.
, но иди да се успокоиш и ти .
- варя, пасирам и изтеглям на везната грамажа. После пълня в бурканчета /от тези 190гр/ завинтвам добре и консервирам. Изчаквам водата да заври хубаво и отчитам 20-30мин. Аз задържам повече, но има майки, които изчакват 10на минутки и ги вадят.

Нещо не ми е много ясно с тези комбинации от много неща, а гледам, че ги дават за след 4 месеца, вие какво ще кажете?
а за шума на сърчицето не му се притеснявай, до колкото си спомням,когато ме преглеждаха като бременна за сърчицето специално ми казаха, че често след раждането имало нещо такова, но не било точно шум а нещо друго,не си спомням точно какво беше, но си било нормално и с развитието на сърчицето изчезвало, но често се бъркало с шум (добре го обясних няма що)
а с морското боди сте само...за море 
а пък после ако случайно се престараеш с количеството, по колко ще ги даваш пюретата, за 2,50лв. от 190гр. съм навита 
на всички
Благодаря за снимковия материал. 

Всички бебенца са страхотни
Мисля, че сега са най-сладки. Оформиха са вече малките хора и започват да си проличават какви ще са им чертите за в бъдеще 

Мен хич ме няма по тази част. Опитите ми с компоти и сладко от череши са повече от трагични. Сега майка и е направила мини компотчета с много малко захар 

ОК, ама и вечерта не спа добре, а аз още съм болна и много ми дотежа цял ден да я забавлявам. Накрая се скарах на всички, че не съм вълшебница и не мога всичко сама да правя. Резултата - гледаха ми я 2 часа, в които трябваше да поспя, но бях толкова изтощена, че не успях да мигна, а и тази кашлица не ми даде мира
мрън 

Да сте много здрави (особено ти сега да оздравяваш) и да сте послушни! 

) има 1/2 рожден ден
Расте малкия ми мъж. Расте и не слуша
Да ми е жив и здрав.
Като майка те разбирам, как ти се е свило сърцето преди прегледа. Така съм и аз всеки път, като го водим на преглед. Ще видиш, че всичко ще се нареди. Само позитивна мисъл трябва. Силни
и имаш пълната ми духовна подкрепа. 
Хубав ден на всички мами. Нека и днес да имаме едни здрави и щастливи бебоци

-ки

Определено не ме кефят купените.
А на пара колко ароматно се получава всичко. 
Честита половин годинка и на вас.

Препоръчани теми