Слънчеви лъчи озаряват ФЕВРУАРСКИТЕ очи

• 24 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Flower-че  Heart Eyes - извини ме, че чак сега, ама нали не съм много в час /надявам се да ми простиш/
Честита ви годишнина, както са казали момичетата по-рано, със или без брак любовта си е любов. Пожелавам ви дъъъъълги дълги години щастие и здраве   bouquet
princessd  Heart Eyes - честита ви половин годинка, малкия е прекрасен и с уникална прическа /завид/ Simple Smile  Hug
kazushige  Heart Eyes - умората си казва думата според мен. Използвай всяка свободна минутка да я посветиш на себе си /когато е възможно, разбира се/.
Съчувствам ти, до скоро и аз така се чувствах. Сама, объркана, без никой близък до себе си. Не бях на Себе си в определени моменти, но всичко се нормализира, когато мъжо се прибра.  Бързо излизай от леката депресийка  hug

# 616
kazushige, не си само ти. Аз се чувствам толкова зле последните две седмици, че на моменти едвам намирам сили да се смея на бебка  Cry  не знам дали е хормонален дисбаланс или какво. И понеже съм по цял ден сама с бебка и ми остава време за всякакви филми, положението е много кофти. Дано по-скоро да ни мине   Hug

Честити месечинки, да растат здрави и послушни бебоците Simple Smile

Цветенце честита годишнина, още повече да се обичате Simple Smile
, около мен толкова разводи вече, че ми се затвърди мисленето, че бракът не е от значение за да се създаде семейство - може и без него, а той не е никаква гаранция.

А моето момиче, че вече повече прилича на момиче, а не на бебе, от няколко дни плаче вечерно време, като заспи - суче, заспива, слагам я в леглото и започва да плаче и така 3-4 връщания на гърдата, докато съвсем не изпадне в кома и заспи...аз си мислех че са газове от захранването, зъби може би, свеки вика, че съм нямала мляко. Аз това го приемам като кръвна обида, обаче диването от днес започна да пие от шише и сега като й дадох АМ заспа без проблем  newsm78

Не мога да разбера защо прави така, аз говоря едно, карам се със свеки и после детето застава на нейна страна  #Crazy

# 617
  • София
nelli90 страхотна принцеса Simple Smile.
princessd много сте готини, а тази прическа как ви отива  Heart Eyes. Честита ви половин годинка  newsm67

kazushige от преумора е това и не си сама в тази идилия. Аз лично се плаша вече какви ги върша от преумора. Онази вечер си спомням как си легнах към 1ч и детето си спеше в креватчето. Към 5 сутринта се будя , а бебето до мен и си цоцка. Нямам спомен как и кога съм го взела при мен, а мъжа ми не ми го е носил нали. Дано не го изпусна пак така как си го взимам спейки.
А питате ли ги какво им е на майките с близнаци  Crazy, та да не се оплакваме толкова  Laughing

kopchelino и моят юнак ми ги прави тези номера като твоята и знам че си имам кърма, просто редовно вечер си ме ползва за биба и не мога да го отделя от мен. Изкарахме 1 седмица така и редовно спехме заедно , защото постоянно се будеше и цокане го успиваше пак. СЛед като ни изби зъбчето и се поуспокой и сега пак си спи сам в леглото. Да видим до кога , но според мен е било заради зъбчето. Може и вас да ви мъчи това. А тази твоята свеки доде не те психяса за да ти спре кърмата май няма да миряса. Вземи я игнорирай и си гледай детето както усещаш нещата.

Ние днес си се наддигнахме и си седяхме вече доста стабилно седнали в количката и си разглежда един такъв и само смешни физиономий правеше  Joy. Друго си е да си шпионира от предната седалка вече Simple Smile.

# 618
  • Varna
Бобо спи и аз  да драсна два-три реда.
princessd, честита ви половин годинка! Имате страхотна прическа- и аз завид Hug
nelli90, малката е страхотна!
Ами айде от нас с Бобо за лека и спокойна вечер
http://prikachi.com/images.php?images/994/7536994G.jpg[/img]
малко се премерихме с една кукла  Joy Joy

# 619
Гери, при мен може и да е намаляла кърмата, защото аз сега се цедих и изкарах 40 мл, а бебка изсмука стотина от шишето...то може и затова да не наддава много детето, ама аз нали съм много чувствителна на тема нямаш кърма  Sad защото усещам как слиза млякото и малкото понякога се задява от мляко, та не мисля че нямам, ама знам ли вече  newsm78 аз така говорех и 5, 6 месец, а от тогава е качила 300 гр.
Аз си реших да си я кърмя след пюретата или преди, както дойде и през нощта и два пъти да пробвам да додавам с шише я АМ я кърма, ако събера.
Кръстева много ти се възхищавам как имаш време и желание да консервираш пюрета. Аз осъзнах, че съм не майка калпазанка, а майка мързеланка  Party

А мойто свеки днес ме начака, понеже мъжо го няма вкъщи и ме надуши, че съм недоспала и се спречкахме за пореден път на тема хранене, ама на мен нервите не ми издържаха и си казах всичко - и май нещо й е прищракало, защото й се промени отношението - поне си взеха кантарчето  Joy да видим до кога, че тя си пада малко шизофреник  #Crazy

Спирам да ви занимавам със себе си Simple Smile ние вече се въртим от корем по гръб и обратно, ама само когато ни изнася   superuu и е много смешна - ако я оставя по корем и й сложа играчката, така че да трябва да се помъчи да я стигне, веднага се обръща по гръб и или започва да мрънка и плаче или си докопва друга играчка  Joy

Лека нощ и спокойни бебоци  Heart Eyes

# 620
Лелеее колко сте изписалииии Hug

Благодаря за подкрепата, момичета.  Hug То е ясно, че ще ми е свито отвътре до прегледа при кардиолога, но силно се надявам всичко да е наред Praynig

Мама на Митето, kazushige, princessd, честита половин годинка на бебоците Hug Да растат здрави, да имат щастливо детство и светло бъдеще  bouquet

Феичке, честита годишнина Hug Да сте здрави и да се обичате и подкрепяте още много години. А това, че нямате брак нищо не означава и съм сигурна, че сте много повече семейство от някои хора със сключен брак newsm51

Нелли, много е сладка малката госпожица Heart Eyes ама вече и кафе ли и даваш Joy

kazushige, по всяко време е възможно да изпаднеш в депресия. Друг е въпросът дали трябва. Бебка има огромна нужда от читава майка, не трябва да се предаваш заради нея, а между другото и това може да е причината да не иска да спи. Децата усещат и прихващат от настроението на мама. Ако тя е спокойна - бебчето също е спокойно и обратното. Много Hug от мен и не се предавай, едва ли има нещо, което може да си заслужава да прехвърляш негативни емоции върху малкото съкровище.

princessd, голям сладур  Hug И каква прическа вадиии Heart Eyes

Тачи, много сладък Бобо Heart Eyes Изглежда все едно прави прическа на куклата Joy

Ние преди малко се върнахме от кръщенето ooooh! Кръстихме бебето на приятели, а Вики се държа много добре. В църквата ритуала беше около 1,5часа, после попа ни държа още 20 мин да ми обяснява какви са ми отговорностите като кръстница, след това отидохме да празнуваме...общо около 9 часа, тя не беше спала и беше в еуфория, но само се усмихваше и си кротуваше passifier

Отивам да спя, че и на мен ми дойдоха в повече емоциите Kissing Heart

# 621
  • Англия
Sahasrara,дъщеря ми също има хемангиом и тук в Англия лечение не се прилага, ако той не възпрепятства дишането, зрението и храненето на детето. Четох доста за начините за отстраняване, страничните ефекти за доста неприятни и недостатъчно изследвани. Най-често се използват пропранолол, стероиди и винкристин. Последното е популярно химиотерапевтично лекрство. До 6тия месец растежът се преустановява, а обичайно да втората година изчезват, така че според мен със съпруга ти сте взели най-доброто решение, а именно да изчакате.

# 622
Благодаря момичета за подкрепата   bouquet Страхотни сте!

Слава богу, сноши беба спа доволно. Събужда се два-три пъти, но пак си заспиваше и днес съм доста по-добре. Реших, че няма да я приспивам повече. Ако и се спи ще заспи и без моя помощ. Знам, че усещат когато мама не е добре и затова ще се стягаме.

kopchelino Дано и ти бързо да се оправиш и да им се смеем на сладкишите  spoko Честито ви връткане!  Simple Smile

djoia С еднократната помощ се занимаваше ММ. Беше страшно ядосан след чакане и мотане почти цял ден. И на него му се бяха намърморили, защото трябвало майката да намери време, а не да праща мъжа си  #Crazy

princessed Честита половин годинка! Сладък бебок с готина прическа  Heart Eyes Жив и здрав да ви е!  Simple Smile

guerry Хайде, честито ви сядане!  Simple Smile Клюкарчета големи са  Simple Smile То как да им се спи като има толкова нови и интересни неща  newsm78

ta4i74 Бобо е страхотен  Heart Eyes Много обичам снимки с кукли, колкото тях. После ще са мн хубав спомен  Simple Smile

Ние сега се люшкаме в люлката. Качила си е краката на борда и ги разглежда мн внимателно и им говори нещо, после им се скарва леко и пак започва да им гука  hahaha Мн е смешна  Heart Eyes

Чао за сега! Хубав ден и спокойни бебенца  Heart Eyes

# 623
Здравейте мамита,
Аз едвам намерих време да напиша някой ред Simple Smile... Като гледам какви чудни мишлета се раждат в България мед ми капе на сърцето...
Flower - Честит празник на теб и твоя мъж!  Heart Eyes
Много благодаря за съветите за юздичката - и аз реших да не
я цепим....
Аз да се похваля - водихме Сиана на фотосесия и тя така плака, че направо се видяхме  в чудо, но снимките станаха супер... Като ги получа, ще се похвалим....
Копчелино, и на мен кърмата ми нямаля като с магическа пръчка
за няколко дни... Аз не можах да кърмя физически и се цедя вече 6мес... Радвам се, че устисках до сега Simple Smile В крайна сметка колкото толкова!....

# 624
Добро утро, мили мами!   bouquet

Искам да ви кажа, че няма по-прекрасна разходка за София от тази в 7 часа сутрин! Отсега така ще правим всеки ден!  newsm74

princessd, честита половинка! Е страшна прическа си имате!  smile3501

Тачи, голям сладурко си снимала и ти!  Heart Eyes

ana.ana, много благодаря за подкрепата!  Hug Ние бяхме на косъм да започнем лечение с пропанолол, защото ни го препоръча много близка на семейството педиатърка, но и от това се отказахме, тъй като не знаем като свие тези кръвоносни съдове, няма ли да свие и други.  newsm78 И затова с всеки изминал ден сме по-доволни, че не предприехме нищо. Да не говорим, че си го харесваме детенцето, то хемангиомът му е супер централно разположен над челото, като биндитата на индийците, та даже го смятаме за неслучайно.  smile3503
На вашето детенце къде е разположен, как е положението при вас с него?

kopchelino, да ти имам свекървата!  smile3508 Я недей да се филмираш, че така най-сигурно се спира кърма. Всеки много знае да приказва, а нищо по-добро не е свършил с детето си от нас! От опит знам, че помпата не върши същата работа като бебето, ама изобщо! Това, че си изцедила 40 мл не значи, че то не може да изсуче 80 примерно. Аз като се връзвах на всички и бебка на 3-ия месец спря да ме иска и си предпочете шишето, та следващите 3 месеца се занимавах с цедене, не си е работа!  smile3516 Горе главата и слушай сърцето и бебето си, а всички недоброжелатели и мрънкалници  smile3513!

ksiela, поздравления за решението!  newsm10

Да ви се похваля, Рали вчера яде пюре авокадо + картоф 1:1. И то не се прие с овации, както авокадото самостоятелно, но омете 160 г на два пъти, та съм много доволна! И много добре я засища, просто страхотна работа!  coolcool

Надявам се никого да не съм пропуснала. Прекрасен ден ви желаем и успешно да се покриете от жегите днес!  Hug

# 625
Добро утро и от нас Simple Smile

Flower-че, честита годишнина (малко на патерица  Rolling Eyes ) Бъдете много, ама много щастливи и се множете  Wink
Ние сме добре. Вчера изядохме цели 50гр. пюре от морков.  Shocked При това без особено много протести  Peace И ние се изприщихме от жегата. Мажем се сега с кремче. Вчера Маймунитко имаше невероятно желание, да ми предостави биберона си. Постоянно ми го тикаше я в устата, я в очите, в носа... абе където свари  hahaha Не му свиди явно. Днес ще въвеждам тиквичка. Домашно пюре, купешкото ми се видя много гадно (а и е с омразния ни картоф). Не, че домашното е много по-вкусно, ама... Много шета моя син из креватчето. Вече нищо не смея да оставя вътре, защото изхвърча навън. А вчера си хвърли биберона през балкона  Close (изкарвам го с количката на балкона, като не мога да го изведа на разходка) А как е уцелил точно пролуката между стената и парапета не мога да си обясня. Та сега сме с една биба назад. Прави ми впечатление, че нещо като му омръзне и го мята "зад борда". С пълзенето сме все така смешни, явно няма да пълзим. Върти се навсякъде и не смея до тоалетна да ида вече. Имаме все така странни пози за сън. А вчера спа почти 2 часа през деня. Чудо не виждано!  Thinking
Скрит текст:

Но пък като се събуди... Любов ли е, да я опишеш...  bowuu

И така. Днес от сутринта сме много послушни. Дано така сме цял ден  Praynig , че толкова много домакинстване ми се насъбра тия дни, докато ни мъчеха много зъбите... Всичко мен си чака, няма как... Хубав ден, мами!  Hug

# 626
Mama_na_Dimitko, уникални сте! Симпатяги! :* И ние спим така напоследък. Simple Smile

# 627
Мерси, Sahasrara    bowuu Hug Учудват ме бебоците, как им е удобно да се чекнат тъй и да заспиват както им дойде Grinning Aма, живи и здрави да са. Това е най-важното. А иначе, много обича да се снима малкият. Само като види телефона ми и замръзва. Чака да го снимат. И докато не чуе звука, не помръдва.  hahaha Бях се вкарала във филма, че събира погледа, ама педито вика, че съм ку-ку. Малките още не можели да фокусират добре на близки разстояния, и за това така изглеждало.  newsm78 Абе, като всяка майка, малко ми трябва, за да вляза във филма.

# 628
Мама на Митето, страхотни сте Heart Eyes
За събирането на очите не се филмирай. Когато баткото беше на 6месеца, моята "любяща" свекърва ми заяви, че детето е кривогледо. Водих го няколко пъти на очен при различни лекари и всичките ми казаха, че до годинка е нормално да криви погледа. Обясниха ми го, така: разстоянието между очите на бебетата е по-голямо от това при възрастните, разстоянието между ръчичките му и окото е по-малко и събира очите, за да види играчката, очните нерви са недоразвити и не могат да контролират движенията на очите, както при възрастен....и още куп подобни неща ми наговориха, така че няма страшно Peace

# 629
Ооо и на мен ми разправяха за кривогледството, ама свекърът. Grinning Ама не съм се филмирала и благодаря на Елефтерия за казаното.  Hug
Мамата на Митето - и Рали обича телефона и камерата му, даже си мисля, че позира.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт