Да са живи и здрави всички именици и дано Богородичка да закриля всички ни!

Буди се към 4, 4:30 да яде и после чак към 10-11 преди обяд. Искаше ми се да спре нощем да се буди, но явно ще махаме сутрешното хранене... Но, както иска. Той си знае и той нещо
Но пък имаме най-чистото креватче на света. Всеки ден е облизано от-до. От решетките, та до чаршафите. Момичета, вие слагате ли възглавници на малките? Аз се замислих тия дни, дали да не му сложа вече възглавница. Като му се доспи все се завърта на една страна, или по корем и така спи. И ми се струва, че вратлето му вече се изкривява на една страна като е. Може би вече ширината на раменете е по-голяма от обиколката на главата, не знам. Чудя се, пък и хем не ми се ще, защото си представям какво дъвчене ще е на тая възглавница... Стрх ме е сякаш, да не се задуши... Ще съм благодарна, ако някоя мама сподели опит. 
Всички Марии да са много здрави и добри мами! 

))
Мерси и за подкрепата за прегледа! 

и добро настроение!

Това си е изкуство 
Вие като и пляскате щом изяде пюрето и тя го е приела за край на яденето и се е научила така да ти сигнализира, че неще повече
Иначе си абсолютно права, че тези моменти трябва да ги изживяваме с пълна сила и да им се радваме, защото докато се усетим децата ще са толкова порастнали и самостоятелни че... 

Абсолютно същата история сме и ние. Напоследък го давам на баба му и успявам да се изкъпя наполовина - тоест спокоен е 2,5 минути. 

А аз слагам Вилито от самото начало на тънка възглавничка на Лорели или на такава пълна с памук, има и противозадушаващи на Chicco. Смея да твърдя, че без възглавница не спим повече от 30 минути.
Чакаме снимки. 
Не знам каква държава е това!
Стигнало се ММ да подаде жалба към оня малоумник.
има логика
голям майтап пада, радвам се, че ви е допаднала идеята.
Преди малко и моя юнак направи полет от спалнята към паркета. И то пред очите ми!
Опитах се да го хвана, но не успях. Изтрополи се като чувал с картофи на земята. И като писна... подкосиха ми се краката и сякаш замръзнах от ужас. Вдигнах го, гушнах го и много бързо се успокои. Учуди ме, мислех, че ще плаче повече. Ама се упаши детето де. А аз 300 пъти повече. Не можах да го видя как точно падна, дали на дупе, дали на глава, но явне не го болеше много. По-скоро се уплаши. Почти веднага почна да се смее и да маха с ръце и крака, та вероятно малкия дявол уцелихме. Май нищо му няма. Ако до 1 час не почне да повръща, значи всичко е 6. Ух, до сега само ви съчувствах, сега го изпитах и на гърба си. Но, неизбежно е сякаш. Хем аз бях в стаята, точно за секунда го изпуснах от поглед, докато прибера дрешките в шкафа му. Ужас, ужас, инсталирам си вече и очи на гърба.
Днес също беше първият "полет" на моята принцеса-уж бях сложила възглавници и стол на ръба на спалнята,но тя намери пролука и тръгна да се спуска заднешком-докато я хвана вече беше на земята!!
! Ами като хапваме по бурканче пюре, ще растем, а вече и сме на АМ 2-ка от днес. Обаче мога да кажа, че вече доста по-чисто се храни малкия човек и даже мноого смешно се пробва да дъвче с вече двете зъбчета. Май забравих да ви кажа, че ни изкара и второто зъбче. Дано по това прилича на баткото- на сутринта с първата усмивка да виждам ново зъбче- без Т и нерви.
) и си поръчах от една мацка от продавалника,която ги шие-шарена -на райета.Днес ще я пробвам и ще кажа как е.Айде до после
Да растат и много да ни радват!
И честити зъбчета... 
Избрах това да е първото пюренце и за сега се приема добре-тя хапва само 2-3 лъжички,но поне не го плюе и не му се мръщи!
Да видим с другите как ще е... 

Не го очаквах, но се радвам, че ѝ хареса толкова.
Радвам се, че са ви допаднали плетките ми. До сега съм ги показвала само на ММ и на свеки, но те не ме отразяват много много
От скоро се занимавам. 

Завидях ти за репертоара
Аз знам 4 песнички 

Аз слагам възглавница. която се ползва за гушкане. Тя се върти като луда вечер и няма шанс да остане на възглавницата за повече от 30 мин

Обиколи цялата спалня, за да докопа книжката и накрая си скъса една страничка
А някога се дразнех ако дете ми скъса списание или книга. Ми то много лесно ставало