На море в Гърция 2014 - VIII

• 56 767
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, от близо час се ровя из темите "На море в Гърция", но така и не открих информацията, която ми трябва, затова реших да ви пиша.
На 20 август- живот и здраве, пътуваме за Халкидики, Калитея. Наши приятели имат апартамент там и ни го отстъпват за 4-5 нощувки. За първи път ще пътуваме до там, при това с дете на 4 г.
За градчето, от това, което прочетох, разбрах, че е курортно и с чист плаж....
1. Много пренаселено ли е на плажа; има ли морски таралежи, плажът каменист ли е ?
2. Има ли хубави заведения за хранене, ако препоръчате някое конкретно- ще съм благодарна.

Вероятно ще имам още доста въпроси, но за сега ще се радвам ако някой изкаже мнение за Калитея.

Поздрави

# 496
  • София
На Калитея плажът в сезона, предполагам, че е доста пренаселен, но пък е плитък и пясъчен. Таралежи няма. Те са около скалите.
Има много хубави места за хранене, но за съжаление не им помня имената и не мога да препоръчам. Има също супермаркети Масутис и Лидл. Градчето е на главния път на Касандра и трябва повече внимание покрай детенцето ви. Peace

Весело изкарване и после да разказваш Simple Smile

# 497
  • София
Момичета, при нас нещата рязко се промениха с отпуските и още утре потегляме към Лефкада. Букнахме хотелче във Василики, плажовете горе долу проучихме и набелязахме. Ако някой има инфо за хубави кръчми във Василики да казва.... А ако има и други нашенци там, ще се радваме да се видим из плажовете.... Simple Smile

НИКОЛ111
За теб, да си подготвена, таверни и барчета и не само...

Василики   топъл албум

Пробвайте Miramare и Ocean's, не съм много очарована, но не съм капацитет и критерии относно храната, признавам си. Не давам съвети и не взимам участие в теми относно хранене.
Като си поръчвам само салати и плодове, гледат ме учудено. Но се пробва всичко, с узо и дзадзики, най-вече хората с мен.
Виж барчето и мен ме кефи...
Приятно пътуване и невероятно изкарване.....

Блед, невероятни снимки.... Къде отседнахте на Лефкада? Би ли препоръчала студио за 4 - ма , на брега, близо до таверни, ненатоварен пясъчен плаж.... или са ми много изискванията Simple Smile ?Благодаря!

# 498
Здравейте! Налага ми се началото на август да пътувам за Солун. Замислям се да комбинирам с няколко  дневна семейна екскурзия. Децата  са на 14г. и 9г. Какво в района можем да разгледаме и къде можем да отседнем. С кола сме и можем да нощуваме на различни места. Ще съм благодарна на всякакви мнения,препоръки и съвети   bouquet.

# 499
  • София
Блед, невероятни снимки.... Къде отседнахте на Лефкада? Би ли препоръчала студио за 4 - ма , на брега, близо до таверни, ненатоварен пясъчен плаж.... или са ми много изискванията Simple Smile ?Благодаря!

Енита Благодаря...Изискванията са съвсем нормални, не се притеснявай.
Радвам се, че снимките се харесват. Доста от вас са се абонирали и ги следят, дори хора, които въобще не съм очаквала. Де да можех да кача всичките, невъзможно е.
Отсядали сме в Лефкада на много места, ето тук ги писах наскоро:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727535.450;topicrefid=20
Пост 460
Ако можеш поне селището да избереш, помагам веднага. Ако не, ще помагаме и за това.
ЛЕФКАДА

mamita_desita
Ето и малко информация за теб в снимки:
КАЛИТЕЯ
Вижда се плажа и околности...
По лесно ми е да помагам за местата със снимки и по-бързо става. Свободното време в момента ми липсва.
bibi_2 е помогнала, ако имаш други въпроси, питай.

Mia Mia
Солун е огромен, може да отседнете на много места, включително на плажа.
Което препоръчвам за летен сезон. Района на Agia Triada, далече е от центъра, но сте с кола. Близо е търговския район. Не е нещо особено, но има хотели на плажа, удобно за паркиране и почивка. Гледка към града и спокойствие.

# 500
  • софия
При нас  вали проливен дъжд. Срещата отменя ли се?

# 501
  • София
При нас дъждът вече понамаля, до 11 се надявам, че съвсем ще спре  Peace Една част от масичките са под навес и можем там да седнем.

# 502
  • София
И при нас вали, но нищо сериозно. Мен дъжд не ме плаши, така че смятам да се появя, наистина има и навеси в заведението, та там съм.

# 503
  • софия
И тук спря. Чудесно!

# 504
Купих си пътеводител за гръцките острови
С красиви картинки за приспиване и добри карти, ако тръгнем натам догодина
Половинът май почти се нави са Скиатос-Скопелос
Ше видим като наближи март-април на какъв акъл ще е
Поне имам материал за обработване дотогава
 Mr. Green

# 505
При нас вали ужасно силно в момента и ако до 10,30 намалее ще тръгна.

# 506
  • София
И тук вали още, но към 10 и 30 тръгвам и аз с трамвайчето Simple Smile

# 507
Може ли да споделите мнение за къмпинг Талата- Ситония

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 13:53 от mimi1912

# 508
  • софия
Аз съм с оранжев чадър

# 509
  • Варна
Здравейте дами!Имам питане относно тези студиа,които са с кухни-има ли някакви прибори от рода на чаши,чинии,тави или трябва да си носим от Бг?

Общи условия

Активация на акаунт