте преживявали трудните времена?

На мен не ми е необходима на когото и да е подкрепата. Но да, беше времето, когато аз бях щастлив в своя малък пашкул. Аз никога не излизах от него и не търсих на когото и да е приятелството. Сега аз имам много нови приятели. Където и да ида, аз общувам с хората. Може би, това е истинското ми аз.

Вие сте красив мъж и сега, когато нямате постоянни отношения, ще се появяват много слухове за ваши връзки...
 Слуховете не ме притесняват. Нека пишат.

Имаше слухове за филм с Кабир Кхан, от който сте се отказал, и за хфилм със Зоя Ахтар под название «Road», за който сте дали съгласие...

Това са режисьори, които уважавам, и съм открит за тях. Но единственият човек, на който съм дал съгласие - това е Ашутош Говарикер за филма «Мохенджо-Даро». Той дойде при мен преди три години, когато бях много зает с работата над «Krrish 3».  След това той продължи да доработва сценарият. След това, когато бях в Делхи на снимките на «Bang Bang», той се върна.
В това време аз току-що разбрах, че Каран (Малхотра) иска да започне със снимки на филма «Shuddhi», който "висеше"  (беше в застой) от дълго време, заради моя нещастен случай. А се отнесох с уважение към това, защото това е само неговият втори филм и му дадох възможност да продължи напред, като обявих, че се отказвам от филма.
 В това време, когато те, които смятах за свои приятели, искаха да вървят напред без мен, имаше един човек (Ашутош), който остана с мен в течение на три години. Аз бях в дълг пред него и порчетох неговият сценарий. И веднага след като го направих, бях потресен/шокиран. Дадох съгласието си за "Мохенджо-Даро" за две минути.

Според съобщенията, вие сте поискали 50 крор за филма. Това не раздува ли бюджета? Това е изменение на соътношението на силите в индустрията?

Това, което съм поискал - си е моя работа. Вие бихте ли били/правили непечеливш бизнес?
Аз оправдавам това, което искам.

Казват, че сте излезли от «Shuddhi», защото ролята изисквала вие да сте в най-добрата си физическа форма...
Това не е вярно. това е решение на режисьора, който искаше да върви напред.

Това предизвика търкания между вас и Каран Малхотра и Каран Джохар?
 Аз не мисля така. Животът ме е научил, че ако хората са щастливи без мен, те трябва да вървят напред. Бих бил радостен да направя за тях едно появяване като "гост-актьор". Може би, ще работя/снимам в третият филм на Каран Малхотра.

Изглежда, че искате да създадете своя собствена продуцентска компания?
 Това не е вярно, баща ми се явява "армия" в лицето на един човек и аз винаги ще бъда с него.

Казват, че той работи над «Krrish 4», но дотогава иска да направи семейна драма, по подобие на «Bhagwan Dada», с вас в главната роля.
 Баща ми работи над три-четири сценария едновременно. Всеки ден той сяда и работи над тях в течение на четири часа. Но той все още не е доволен от нито един, въпреки, че някои от тях наистина са добри. Що се отнася до «Krrish 4», то аз съм длъжен да го накарам да си почине от поредицата, над която работи почти 10 години.

Вървят слухови, че търсите ново жилище...
Търся парцел.

Да построите къща?
Да.

За себе си?
За всички нас, за да живеем в него.

http://www.ahmedabadmirror.com/enter...w/42380647.cms

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 21:21 от kali_georgieva

# 63
FC Master Class Snippet | Hrithik Roshan

# 64
# 65
# 66
Кали, невероятен труд! Много ти благодаря!   bouquet

# 67
Ехо ,здравейте!

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Завръщам се след лятото.Колко много неща са се случили.Благодаря за новата информация за нашия любимец.

Отново се присъединявам към вас в очакване на BANG BANG.

smile3521 smile3521 smile3521

# 68
Здравей maiaek  Hug

Ето и най-новата песен/видео на Ритик от Bang Bang

https://www.youtube.com/watch?v=SCsdXuGHw6g

# 69
Здравей maiaek  Hug

Ето и най-новата песен/видео на Ритик от Bang Bang

https://www.youtube.com/watch?v=SCsdXuGHw6g

Уау..!Направо е страхотна .И другата също.

Hug Hug Hug Hug

Сигурна съм ,че и филма ще ни остави без дъх.

# 70
# 71
# 72

"Животът не е длъжен да бъде справедлив. Да се надяваш, че животът трябва да бъде справедлив, е да се надяваш, че тигърът няма да те изяде, само заради това, че си вегетарианец. Затова аз си задавах добри въпроси, за да мога да намеря себе си в хаоса. Всичките ми действия се оказаха прогресивни. В центъра на вниманието не се явявам аз, а моето семейство и други, с които взаимно можем да си дадем нещо. Ние сме научени да мислим, че ако достигнем определени неща в живота, ще бъдем щастливи - слава, успех, добър живот, семейство. Това обаче не отговаря на действителността. Където и да се намирате в живота, вие трябва да сте щастливи. Отворете очите си, погледнете на околната/обкръжаващата ви среда и се задоволете с това. Започнете, като изберете от там едно нещо, което ви харесва и изграждайте живота си около него, а след това, като страничен ефект идват - успеха, славата и парите. Моят живот беше пътешествие в едно направление, а след това разбрах, че това е неправилно, така, че после ми се наложи да пренапиша собственото си преусещане и това ме направи човекът, който съм" - Ритик Рошан

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 21:31 от kali_georgieva

# 73
Hrithik Roshan| Film Companion Master Class (пълен запис)

https://www.youtube.com/watch?v=xvfKR3v6jKw

After seeing this video, I can't help myself not to express my feelings. I have been following Hrithik since his debut; in fact he was the one who made me watch movies. I was inspired and wanted to be like him without knowing the real person. I was naive back then and didn't know who he was but was just fascinated by his acting, dancing, looks etc. Now that I am a grown up man, I began to understand this man. I follow all his interviews. For me, this man is an amazing creature who not only understood the REAL meaning of life but also optimized his skills to learn to live on his terms. He is not carried away by any social norms. This man can define life better than any life coach, great philosophers, psychologist etc. Look at how he breaks down complicated things and analyze the matter to the core which eventually lead to the ultimate destination and meaning of that particular matter. When you listen to him carefully you will not only solve many mysteries of life but will also gain confidence, positivity and the eyes to look at life in its truest meaning. After this video, I am sure that this man is far beyond movies, he is far beyond an actor. Look at how he composed himself in the most difficult times of his life and delivered bang bang. God has given him 6 fingers, that beautiful look and the beautiful mind for a reason. Last but not the least, I think his beautiful looks surrenders in front of his beautiful mind. Keep going Hrithik, you are born to inspire people and do great things!!! 

# 74

"Животът не е длъжен да бъде справедлив. Да се надяваш, че животът трябва да бъде справедлив, е да се надяваш, че тигърът няма да те изяде, само заради това, че си вегетарианец. Затова аз си задавах добри въпроси, за да мога да намеря себе си в хаоса. Всичките ми действия се оказаха прогресивни. В центъра на вниманието не се явявам аз, а моето семейство и други, с които взаимно можем да си дадем нещо. Ние сме научени да мислим, че ако достигнем определени неща в живота, ще бъдем щастливи - слава, успех, добър живот, семейство. Това обаче не отговаря на действителността. Където и да се намирате в живота, вие трябва да сте щастливи. Отворете очите си, погледнете на околната/обкръжаващата ви среда и се задоволете с това. Започнете, като изберете от там едно нещо, което ви харесва и изграждайте живота си около него, а след това, като страничен ефект идват - успеха, славата и парите. Моят живот беше пътешествие в едно направление, а след това разбрах, че това е неправилно, така, че после ми се наложи да пренапиша собственото си преусещане и това ме направи човекът, който съм" - Ритик Рошан

Много е прав .Защо не вземе да напише една книга за живота.
Непрекъснато ми отваря очите за света въпреки ,че аз с все сила ги държа затворени.

Общи условия

Активация на акаунт