Вече трябва очи и на гърба да имаме, че е ужас. Много
на всички

Залъгалка даваш ли му?
Колкото за захранването, не се притеснявай, и ние сме в клуба. И ние ще сме захранени на 16 сигурно, с тоя темп с който вървим. Не ще и неще това дете, да яде пюрета. Нито купени, нито домашни. Ние опитахме вече картоф, тиква, морков и пащърнак. И смея да кажа, че нито едно от тях не ни хареса. А от картофа направо му се повдигаше. Сега спрях да давам пюрета, докато не спре да вдига Т. От утре пак почваме.
понеже при мен не се получиха нещата, а имах такова желание да кърмя...
) Пюрета може да яде цяла живот, и мръвки, ама кърма няма да има винаги
А според мнението на Световната здравна организация (по последни данни) даже се препоръчва да не се замества хранене с пюре до първата годинка на детето. Млякото да си му остане основна храна, а пюретата само за запознаване с нови вкусове. Ние май и така ще си караме, ама не понеже се водя по мнението на СЗО, ами по неволя...
)
Дано да е скоро.
на всички мами и
по всички малки бебешки дупенца. 
. Правя втори опит и воала, събрах заветното количество урина и бегом до поликлиниката. Малкия човек не плака, когато му взимаха кръв (мен май повече ме болеше, когато гледах), но и сестрата беше много внимателна. Вече е 64см и 7.250кг.
Много го призориха това дете. 
С този морков е като Алиса в страната на чудесата.

- еее бихте ни от всякъде с този морков. Да й е сладко пюренцето и да расте здрава
много красива кукла си имаш 
- Дано да нямате и вие повече висока Т 

- дрисличката ти е просто прекрасна. Ох, моля те цункай това "висящо" краче от мен 

Иначе в комбинация мисля, че пак ще са вкусни и няма да се бият вкусовете, обаче сливите без захар няма ли да киселеят-
- от сливи още не съм давала домашно и затова се чудя.

Чисто, само го намачках и малката изяде 65г. Не мога да кажа, че го яде със свръх ентусиазъм, както беше с картофа и пащърнака, но все пак хапваше с апетит и ми се струва, че 65г е добре за първи път.
-ки!
.
.
. МА паа колко й отива бодито , а 
. 
снимката с пюрето от праз лук.
- вече успяваме да седим седнали без подпиралки и току що направихме първата беля:) . Както го носех хвана едно листо на едно цвете и съответно саксиата е доло . КАто заспи ще видя да чистя сега , че стана мазало . Почва да им разказва играта на тия китки и май няма да ги бъде
.
и пазете китките вече 

Днес пробвахме с термометърче и работата се получи,но милото ми детенце много се измъчи.Доста се беше втвърдило положението
Инъче вече си хапваме по 130 гр пюре и даже може и още,но аз не и давам.Слагам я на гърда и поцоцква още 5-10 мин. Вече съм въвела картоф,морков,тиква.Утре мисля да дам и плодово пюре круша, за да мога да облекчавам положението
А за моркова нямам думи-за рекорд сте
И много яко боди ви е купил Влади 

Между другото на времето хора с такъв "дефект" (защото го водеха говорен дефект) не можеха да кандидатстват журналистика, но вече могат и не е проблем. Дори има една, дето казва времето по ТВ7. Та ти си реши, но аз не бих тормозила детето.