Слънчеви лъчи озаряват ФЕВРУАРСКИТЕ очи

• 23 952
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Varna
Аз да се включа, че да ви споделя- Бобо яде пъпеш- аз не ям, обаче него няма да лишавам от такава вкусотия според баща му. Та от пъпеша ли, или от това, че човека днес имаше празник, голям купон си спретна. В тролея не е спрял да вика около 20 мин, а после бяхме на гости и там събра овациите с почти пълзене. Мисля и утре да му дам пъпеш да проверя дали не му действа като Редбул.  Joy Joy
За потенето- почти постоянно е мокър, и аз подлагам кърпа като се храним със шишето, защото и от двамата се лее яко. А възглавница- без нея не можем да заспим. И аз се притеснявах в началото, но видях, че по-скоро я мачка и се гушка в нея, за да се приспи. И в количката си слагаме и като е с възглавницата в ръце, даже и без залъгалка заспива.
Хайде, лека нощ!

# 676
Здравейте мами!  Hug

Кръстева-страхотна идея за жегите,страшно е сладък Мони!  Heart Eyes Между другото-какви са размерите на басейчето?  newsm78

А някоя от вас купувала ли си е от гумените лигавници и можете ли да препоръчате някой-в магазина до нас има няколко вида,ама не знам по какъв критерий да избера...

# 677
sunny:*kiss Heart Eyes - благодаря ти. Те са 2 басейна един в друг /баща му го "измисли"/ горния е 64см на 24см, а за долния /звездата/ нямам спомен, но е с по голяма обиколка може би около 90см е обиколката, но иначе е плитък

# 678
  • NE
Кръстева Ах, че морски е Мони. Участвай в конкурса на Нивеа за слънчево бебе. Peace
Идеята е много добра с двете басейнчета.
Съни Пробвай и сподели дали са удобни лигавниците. Praynig

Нощта и деня са кошмар за нас - жега, рев, отказ да яде нормално, съм по 30 мин. и пак рев  Tired

# 679
Здравейте,
Кръстева, чуден Мони!
Съни, ние имаме такъв като на картинката, но не е хубав - тесен отвор за вратлето и я прежулва.... Оня ден взех един на Севи бейби като ризница е - нещо като елече и се връзва на вратлето... Не е много твърд и не дразни... Не мога да го намеря сега, но е поръчан от Пакостник! Нещо не мога да кача линк!  Ще пробвам по-късно пак...

# 680
Здравейте, мамчета  bye
Честито на всички празнували и празнуващи. Да са живи и здрави бебоците, както и семействата им.
Kръстева, Flower-че, споредм мен ще си измате зъбки скоро.
sunny:*kiss , тези гумени лигавници и на мен не ми допадат. Тежки са сякаш.
Скрит текст:
Ние се храним с такъв. Удобен е, отгоре е с найлонче и само забърсвам с кърпа. Отделно от това е доста голям, покрива почти изцяло малкия. И не се мажем много по дрехите. А и е на много прилична цена, около 4лв беше като го взех аз.

Нашите зъби, дето ни мъчиха избиха. И двата наведнъж. Сега сме спокойни  Peace А вчера ме учуди, изяде цяло пюре нна Гербер от тиква. (80гр) Коете е връх в яденето ни на пюре. Grinning И то си го изяде без много физиономии и протести. Ама баща му се прави на маймуна, докато изядем заветното количество, че да опразним бурканчето. Ще видим днес как ще се справим. Подготвила съм морков + тиква. Ох, да ви се оплача, че се чувствам ужасна майка. Не стига, че го падна от леглото пред очите ми, ами и вчера, докато му рязах ноктите, го порязах с нокторезачката.  Sad Плака милото, плака, пък като си натъпка пръста в устата и забрави, че го боли. Ама и малко кръв текна. Мнооого ми беше гадно. Чувствам се като майка-терористка. После, докато го приготвях за разходка, такава глава ми удари в носа, че свят ми се зави. А и то горкото се удари явно и го заболя, че пак рев. Зачервено му челото беше. Явно ми е много здрав носа Grinning Ужас направо, ММ ми вика, че се опитвам да утрепя детето (ест. на шега, ама толкова криво ми стана...  Cry ) От друга страна, намерихме си нова играчка, без която не можем. Шишето с вода. Като остане около 10-тина грама в него и голяма игра пада. Мачка го, пръска се с вода, маже навсякъде и е страшно доволен. Ама нека се разхлажда детето, и без това е адска жега Simple Smile Та така, надявам се днес нищо да не му сторя на малкото, че както съм влязла в серия...  newsm78
Хубав ден на всички мами и много   love001 на малките бебоци.

# 681
кръстева-браво на таткото-супер го е измислил!  Simple Smile

мама на димитко-споко,не си само ти мама-терористка!  Laughing И аз съм имала инциденти с нокторезачката и  малката -при това 2 пъти!!! ooooh! Ама то това шило как да му изрежеш ноктите,като не се спира,а да не говорим колко пъти се е случвало да си удари носа в ключицата ми,докато я гушкам...! ooooh!!  smile3533

А този лигавник от къде си го купувала?Аз днес мисля да минем през Икеа-харесах едни много сладурски комплекти за хранене,на картинка са готини-ще видя и на живо как са...Аз като бебе съм имала такъв лигавник,ама жълт!!!  Simple Smile
Скрит текст:

Всъщност искам да купя от там и кутии за съхранение-трябват ми за играчките и за разни дрешки на малката...Ако някой е купувал скоро-нека каже  какви и за колко парички!  Hug

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 09:43 от sunny:*kiss

# 682
Съни, тоя пластмасов лигавник на мен лично не ми се струва практичен. Дали няма да прежулва втарлето?  newsm78
А иначе лигавника аз го купувах от този магазин. Гледам, че сега са по-скъпи.
А дрешките аз прибирам във вакуумни торби. Много съм доволна, страшно много място ми пестят. Дрешките, които вече не му стават са в такива и чакат следвашия си получател Simple Smile
Скрит текст:
Всъщност аз ги ползвам много тия торби. И олекотените си завивки прибирам в такива. И съм много доволна, защото разполагам с ограничени пространста за багаж (пустите му модерни малки секции  Tired ).
А ти какви дрешки искаш да съхраняваш в тези кутии?  Rolling Eyes В смисъл, защо в кутия?

# 683
mama na dimitko-това с торбите е супер идея,но на мен ми трябват кутии за неща,които използвам,а тук на вилата гардероба и шкафа ни са много малки и мисля да сложа кутии на секцията... (ама как го обясних само...  Laughing)! Нещо подобно...  Simple Smile
Скрит текст:

# 684
Алоооо къде смеее  Crazy
Никой няма днеска  Crossing Arms
В този дъждовен ден си умрях от скука и само надничам ли, надничам, а вас ви няма Sad
 Hug ки на всички

На мен тези торби /вакумните/ хич не ми харесаха последния път /пролетта/, когато прибирах зимните дрехи в тях  Crossing Arms скоро видях, че ... че...  newsm78 абе че е влязъл въздух и вече не са така плоски  ooooh!
И аз като Мама на Димитко мисля, че няма да са ОК тези пластмасови лигавници
Хайде появете се де, моля ви smile3525

# 685
  • NE
Разписвам се, ама сме в зъбна драма. Confused

# 686
Дано това да е затишие пред буря  Laughing През уикенда по-малко се пише, пък и май май нета е по-слаб.

Flower Fairy Драмата да отшумява по-бързо и зъбките да се показват  spoko

Mama_na_Dimitko Честити ви зъбчета!  newsm47 И аз съм клъцвала пръстче снокторезачката и от тогава, само ножичката ползвам. По-безопасна ми се струва.

Кръстева Много сладко момченце си имаш.  Heart Eyes Наистина участвайте в конкурса на Нивеа.  newsm10

Sunny Kiss Аз лично, не ги харесвам тези гумените. Ако сте с чувствителна кожа, по-добре от тези с найлоновото покритие. Аз всичко пера все още, но взех да се замислям за найлонов  ooooh!

В този дъждовен ден, малката маймуна бе послушна. Спинка си детето. Даже сутринта в количката заспа с усмивка. Явно му е било мн жега на детето

Лека вечер момичета  Heart Eyes 

# 687
Момичета, четем ви и ние с Боби..даже сте ми пуснати постоянно, но не ми се пише тези дни.Малко драми пък ние с ММ и хич ми го няма настроението.
Честитя на всички, които са направили половин годинка и техните мами,на излязлите зъбчета, на именничките и на Феичката за годишнината! На всички много  Hug

П.П. Кръстева, не можах да те позная на новия аватар  Mr. Green  bouquet

# 688
  • София
Здравейте,
Flower Fairy знам какво ви е Sad. Много  Hug и дано избие по бързо.

И на нас ни избива 2рото зъбче, та и ние сме едни криви и нервни, но за сега не сме имали температура . Дано се разминем с тази температура.

Аз дрешките на малчо ги събирам в кашоните от памперсите. Много са ми удобни.

Правя пюре на малчо и реших да сложа малко коприва в пюрето. Ще видим утре дали ще се хареса, че от тези  зъби пак сме без апетит тези дни.

лека и леко никнене на всички зъбче.

# 689
Купих престилка за храненето.Wink Дават я за по-големи деца, но и на моята калпазанка става. Малко е по-дълга в ръцете, но не пречи. На вратлето е с велкро лента и се наглася добре. Достатъчно дълга е, за да запази дрехите. Пере се в пералнята. Видях подобна на едно детенце миналата седмица, когато бяхме на почивка и реших да прекопирам добрата идея. Мисля, че ги има е Икеа. Аз я поръчах от интернет:
http://new.vsichkioferti.bg/oferta/232250

А за кутия за съхранение - използвам един малък и един голям кош на Минене за играчките. Събират много и бързо се подрежда хола. Просто намяташ всичко вътре без ред.Wink

Зъбите и вкъщи са голяма драма през последните дни. Снощи толкова много плака, че реших да дам малко панадол бебе. Повърна го заедно с вечерното мляко - цялото и на фонтан. Ужасно беше и след два часа рев най-накрая заспа... А докога ще са нерви и киселеене, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт