На море в Гърция 2014 - VIII

• 56 782
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Shhhh, щом казваш, че за скарата трябва резервация, май по-добре ще бъде в "Букис"-а (https://plus.google.com/113114294160722218798/about?gl=bg&hl=bg) и предлагам към 11 ч., както преди 2 седмици, не е нито рано - нито късно. Мнения - Теди и другите? Rolling Eyes

# 451
  • софия
Мм, много приятна градина! Аз съм ОК за часа.

# 452
  • София
И аз съм ок за сега ако нещо не ми измислят, но бройте ме. Много ще ми е драго Simple Smile Колкото повече се съберем пак ще е супер.

# 453
phile страхотни снимки. Сивота е много красива и живописна. Включила съм я към списъка с желани местенца за разходка  Simple Smile Освен Бела Врака, кой плаж препоръчвате там с условие да е  сравнително плитък? Ако пък е и пясъчен - цена няма да има  Simple Smile

Shhh, Mur ще се вслушам в съветите ви да предпочетем Порто Кацики, ако се спускаме на юг. Малко ме плашат плажовете на Лефкада с дълбочината и бурните води. До столицата със сигурност ще се разходим и малко на долу, но до къде ще стигнем, ще решим в движение.

помня помня, че ходихте и вие до Лефкада.  Simple Smile Ти разказваше с такъв ентусиазъм, че си заплюх дестинацията още миналата година.
За манастирите ще видим. Вие кои посетихте? Ако се спрем на два - кои да бъдат? Все си мисля, че ако е много горещо, няма да е приятно там. Мерси за предупреждението за пътя.  Simple Smile

Тодоричка - Корфу?

# 454
Тъй като често отговарям на въпроси за Лимнос, а май никой не е споменавал - асфалтовите им пътища са само между селцата. Където и другаде да искате да отидете, все е по черни пътища. Накрая на ферибота се качвате така  Wink:

Limnos style  hahaha
Laughing  Моя шофьор е голямо диване в това отношение- чистота и поддръжка на ходова част , дано има автомивка в Мирина Simple Smile, ще и станем абонати .  Правя си вече разпечатка на плажовете, няма да успеем да плажуваме на всички , но ще се постараем поне да ги видим и топнем крачета . Мен много ме е страх от змии, а на острова покрай другите екстри май и това е в изобилие Simple Smile) , набелязала съм за плажуване един див плаж  с името "kokina beach"  , поне по снимки изглежда много красиво местенце .

Shocked Аааааа, това май ще ме откаже от Лимнос! Не стига,че черните пътища и прахоляк са в изобилие, ами сега и змии #Crazy

# 455
Здравейте! Тези, които са ходили в Никити, може би са забелязали страхотните вили на плажа Кастри. Иска ми се да наемем една от тях за следващото лято, но не мога да ги намеря в интернет. Ще съм благодарна ако някой има информация и връзки да сподели! Хубаво лято!

Ако са трите хубави къщи, с параклисче на Петър и Павел по средата, те са частни и не се дават под наем.

Три са на първа линия, зад тях има още. Мисля, че са цял комплекс "Къщи Кастри" (Oikies Kastri). И на мен ми изглеждаха като частни, но се надявах все някоя да се дава под наем Sad

# 456
  • София

Корфу го гледам, гледам и някак си не го усещам като моето място. Не знам, но никак не ме влече като дестинация, може и да не съм права Simple Smile  Иначе Йонийското крайбрежие ми е една от дестинациите или Лефкада, защото за Кефалония ми се струва, че няма да ми стигнат 5-6 дни ако имаме само толкова.

# 457
  • София
Тъй като често отговарям на въпроси за Лимнос, а май никой не е споменавал - асфалтовите им пътища са само между селцата. Където и другаде да искате да отидете, все е по черни пътища. Накрая на ферибота се качвате така  Wink:

Limnos style  hahaha
Laughing  Моя шофьор е голямо диване в това отношение- чистота и поддръжка на ходова част , дано има автомивка в Мирина Simple Smile, ще и станем абонати .  Правя си вече разпечатка на плажовете, няма да успеем да плажуваме на всички , но ще се постараем поне да ги видим и топнем крачета . Мен много ме е страх от змии, а на острова покрай другите екстри май и това е в изобилие Simple Smile) , набелязала съм за плажуване един див плаж  с името "kokina beach"  , поне по снимки изглежда много красиво местенце .

Shocked Аааааа, това май ще ме откаже от Лимнос! Не стига,че черните пътища и прахоляк са в изобилие, ами сега и змии #Crazy

Видяхме много зайци, имаше и котки, които се крият в храстите и са с големината и плашливостта на зайците (за първи път виждам такова нещо), имаше и доста гущери, особено в по-сухите и напечени места, но змия не сме видели. Но тава не значи, че няма.  Wink Иначе в края на май на една улица почти в центъра на Никити видяхме размазана змия, а почти всички от форума ходят там.  Wink

Миленита, все пак не пропускайте гледката от високо към Егремни. От най-долния паркинг и от заведението, което е там се вижда прекрасно красотата на плажа. Не е нужно да слизате до долу. Само не съм запомнила кога ще ходите. Възможно е паркингът да е претъпкан.

А за манастирите, ако трябва да са два - единият да е Големия метеор, а другия - Свети Стефан (дано не бъркам името), до който не е нужно да се катерят стълби.  Wink

# 458
Здравейте, дами!

Позволявам си да се обърна към вас с въпрос, понеже, макар да изчетох темите надлъж и нашир ми е трудно да избера между две места и имам нужда от съвет. С приятели сме планирали едноседмична почивка в Гърция на края на август, четирима сме и сме с кола. На база на бюджет и на ровичкане из нета ограничихме избора си до Торони или Неа Ираклиа. Харесали сме опции за нощуване на двете места. Трудно ни е, обаче, да си изберем. Може ли някой да даде мнение - с каквото едното селце е различно/ по-хубаво или интересно от другото? Бихме искали да има хубави плажове наблизо, до които бихме могли да се отбиваме с колата в отделните дни.

Предварително благодаря на всички, отзовали се!
Поздрави и хубаво лято!

# 459
в "Букис"-а (https://plus.google.com/113114294160722218798/about?gl=bg&hl=bg) и предлагам към 11 ч., както преди 2 седмици, не е нито рано - нито късно. Мнения - Теди и другите? Rolling Eyes
На мен ми е ОК  Simple Smile

# 460
  • София
pontes,
с нетърпение очаквам впечатления за Китира.
Мин. година не ми стигна времето при обиколката на Пелопонес, но твоя разказ надявам се да компенсира.  Hug
Phile, ще пиша като се прибера, че сега цъкам от телефона. Играта му разказахме на острова, целия го обходихме, беше ми много интересен, сега съм направо спец Simple Smile)
Вчера минахме през Таигетос до Каламата, минавали ли сте планината? Много е внушителна!

# 461
  • София
Ми значи, който му е кеф - неделя Букис 11 часа. Ще ми е драго да ви видя пак Simple Smile

# 462
pontes,
с нетърпение очаквам впечатления за Китира.
Мин. година не ми стигна времето при обиколката на Пелопонес, но твоя разказ надявам се да компенсира.  Hug
Phile, ще пиша като се прибера, че сега цъкам от телефона. Играта му разказахме на острова, целия го обходихме, беше ми много интересен, сега съм направо спец Simple Smile)
Вчера минахме през Таигетос до Каламата, минавали ли сте планината? Много е внушителна!

И аз чакам с нетърпение. Четох Мат Барет за планината. И четейки решихме, че не искаме да я минаваме, а само да гледаме отдалеч. Най-близо ще сме на Мистрас. И после надолу през Мани.

# 463
Много ме разочароваха гРъците ... но пък плажа им е супер и за 3 ЕВРО нощувка не се оплакваме Simple Smile

Тези хора нямат елементарно поведение на пътя за какво говорим знаците им са дървени се едно сме в 3тия свят ... изобщо мн зле е държавата но пък плажа беше супер бяхме на Кавала, едно малкоо селце Тузла само на 4 4аса път от София
Нощувката беше 3 евро !! имахме всичко 
ЗА ТОЛКОВА пари къде можем да спим в България Simple Smile

# 464
  • софия
Не думай  Tired

В момента ходиш напред-назад из темите и спамиш или ти е трудно да се ориентираш в общуването?

Общи условия

Активация на акаунт