Следобед гледаме заедно сериал, а след него е ред на гимнастиката и четенето на приказки. И аз като Кръстева наблягам на коремните преси, а от книжката четем по 3-4 странички. Не че ми се обръща много внимание
А и аз не умея да драматизирам излишно, пак като Кръстева.
Но все си мисля, че като ни пролазят/проходят февруарчетата, ще ни свърши времето отведнъж! 
Като види шишето, мигом се разтреперва, върти се цялата в посока на това шише и докато не го получи не мирясва. Страшна работа сме, ей такава -
моята мома заспива като яде, независимо дали е от мен или от шише, а интерес към яденето засега не показва 
но то се е видяло, че без Маша и Дора няма да може, пък и вече и в училище са на таблети, докато пораснат нашите, може и тетрадки да нямат.
само на ортопед и на ушен я носихме, това с нефролога ми е нова информация...
да минат жегите и може и да взема така за свое успокоение... 
Но мисля, че при нас е заради това, че снимам с него.

С упражненията и аз се пробвах, вдъхновена от едно клипче във ФБ, но бързо ми се изпари интусиазма. Много ми натежава. Опитвах се да клякам с нея, а за коремните преси ме е страх да не я изпусна.
Бих се радвала да чуя мнения, дори и критични.

Но тв- изобщо не пускам. Против съм и смятам, че му е рано. И без това още малко и няма да можем да ги отделим от там.
.
, Като го оставя да ида до тоалетна и се дере като луд и после като го взема пак ме хваща/гушка за врата сакъм да не го оставя пак.
.
дано поспинкаме всички. 

аз от време на време я цопвам на пилатес топка и я търкалям, ама не се кефи особено.
му с
може, ама не иска и е един рев, все едно я коля и днес не издържах и като заспа, преди малко и си сипах три пръста бяло вино - и аз съм човек 
и се научи на прави
и цял ден сме така 
Аз все имам работа,сама съм с баткото и бебето и откачам.Нашият тати нали пътува и сме самички(но в събота се прибира и го чакаме с нетърпение).Та аз все имам какво да правя и все не успявам-направо ви завиждам.Но всеки ден зарязвам някое задължение и се занимавам с децата.Сутрин като станем пием,кой мляко,кой кафе,кой закусва.После се започва чистене гладене, простиране ,правене на пюрета,малката подремва и....то станало обед.После готвя,баткото чете,а малката след обеда поспива около час.Към 17-18 успяваме с почти всичко и росни росни след душ се омитаме на разходка.И така до почти 21 часа.Като се приберем обаче настава ад.Баткото подивял от глад-първо на него вечерятя,после къпя беба,пие мляко и евентуално към 22 мога и аз да хапна нещо.Но не се оплаквам,защото знам че тези моменти бързо отминават,и с усмивка на лице ще си спомням за тях.А малките растат толкова бързо,не можем да ги спрем.Кога се родиха,ехехе някои вече пълзят,след 2-3 месеца някои ще проходят и...те станали деца
,а не бебета
Затова сега трябва да им се наслаждаваме да се стегнем. Нямаме време за депресии
,
но след като преживях три дни сама без мЪжо, значи ще се оправят нещата
- много се радвам, че всичко е наред и вече си спокойничка 
- и на мен Мони ми натежава /8600 е все пак
Имаш златни ръце 
- радвам се, че и на вас ви се отразява добре 
- браво за пляскането с ръце, това си е сериозен напредък /поне за мен и моят мързеливко/ 
. Ще видя пак да пробвам. А ти сваляла ли си песнички от там по този начин?