Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд - тема 2

• 46 567
  • 197
  •   1
Отговори
# 120
Здравей Serena70  Hug
Добре дошла в отбора на омагьосаните от Ритик Рошан! Grinning
В началото на годината, когато за пръв пър гледах с него Джодха и Акбар се чувствах точно като теб - омагьосана, пленена, на друг свят!
С течение на времето взеха да му се случват все гадни неща. Тази година наистина беше много тежка за Ритик. Прекланям се пред този човек, който въпреки ужасните физически и емоционални болки не се предаде, направи прекрасен филм, изглежда съвършено и продължава да служи за трудно достижим пример на милиони.

# 121

Вижте на какво попаднах току що:
Според предстазания Ритик ще се ожени повторно през 2015.   Wink
Някои се надяват отново да се съберат със Сузан

# 122
Отвъд страхотната физика, която поддържа с немалко труд и постоянство, ми прави впечатление, че той съзнава отговорността си като широко известна публична личност и се включва в различни каузи, които са от полза на обществото - примерно MyCleanIndia, свързана с налагането на идеята за повече чистота на обществени места, а и не само. Всички знаем, че чистотата започва първо от собствените ни домове. Макар и с наранена ръка, той се включва активно в началото на декември 

А аз доскоро не знаех, че е станал съсобственик на футболен отбор от ISL - индийската футболна лига (и такава има). Явно е голям фен на футбола. Ето негово изказване по повода (публикувано във ФБ):
"Имаме нужда от разнообразие на спортния фронт и какво по-добро от футбола, който е религия по целия свят. През дните ми в училище играех повече футбол, отколкото крикет и винаги съм чувствал, че има много талант и страст, готови да влязат в действие, но досега не е имало основа за това. Благодаря на Нита Амбани, че създаде тази лига. Когато видях тази възможност, я сграбчих с две ръце. Приемам това като отговорност към развитието на футбола.  Уверен съм, че  ISL ще завладее нацията".

И последно - поради нараняване на ръката му снимките на "Мохенджо даро" са отложени за началото на януари догодина. След като прочетох малко информация за Мохенджо даро, ми се струва, че филмът ще е доста интересен като сюжет.

# 123
Източник: http://www.ibtimes.co.in/hrithik-roshan-starrer-mohenjo-daro-sta … rat-photos-615976

Филмът на Ashutosh Gowariker "Мохенджо Даро" е в новините от момента, в който Ритик Рошан се обвърза да играе водеща роля в големия проект.

Ритик Рошан ще започне снимките в Gujarat.

Съобщава се, че филмът, който е планиран да тръгне по световните екрани на 22 януари 2016 г., е започнал работа по предварително производство в отдалечени райони на Bhuj в Gujarat, съобщава Deccan Chronicle.

Снимачната площадка е построена пресъздавайки древната цивицизация Indus Valley, на която се основава сюжета на филма.

Актьорите също пробват костюми, грим и прически, преди да започнат снимките за филма.

Продуцентската къща постоянно актуализира в техния Twitter профил информация по работата за предварителното производство на огромния бюджетен филм.

"Мохенджо Даро" е любовна история, която датира от 26-ти век преди новата ера. Новодошлата Пуджа Хедж ще играе водещата женска рола, партнирайки на Боливудския колос.

Филмът, пресъздаващ времето на древната индуска цивилизация Indus Valley, се твърди, че е мега проект на Gowariker с огромен бюджет.

Според сведенията, Рошан ще получи огромна сума в размер на ₹ 50 Crore за филма. Очевидно е, че създателите са също се съгласни да плати на актьора с медени очи допълнително пари за дневна база, ако не успеят да завършат снимките в рамките на определеното време от звездата на "Bang Bang".

Имаше също съобщения, че с такава голяма сума, Рошан би могъл да стане най-високо платеният актьор в Индия, а "Мохенджо Даро" - най-скъпият филм.

Gowariker, който е известен със своите супер хитови филми, "Lagaan" и "Swades", по-рано е работил с Рошан в блокбъстър драмата "Jodhaa Акбар".

Нещо повече, Рошан, който е известен, че вляза изцяло в кожата на героите си, е подложен на строги тренировки и също си е комуникирал с с археолозите за да повиши знанията си за древната цивилизация.

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 11:11 от Пит

# 124
Ехо ,здравейте!
 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Малко се по изгубих,но виждам ,че има и нови фенки на Ритик Рошан.
За Bang bang ,какво да кажа освен ,че нямам  думи.Гледах го вече два пъти.
 Hug Hug Hug Hug
Сигурна съм ,че и "Мохенджо Даро"ще бъде хит.
Между другото по btv lady на 28 и 29 дек. от 16.00 часа ще дават отново Джодха и Акбар.На някой ако му е домъчняло за филма може да го гледа.

# 125
Няма да пропусна Simple Smile

# 126
И аз няма да пропусна Simple Smile А вчера гледах Bang Bang с най-доброто възможно качество 1080р и само мога да кажа, че е истинско пиршество и невероятна наслада txtloves Heart Eyes И си извадих скрийншотове на някои любими моменти, ах!... Grinning

# 127
  • София
да не пропусна новата тема за зеленоокия любимец
благодаря за всичко което споделяте момичета Hug Hug Hug

# 128

Ние сме пишман фенки!
Пропуснахме и рождения му ден, когато имаше юбилей  Embarassed

Евентуалния облик на Ритик в Мохенджо Даро

# 129
Дами, нали не сте ме забравили?
Аз съм необятен като песъчинките на брега на морето...

# 130
Ааа, аз РД не го пропуснах, даже му честитих във ФБ, но тук видях че никой не е писал отдавна. Иначе как се забравя такъв мъж!... Все съм си падала по актьори, но горе-долу до месец силната тръпка отминава, а с него не става така. Колкото повече го гледам и чета за него, толкова повече и повече го обожавам. Наскоро имаше един клип Defeat Defeat като рекламен за линията му HRX, ами нямам думи какъв е този човек не само като физика! Такава харизма, че просто те удря в мозъка и в сърцето! А като танцува е направо Бог!

Ето го клипът - https://www.youtube.com/watch?v=vqiABPHh1sA

Чета предположения за негово участие във филмите Krrish 4 и Dhoom 4, както и в римейк на американския Departed ("От другата страна"), където щял да играе ролята на Лео ди Каприо. Нямам търпение да излезе Мохенджо даро и ме е яд, че отложиха премиерата чаааак за август 2016 Sad кога ли поне трейлър ще има.

# 131
Ааа, аз РД не го пропуснах, даже му честитих във ФБ, но тук видях че никой не е писал отдавна. Иначе как се забравя такъв мъж!... Все съм си падала по актьори, но горе-долу до месец силната тръпка отминава, а с него не става така. Колкото повече го гледам и чета за него, толкова повече и повече го обожавам. Наскоро имаше един клип Defeat Defeat като рекламен за линията му HRX, ами нямам думи какъв е този човек не само като физика! Такава харизма, че просто те удря в мозъка и в сърцето! А като танцува е направо Бог!

Ето го клипът - https://www.youtube.com/watch?v=vqiABPHh1sA

Чета предположения за негово участие във филмите Krrish 4 и Dhoom 4, както и в римейк на американския Departed ("От другата страна"), където щял да играе ролята на Лео ди Каприо. Нямам търпение да излезе Мохенджо даро и ме е яд, че отложиха премиерата чаааак за август 2016 Sad кога ли поне трейлър ще има.

Уааааааау!@!!!!
Уникален!
Благодаря! newsm51

# 132
Не знаех, че има тема посветена на Ритик.  Какъв мъж а? Гледала съм всичките му филми, както и всяко предаване до което се добера.

# 133
  • София

Добър вечер момичета  Hug Hug Hug Приемате ли още една запалена фенка на Ритик  HugСледя темата от отдавна, но сега реших да пиша Laughing
Обожавам този мъж  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Следя всичко което излиза с него или за него  smile3521 txtloves txtloves txtloves   Поздрав за всички момичета в темата  Hug

# 134
miha-  welcome

Добре си дошла, дано темата да живне!
Нашият любимец се е снимал тук с домочадието. Колко хубаво щеше да бъде поне единия да беше взел нещо от външния вид на таткото...
Но не се знае де, може да има още наследници и този път да се пръкнат на него.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт