- извини ме, че чак сега, ама нали не съм много в час /надявам се да ми простиш/
- честита ви половин годинка, малкия е прекрасен и с уникална прическа /завид/

- умората си казва думата според мен. Използвай всяка свободна минутка да я посветиш на себе си /когато е възможно, разбира се/.
не знам дали е хормонален дисбаланс или какво. И понеже съм по цял ден сама с бебка и ми остава време за всякакви филми, положението е много кофти. Дано по-скоро да ни мине 

.
. Честита ви половин годинка 
, та да не се оплакваме толкова
. Друго си е да си шпионира от предната седалка вече
.
защото усещам как слиза млякото и малкото понякога се задява от мляко, та не мисля че нямам, ама знам ли вече
аз така говорех и 5, 6 месец, а от тогава е качила 300 гр.
да видим до кога, че тя си пада малко шизофреник 
ние вече се въртим от корем по гръб и обратно, ама само когато ни изнася
и е много смешна - ако я оставя по корем и й сложа играчката, така че да трябва да се помъчи да я стигне, веднага се обръща по гръб и или започва да мрънка и плаче или си докопва друга играчка 

То е ясно, че ще ми е свито отвътре до прегледа при кардиолога, но силно се надявам всичко да е наред 
Да растат здрави, да имат щастливо детство и светло бъдеще 
Да сте здрави и да се обичате и подкрепяте още много години. А това, че нямате брак нищо не означава и съм сигурна, че сте много повече семейство от някои хора със сключен брак 
ама вече и кафе ли и даваш 
от мен и не се предавай, едва ли има нещо, което може да си заслужава да прехвърляш негативни емоции върху малкото съкровище.
И каква прическа вадиии 
Изглежда все едно прави прическа на куклата 
Кръстихме бебето на приятели, а Вики се държа много добре. В църквата ритуала беше около 1,5часа, после попа ни държа още 20 мин да ми обяснява какви са ми отговорностите като кръстница, след това отидохме да празнуваме...общо около 9 часа, тя не беше спала и беше в еуфория, но само се усмихваше и си кротуваше
Страхотни сте!
Честито ви връткане! 

Жив и здрав да ви е! 
Клюкарчета големи са
То как да им се спи като има толкова нови и интересни неща 
Много обичам снимки с кукли, колкото тях. После ще са мн хубав спомен 
Мн е смешна 
... Като гледам какви чудни мишлета се раждат в България мед ми капе на сърцето... 
В крайна сметка колкото толкова!....

Ние бяхме на косъм да започнем лечение с пропанолол, защото ни го препоръча много близка на семейството педиатърка, но и от това се отказахме, тъй като не знаем като свие тези кръвоносни съдове, няма ли да свие и други.
И затова с всеки изминал ден сме по-доволни, че не предприехме нищо. Да не говорим, че си го харесваме детенцето, то хемангиомът му е супер централно разположен над челото, като биндитата на индийците, та даже го смятаме за неслучайно. 
Я недей да се филмираш, че така най-сигурно се спира кърма. Всеки много знае да приказва, а нищо по-добро не е свършил с детето си от нас! От опит знам, че помпата не върши същата работа като бебето, ама изобщо! Това, че си изцедила 40 мл не значи, че то не може да изсуче 80 примерно. Аз като се връзвах на всички и бебка на 3-ия месец спря да ме иска и си предпочете шишето, та следващите 3 месеца се занимавах с цедене, не си е работа!
Горе главата и слушай сърцето и бебето си, а всички недоброжелатели и мрънкалници
!

И ние се изприщихме от жегата. Мажем се сега с кремче. Вчера Маймунитко имаше невероятно желание, да ми предостави биберона си. Постоянно ми го тикаше я в устата, я в очите, в носа... абе където свари
Не му свиди явно. Днес ще въвеждам тиквичка. Домашно пюре, купешкото ми се видя много гадно (а и е с омразния ни картоф). Не, че домашното е много по-вкусно, ама... Много шета моя син из креватчето. Вече нищо не смея да оставя вътре, защото изхвърча навън. А вчера си хвърли биберона през балкона
(изкарвам го с количката на балкона, като не мога да го изведа на разходка) А как е уцелил точно пролуката между стената и парапета не мога да си обясня. Та сега сме с една биба назад. Прави ми впечатление, че нещо като му омръзне и го мята "зад борда". С пълзенето сме все така смешни, явно няма да пълзим. Върти се навсякъде и не смея до тоалетна да ида вече. Имаме все така странни пози за сън. А вчера спа почти 2 часа през деня. Чудо не виждано! 

, че толкова много домакинстване ми се насъбра тия дни, докато ни мъчеха много зъбите... Всичко мен си чака, няма как... Хубав ден, мами! 
Учудват ме бебоците, как им е удобно да се чекнат тъй и да заспиват както им дойде
Aма, живи и здрави да са. Това е най-важното. А иначе, много обича да се снима малкият. Само като види телефона ми и замръзва. Чака да го снимат. И докато не чуе звука, не помръдва.
Бях се вкарала във филма, че събира погледа, ама педито вика, че съм ку-ку. Малките още не можели да фокусират добре на близки разстояния, и за това така изглеждало.
Абе, като всяка майка, малко ми трябва, за да вляза във филма. 
Препоръчани теми