Слънчеви лъчи озаряват ФЕВРУАРСКИТЕ очи

• 24 073
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Varna
Честити половин годинки на бебоците!
Феичке, честита ви годишнина и още мноооого по толкова- с любов и разбирателство!

# 601
Добър ден и от нас Simple Smile

Ние пропуснахме сутрешната разходка, защото се събудихме в 5:30 и няма заспиване...папкахме и към 6 и нещо сме заспали и се събудихме в 10, но на вън вече ставаше топло и нямаше за кога да излизаме  Sad

Кръстева  eat   Hug

Flower-че честита годишнина, още много по толкова да празнувате Two Hearts иначе ще го пробваме това на ганчев с ориз и броколи, ние сме се захранили с броколи, така че е добър вариант за въвеждане на ориза

kazushige честита половин годинка и бързо оздравяване на теб  Hug 

Sahasrara и аз не мога да казвам Р, е казвам го, но едно такова...особено, като малка ме тормозеше това, но после всички казваха, че това ми е чара и много са ми се радвали и аз съм против интервенциите(ходила съм на логопед и ми казаха, че е мързелив езика и с упражнения става номера, но аз така и не отидох повече)

Mama_na_Dimitko честита половин годинка и на вас  Hug и ние ще минаваме на 2-ка като ни свърши 1-чката и ще видим как ще е

хубав ден   Nature Sunny

# 602
 Hug на Димитко за празника му и   bouquet за мама
Flower-че  Heart Eyes - купувам капачките от пазара в Ямбол. От тук купих и бурканчетата /всичко ново/
бурканчето 0.20лв, а капачките по 0.10лв

Момичета, някоя знае ли дали можем да консервираме и домашен сок.
За да не досадя ще го скрия:
Скрит текст:
/моркови, моркови+ябълка, ябълка и т.н./ и как се приготвя или директно от сокоизтисквачката  newsm78
Сега направих сини сливи 15 бурканчета и сока остана. Дадох малко на Мони и го хареса, него ще го консервирам, но сока се пусна при варенето от сините сливи.
Сега сложих крушите, но от тях едва ли ще се пусне сок. Как да направя примерно сок от круши и да го запечатам в шишенца, че не ме кефи всеки ден да се "боря" със сокоизтисквачката и по скоро с нейното миене ooooh!

# 603
Евенце, радвам се че ставаме повече "р"-кащи. Simple Smile)) Много ясно, че сме си чаровници, макар и мързеливи.  Heart Eyes

# 604
  • София
привет ,
честити половин годинки на Mama_na_Dimitko и   kazushige  Hug.

честита годишнина Flower Fairy. Нека любовта ви става все по силна с годините   bouquet

Кръстева интересно че ти остава такъв сок. Аз ги варя с малко вода и ако трябва доливам по малко, но нищо не изцеждам после, директно пасирам.
А дали можеш да консервираш сока незнам. По принцип баба ми едно време правеше сироп в шишета, но дали го вареше  не помня. Виж питай някоя баба как консервират сироп. Но според мен може, защото компота нали си е вид сок. Въпроса е дали остаават някви витамини  newsm78.

хубав ден мамчета

# 605
guerry  Heart Eyes - аз ги варя, слагам повечко вода, а и сливата пуска сокче, та стана. Ами казаха ми да ги заваря така, ама няма да рискувам. Ще му дам днес и утре от тях и ... ще си играя със сокоизтисквачката явно  Hug

# 606
Здравейте мами и бебчета Simple Smile

На полурожденниците пожелаваме да са много послушни и добрички  Hug

Цветенце Честита ви годишнина, още дълги години да се обичате и да сте един до друг  Heart Eyes

Последната ни снимка омазана с пюренце, защото вече хапваме доста чистичко  Laughing

Скрит текст:

И един поздрав от нас

# 607
nelli90, страхотни сте! Каква усмивка!  Two Hearts

# 608
nelli Hug мноооого красива Flutter

# 609
Много благодаря момичета  Hug Embarassed

# 610
Здравейте!  Heart Eyes
Реших да се разписвам по-често, че иначе му изпускам края  Laughing
Двете с беба благодарим за хубавите пожелания     love001

Mama_na_Dimitko Честит ти полурожденник! Жив и здрав да ти е  newsm67
Те бебоците родени на 12 и 13 Февруари са такива, непослушни  Joy

Flower Fairy Честита годишнина  Two Hearts 1dating С брак или без, няма значение. Важно е да се обичате и подкрепяте. Клиширано е, но е така  Simple Smile

nelli90 Ух, че е сладка  Heart Eyes

Sahasrara И аз като другите момичета, мисля че няма смисъл да подлагате детето на излишен стрес. Щом казват, че може да се израсте, по-добре изчакайте  Hug

Възможно ли е да ме хване депресия сега, когато малката е вече на 6 месеца. Много зле се чувствам. Родителите ми имат малко проблеми и няма как да виждат малката. Не са я виждали от 2 месеца, когато им я заведохме за 1 ден и не се знае кога пак ще я видят, но е мн дълго за обяснение. Това ме напряга и не знам, ама се чувствам изоставена от всички и ми идва в повече и това, че малката не иска да спи. Все пак 6 месеца не съм се наспивала като хората и май всичко взе да избива. Не искам да натоварвам темата с отрицателни емоции, просто имах нужда да споделя, пък дано да се стегна по-бързо, че бебето има нужда от стабилна, енергична и усмихната майчица  Tired

След като за целия ден спа 2 часа, в 20 ч. заспа изтощена, но да видим до кога  #Crazy

Това е от мен за днес. Лека и спокойна нощ на всички  Heart Eyes

# 611
kazushige, чувствам се по подобен начин. Скоро си задавах същия въпрос за шестмесечната депресия. Отдавам го на нормализирането на хормоните. Кърмата ми е на спиране, а и бебето ми няма особено желание. Суче малко сутрин и после удря по едно шише за закуска.Wink
Не се тревожи. Имаш подкрепата на твоите най-близки и специални хора, а и на доста мами с бебоци тук, който 9+6 месеца делим радости и тревоги.Wink

А онзи ден забравих да попитам. Взех направления за пкк, урина и ехограф. За последното ми казаха, че бебето трябва да е гладно преди прегледа. Още не сме ходили. Някой ако е бил, моля да сподели.
А бих искала да узная и кръвната група на бебка. Пропуснали са в епикризата от болницата.Cry Не знам дали ще може сега с това изследване.

# 612
  • Варна
  kazushige  spoko Безсънието и умората , а и жегата определено си оказват влияние  върху емоционалното състояние на всички ни , поне при мен е така . Дано по скоро се разрешат проблемите на вашите  ,едно голямо Hug
FrauSt На екограф бяхме преди 4-5 часа , нищо не са ни казали за това че трябва да е на гладно , даже хубаво си го накърмих в колата преди да влезем в кабинета , всичко си беше наред . За кръвната група на детето , знам че , кръв   трябва да се вземе от вената , в този случай  при ПКК се взема кръв от пръсчето на детето
nelli90 страхотна е малката розова пантерка  Hug
Скрит текст:
аз най после се наканих да пусна документи за еднократната помощ за родено дете , големи галамации , голямо чакане . За малко да ме върнат , ММ беше ламинирал акта за раждане веднага след като го е взел от общината , нали било важен документ   smile3512  с хиляда зора махнах задната част от ламината , с разрешение на управителя на социалното ми взеха документите , ама то не беше мрънкане не беше чудо . Та и това свършихме най после

Хубава вечер и спокойни спящи бебчета  Hug

# 613
  • София
Здравейте!
Днес моето момче също става на ПОЛОВИН година Simple Smile

Честито и на останалите рожденници: да са живи и здрави всички бебоци и много да ни радват!
Спокойна вечер и послушни бебчета!

# 614
  • София
Не знам защо не успявам да се справя със снимката Sad
http://prikachi.com/images.php?images/874/7536874j.jpg

Общи условия

Активация на акаунт