Слънчеви лъчи озаряват ФЕВРУАРСКИТЕ очи

• 24 060
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Geri, честно казано не съм пробвала, аз главно през телефона оперирам...

Кръстева, и ние сме вир вода, и в количката и на възглавницата и на матрака дето си играе, и на столчето за хранене оставя мокри следи. Навсякъде има пеленки да попиват. Да не говорим, като се кърмим какво е - и аз и тя - сауна. Че как иначе като сме етаж под покрива и е 29°. А климатикът не смогва и не искам много да го пускам, че става пък голяма разлика в темп.

# 661
Здравейте мами и честит празник-днес е Голяма Богородица!  Hug Да са живи и здрави всички именици и дано Богородичка да закриля всички ни!  Praynig

Да дам и аз отчет-станахме на 6 месеца преди 3 дена,пораснали сме с 5 см. за един месец и с 650 грама! (миналия месец беше с 1 см. и 1 кг...  Laughing)! Успяхме някак да се справим с колектора за урина на малката и събрахме количество,колкото за изследването,а останалото беше в памперса!  Mr. Green Единствено ме притесни някаква завишена стойност на лимфоцитите,но докторката каза,че при бебетата било нормално и така... Аааа,а на ехограф сме след 2 седмици-за тогава ни записаха час!

Страшно много сте изписали-връщам се да ви чета!   Hug

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 08:22 от sunny:*kiss

# 662
Добро утро, прекрасници  bouquet
guerry kopchelino  Heart Eyes - благодаря ви много момичета, че споделихте и вие. Сега съм малко по-спокойна

# 663
Добро утро, мами и честито на всички празнуващи днес, на Голяма Богородица.
Кръстева, не се притеснявай. При нас положението е аналогично. Много е жегаво и много се поти малкото. И аз го държа само по боди през деня, или тип потник, или без ръкавче. Просто е ужасно горещо. А като почнем да се храним, няма да ви казвам за какво става дума. Също, в количката много се поти, ама много. Все е вир-вода като го изкарам от нея. И в кошницаа за кола беше така, но спасих положението. Купих си едни подложки на Lorelli
Скрит текст:
Не знам от какво е направена, ама е почти вълшебна. А и не е особено скъпа, 13лв я купих аз в Стара Загора. Има си и отвори за коланите в количката и за столчета разни. Откакто сме с нея в количката, потенето значително намаля. Но не я покривам с нищо, направо отгоре й го слагам мушмула. И вече не го изкарвам мокър от количката, а силно загрят. Но не и изпотен. Същата си взех и за столчето в колата.

Сутринта пак си беше "ошетал" креватчето. Голям ми е чстник. Всичко изхвърлено и само една дрънкалка си оставил да се занимава. Вече сутрин не ме буди с викове, а с трополене на разни предмети по паркета. Много странно напоследък си измества храненията. Измества сутрешното хранене.  newsm78 Буди се към 4, 4:30 да яде и после чак към 10-11 преди обяд. Искаше ми се да спре нощем да се буди, но явно ще махаме сутрешното хранене... Но, както иска. Той си знае и той нещо Grinning Но пък имаме най-чистото креватче на света. Всеки ден е облизано от-до. От решетките, та до чаршафите. Момичета, вие слагате ли възглавници на малките? Аз се замислих тия дни, дали да не му сложа вече възглавница. Като му се доспи все се завърта на една страна, или по корем и така спи. И ми се струва, че вратлето му вече се изкривява на една страна като е. Може би вече ширината на раменете е по-голяма от обиколката на главата, не знам. Чудя се, пък и хем не ми се ще, защото си представям какво дъвчене ще е на тая възглавница... Стрх ме е сякаш, да не се задуши... Ще съм благодарна, ако някоя мама сподели опит.  Hug
Хубав ден, мацки   bouquet

# 664
Добро утро и от мен, мацки, и честит празник! Simple Smile Всички Марии да са много здрави и добри мами! Simple Smile

И днес стартирахме с ранна разходка, идеално беше! Благодаря на съмишлениците! Simple Smile

kazushige, страхотни неща си изплела! И аз като ученичка имах голям мерак и плетях за кукли, ама сега нещо се е изпрарило това желание, и гоблени шиех, ама за тези творчества си трябва един по-сериозен период от време като при теб, а не по 5 минути, като при мен. Simple Smile))

Кръстева, наистина чудесна идея за ваничката! И аз днес съм се наканила да я пробвам.  smile3508 Мерси и за подкрепата за прегледа!  Hug

kopchelino, много благодаря и за темата, и за сайта!  Hug
И Рали много пръцка с уста, убедена съм, че това е начин да говори, наблюдавам я колко съсредоточено го прави на моменти, че сменя и положението на езичето, и силата на звука... Изобщо, много артистично пръцкаме ние!  smile3534

sunny:*kiss, не се притеснявай за лимфоцитите! И според нашите показания са завишени, но лекарката каза, че това може да се дължи на никнене на зъбче, например, и каза, че ще види и урината и ще прецени дали има проблем. Досега не се е обадила да потвърди, че има, значи всичко е наред. Така че не се безпокой, много от тези граници, които се дават, май не са съвсем валидни за бебетата. Simple Smile

Mama_na_Dimitko, ние още не сме с възглавница, въпреки че и Рали така спи, както ти описваш. Нашата лекарка нищо не е казвала по въпроса, може би трябва да се пита.  newsm78

Май никого не изпуснах днес  Rolling Eyes, желая ви много хубав  smile3558 и добро настроение! Simple Smile

# 665
Здравейте момичета,

Пиша ви за последно този месец, че заминаваме за една седмица на вилата, после една седмица на море и няма да мога да пиша, но ще ви чета през телефона, за да ми липсвате по-малко Hug

kazushige, страхотни красоти си направила Heart Eyes Това си е изкуство Peace

Копчелино, представям си я колко е сладка Joy Вие като и пляскате щом изяде пюрето и тя го е приела за край на яденето и се е научила така да ти сигнализира, че неще повече Laughing

Стели, и на мен толкова скорострелно ми минава времето. Докато се обърна и вече е след обед ooooh! Иначе си абсолютно права, че тези моменти трябва да ги изживяваме с пълна сила и да им се радваме, защото докато се усетим децата ще са толкова порастнали и самостоятелни че... Cry

Кръстева, и нашата главичка е вечно потна, а дори вчера я съблякох да спи само по памперс и като се събуди възглавницата и беше мокра Rolling Eyes

Честит имен ден на всички именници! Да сте ми здрави, щастливи и нека Богородичка да бди над вас, семействата ви и да пази всички бебоци Hug Hug Hug

# 666
  • NE
Добро утро!

Честит имен ден на всички именници.  bouquet

princessd Децата вв 1-ви клас им хваща нещо погледа за 5 минути, какво остава за бебета на 6 месеца. Вилката е същият - всичко трябва да се сменя, да се променя поза и прочие за да му е интересно. Разбирам го защото съм била същото бебе.
kazushige Страхотни неща правиш!   bouquet
guerry Мъж и пуйче се гледали най-трудно! Joy Абсолютно същата история сме и ние. Напоследък го давам на баба му и успявам да се изкъпя наполовина - тоест спокоен е 2,5 минути. Crazy
Стели Радвам се че мислиш така. Евала на такива майки. Hug
Кръстева О и Вили се поти, а да не кажа че постоянно. Наскоро се обрина от жегата чак до ръкава на бодито, но само по пампи не смея да го оставям. Няма край това лято ... ooooh!
И аз като Гери имам памучна подложка на количката, но примерно на стола за хранене е винаги вир вода. Tired
Мама на Димитко Митито сам си изгражда режим. Peace А аз слагам Вилито от самото начало на тънка възглавничка на Лорели или на такава пълна с памук, има и противозадушаващи на Chicco. Смея да твърдя, че без възглавница не спим повече от 30 минути.
Елефтерия Приятна ваканция. Hug Чакаме снимки. Hug

Ох ММ ме втрещи днес от сутринта.
Скрит текст:
Някакъв малоумник от тип селска мутра не искал да плаща и при предупреждение, че няма да бъде пускан повече така в Албена се стигнало до опит за побой, заплахи към него и нас като семейство, а полицаите на 20 м. си свирукали с уста. ooooh! Не знам каква държава е това! ooooh! Стигнало се ММ да подаде жалба към оня малоумник.

# 667
Сега четох, че още не им е регулирана температурата и потенето е начин да нормализират Т си  Thinking има логика
Мони през деня е само по памперс /дори сега така спи на отворени врати на спалнята/, а вечер има една тънка нощничка /дълъг ръкав и крачол/ и му е добре, но през деня макар и голичък пак се поти Sad
Днес му направих по-раничко "банята" на терасата с басейна  Joy голям майтап пада, радвам се, че ви е допаднала идеята.
 Hug

# 668
Oх, записваме се и ние в клуба на ниско прелитащите бебоци...  baby_neutral Преди малко и моя юнак направи полет от спалнята към паркета. И то пред очите ми!  Shocked Щях да получа удар.  #Shocked Опитах се да го хвана, но не успях. Изтрополи се като чувал с картофи на земята. И като писна... подкосиха ми се краката и сякаш замръзнах от ужас. Вдигнах го, гушнах го и много бързо се успокои. Учуди ме, мислех, че ще плаче повече. Ама се упаши детето де. А аз 300 пъти повече. Не можах да го видя как точно падна, дали на дупе, дали на глава, но явне не го болеше много. По-скоро се уплаши. Почти веднага почна да се смее и да маха с ръце и крака, та вероятно малкия дявол уцелихме. Май нищо му няма. Ако до 1 час не почне да повръща, значи всичко е 6. Ух, до сега само ви съчувствах, сега го изпитах и на гърба си. Но, неизбежно е сякаш. Хем аз бях в стаята, точно за секунда го изпуснах от поглед, докато прибера дрешките в шкафа му. Ужас, ужас, инсталирам си вече и очи на гърба. cry

# 669
Да не са се наговорили малките палавници!!!  Stuck Out Tongue Winking Eye  Днес също беше първият "полет" на моята принцеса-уж бях сложила възглавници и стол на ръба на спалнята,но тя намери пролука и тръгна да се спуска заднешком-докато я хвана вече беше на земята!!  Shocked Изтръпнах,тя ревна-щях да ревна и аз!!! Бързо и мина,ама се изплаших мноооого!    smile3556

# 670
  • Varna
Еееееееееее, жилави бебоци са февруарчетата ни и много активни! Затова така искат " да следват полета на орела". То важното е, мамите да не показват, че са се уплашили, че децата така още повече се ошашкват.
Бобо днес става на половин годинка и вече е в глупата на гоооолемите Joy! Ами като хапваме по бурканче пюре, ще растем, а вече и сме на АМ 2-ка от днес. Обаче мога да кажа, че вече доста по-чисто се храни малкия човек и даже мноого смешно се пробва да дъвче с вече двете зъбчета. Май забравих да ви кажа, че ни изкара и второто зъбче. Дано по това прилича на баткото- на сутринта с първата усмивка да виждам ново зъбче- без Т и нерви.
http://prikachi.com/images.php?images/220/7540220Q.jpg

# 671
Ха ,здравейте и от нас.Днес нашият батко е именник.И кръщенето му беше на тази дата.-да ни е жив и здрав
За потенето-и малката много се поти(то всички се потим много де)Обаче спим голи-по памперс.И навън дори съм я събличала много пъти по памперс.И косичката пак е мокра-мокра...И такава същата подложка имаме-да мога да кажа,че върши работа.Обаче не ми харесва,че е бяла(много се цапа,ние редовно се храним в количката навън,пък и ми е много...като бельо Joy) и си поръчах от една мацка от продавалника,която ги шие-шарена -на райета.Днес ще я пробвам и ще кажа как е.Айде до после Hug Hug Hug

# 672
Тачи-честита половин годинка,както и на всички бебоци на които не съм честитила!    bouquet  Да растат и много да ни радват!  Heart Eyes И честити зъбчета...   newsm47

Аз забравих да се похваля,че от 3 дена вече не сме само на кърма-хапваме си и пащърнак...  Grinning Избрах това да е първото пюренце и за сега се приема добре-тя хапва само 2-3 лъжички,но поне не го плюе и не му се мръщи!  smile3534 Да видим с другите как ще е...  newsm78

Стели-честит двоен празник!   bouquet

За потенето-малктата докато я кърмя главичката и е вир вода...Нощно време спим с дълга пижамка и с чорапки,но без никаква завивка-не ги понася и ги изритва,а с лятно чувалче и е топло-въпреки,че в момента сме на Витоша и вечер си е хладно...

# 673
Тачи, честита половинка! Много сте сладки с тези големи умни очи!  Hug

Съни, браво за пюренцето! На нас това ни беше вторият зеленчук и малката си умира за него. Simple Smile

А днес, да ви се похвалим, хапнахме тиквичка. Рали беше като хала! Досипах даже в купичката, че  милата беше позинала.  newsm64 Не го очаквах, но се радвам, че ѝ хареса толкова. Simple Smile

# 674
Благодаря ви! Много сте мили  Hug Радвам се, че са ви допаднали плетките ми. До сега съм ги показвала само на ММ и на свеки, но те не ме отразяват много много  Grinning  От скоро се занимавам.

А сега да ви почерпя. Днес съм именничка  Simple Smile

http://prikachi.com/images.php?images/24/7541024E.jpg

Не ми се получи много с тортичката, но всеки да се почерпи, с каквото му душа иска  Simple Smile

Честито на всичко празнуващи javascript:void(0);

ta4i74  Честита половин годинка на Бобо! Много е сладък!  Heart Eyes Завидях ти за репертоара  newsm09 Аз знам 4 песнички  Embarassed

kopchelino Много сладко с това ваше ръкопляскане  smile3501

Кръстева И моето все се поти. При нас пък лошото е, че трябва да избегна потенето максимално заради атоп. дерматид. Климатика работи по цял ден и пак като яде цялата е вир вода  ooooh!

sunny kiss Честита половин годинка и захранване. Дано си хапва с апетит детето  Simple Smile

Mama na Dimitko Голям чистник това момче, ей  newsm75 Аз слагам възглавница. която се ползва за гушкане. Тя се върти като луда вечер и няма шанс да остане на възглавницата за повече от 30 мин

Flower fairy За жалост такава ни е държавата все още, мутренска. Дано да нямате повече такива преживявания и полицията да си свърши работата  Hug

Аз нямам с какво да се похваля. Е, мога да се пооплача, но ще пропусна  smile3503
Днес четохме приказки. Голям кеф  smile3521 Обиколи цялата спалня, за да докопа книжката и накрая си скъса една страничка  ooooh! А някога се дразнех ако дете ми скъса списание или книга. Ми то много лесно ставало  smile3532

Общи условия

Активация на акаунт