На море в Гърция 2014 - VIII

• 56 756
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
И аз да попитам нещо. Направих резервация, преведох капаро на хотел в Ставрос / това на 9.7.2014 още/ и помолих за обратен мейл от хотела, че са получили парите и всичко е ок, но такъв все още нямам. Нормално ли е да не върнат отговор и да тръгнем без потвърждение носейки документите за превода? Или типично по български си мисля, че нещо не е наред.........Simple Smile

# 181
  • София
Брей какво време.... как сте момичета по Гърция? Предполагам, че там не е като тук, дъжд....дъжд....дъжд.... ooooh!

# 182
  • някъде ... тук ...
Аз само гледам прогнозите по разни сайтове... Замисленият уикенд с план за обиколка и без план за нощувки из Халкидики може да не се получи много приятен.

# 183
Здравейте, искам да попитам някои от вас почивал ли е на Неа Парамос ? Намерихме си там една къщичка за 100 лв. на вечер, но досега не открих положителни отзиви за селищетото, а днес трябва да потвърдим резервация и не знам какво да правя. Много ще съм ви благодарна, ако някои ми помогне с информация! Хубав ден на всички!

# 184
  • Варна
verano azul, хиляди благодарности!

# 185
  • София
Здравейте, искам да попитам някои от вас почивал ли е на Неа Парамос ? Намерихме си там една къщичка за 100 лв. на вечер, но досега не открих положителни отзиви за селищетото, а днес трябва да потвърдим резервация и не знам какво да правя. Много ще съм ви благодарна, ако някои ми помогне с информация! Хубав ден на всички!

Мои приятели ходят година наред там и са доволни!

# 186
  • София
Имам въпрос относно цената на нощувките. Докато ровех из нета за разни места из Ситония, попадах на мнения за нощувка на четиричленно семейство за 40 евро със закуска. Ние вече за трети път плащаме по 40-45 евро на нощувка с студио.  Rolling Eyes И се зачудих, ние ли плащаме повечко, или просто хората си уцелват някакви добри оферти. Може и да са с много ранни ревервации. Ние и трите години на място си избираме къде да отседнем.

всичко зависи къде точно се намира студиото.
ако е на 16-та линия от плажа, образно казано, и не в най-топ селищата - може и за 30 евро да си намериш. а на първа линия във Вурвуру отдавна искат по 50-60-70 евро за студио.

# 187
  • София
В близост има прекрасен плаж - Амолофи и плажът на Ираклица не е лош.

# 188
Здравейте  Hug

Искам да попитам някой почивал ли е в къща за гости/хотел някъде в близост до Керамоти или в самия Керамоти? Какви са условията и цените?

Възнамеряваме да почиваме там през август, но нямаме представа как са нощувките там. До сега сме ходили само за един ден, без спане и нямаме представа за нощувките.

Предварително благодаря!

Хубав и слънчев ден от мен   bouquet

# 189
Благодаря за съдействието ,на 27 тръгваме и ще пиша отзиви. Хубаво И слънчево лято !

# 190
Andreamegi
 Миналото лято отседнахме за една нощувка+плаж в Перамос.Намерихме си не лошо студио на първата(главната) улица до плажа за 50Е за няма и 15-на минути.Курортчето е добро, доста оживено.Добри кръчми и добро отношение.Плажа не е хубав.Много тясна е пясъчната ивица, но за сметка на това на близо е страхотния плаж Амолофи, който задължава.Неа Ираклица също ви е на 2-3 км.Там плажа също е много добър.Още няколко км след Ираклица е Палио където също има добри места за плажуване.Общо взето това са ми впечатленията.

# 191
орех пиши им пак или им се обади и поискай потвърждение на резервацията след направения превод. Вероятно всичко е наред и просто не смятат за нужно да ти се обаждат. 

# 192
Здравейте! С моя приятел планираме почивка в Гърция,но не знаем накъде да се насочим.Никога не сме ходили..Искаме да е някъде по-наблизо,защото ще сме с кола и цените да са приемливи.Много ще се радвам ако ни упътите на някъде.

# 193
орех пиши им пак или им се обади и поискай потвърждение на резервацията след направения превод. Вероятно всичко е наред и просто не смятат за нужно да ти се обаждат. 

Благодаря, така и направих писах 2 мейла и преди малко получих потвърждение, че всичко е ок. Успокоих се. Laughing

# 194
Здравейте и от мен мамата в 6-ти месец от срещата!

Да ви разкажа за нашето пътуване тази година, което беше различно от Сарти с което сме свикнали. Целта ни беше плитък плаж  от Парга към Превеза. От вас разбрах за Амудиа. Заради реката и евентуалните комари резервация направих на Лихнос за 3 от общо 15 нощувки които планувахме с цел проучване на място. Комарите са навсякъде.
 http://www.booking.com/hotel/gr/mare-blu-pa-rga.bg.html?aid=3186 … fc5cd59514022c8X1

Тази къща има страхотна гледка, но не е за дълаг престой като нашия. Плажа е дълбок за нашите изисквания, но пък е на 2км. от Парга.
Бяхме на Амудия и на Лоутса и избрахме Лоутса макар да не е плитък плажа. Е имаше и малко плитко в края на плажа посока Парга. За 10 дни на този плаж само един ден беше без вълни, но и с вълните е весело. Ситен пясък от 29.06 до 3-4.07 бяхме сами на огромния плаж. После дойдоха туристи гърци, а събота неделя народ, но те седят само на шезлонгите място много на този плаж.
В Амудиа харесах това на място  
https://www.facebook.com/pages/Ammoudia-beach-hotel/342248169209441 има гледка към плажа. Дадоха ми 35 евро от 29.06 до 10.07 за тройка.

А спахме на Лоутса тук www.preweza.biz/loytsa  има много стъпала но пък гледката от леглото е една. Аз с корема си ги качвах по няколко пъти на ден. Вълните заглушават шума от коли и мотори, а и дограмата и е добра като затвориш. Собственичката е млада мацка родена в Германия и преди 8 год. се върнала.
Комари има и са много хитри.
Магазин има на 20м от квартирата и той е един за цялата  ивица. Но рибен, месарски магазин няма в района. Има пристанище в следващото село Лигиа от рибарите  може да се вземе риба, но рано, рано (не успяхме да станем). А там на пристанището има кръчма добра.  Гироса и сувлакито на плажа 2 евро,фрапе 2 евро.
На отиване спахме във Вериа тук
http://www.booking.com/hotel/gr/makedonia-veroia.html?tab=1& … year_month=2014-7
на 2 крачки от пешеходната зона. 55 със закуска. Като пристигнахме го намерихме, нямах подготовка предварителна.

На връщане спахме в Керкини. Ние сме с мъник на 2год. и 3м забравих да кажа.
http://www.booking.com/hotel/gr/morfi-kerkini.bg.html?aid=376395 … 6cf13a6bf04ef5cX1
не го препоръчвам а съседното ето това
http://www.booking.com/hotel/gr/oikoperiigitis.bg.html?aid=37639 … 6cf13a6bf04ef5cX3
На Лоутса препоръчвам и това http://www.flevamill.gr/indexeng.html , а на Лихнос взех една визитка, но няма сайт на нея на самия бряг въдя ми се готино със сенчест двор и паркинг. Apartments Sole e mare 2684031786 Kiriakis това пише на визитката.

Ако някой има въпроси настеща съм.

Общи условия

Активация на акаунт