На море в Гърция 2014 - VIII

• 56 722
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
chochiani споделеното от теб ми беше много полезно.  Hug Можеш ли да кажеш кое наклони везните да се откажете от Амудия, въпреки че плажа на другото място е бил дълбок за представите ви?

Jessicad така зададен въпроса ти е много общ и няма как да получиш отговор. Какво предпочитате, приоритети - плаж, пясък, камъни, оживено, забутано, забавления, нощен живот? И какво означава да е поносимо ценово? Цените са като тук, но в евро. И все пак идеи - Неа Перамос, Неа Врасна, Аспровала, Ставрос, Неа Муданя, Паралия Дионисио, Никити, Торони, Неос Мармарис, Сарти.... възможностите са много. Моя съвет е да прочетеш по няколко изречения за градчетата, да разгледаш снимки и когато си харесаш нещо, питай пак и ние с радост ще отговорим.  Simple Smile

# 211
  • София
Robi41, пак ти казвам, ако си истински къмпингар, има няколко форума за къмпингуване, където ще получиш много повече отговори на въпросите си. В никакъв случай не казвам, че не си желан тук, никога не бих си позволила подобно нещо, но недей да очакваш, че ще намериш информацията, която търсиш, защото повечето хора тук не ходят на къмпинг. Най-многото да те пратят на хотел в Катерини  Joy

chochiani, много се радвам, че се запознахме и че се разписа в темата  Hug Мен този Лихнос много ме влече, не знам защо, но като го видях на снимки, си беше любов от пръв поглед. А сега като чета отзивите за него, макар и не всички да са положителни, се уверявам, че това е мястото, което търся  Hug

# 212
  • София

Блед чакам снимките и тръгвам много благодаря

Аз не показах ли снимки ?

Ето, около него...
Изглед към къмпинга, в дясно от хотела между дърветата.
Скрит текст:

Поглед от него...
Скрит текст:

Тук ще паркираш...
Скрит текст:

Тук ще се къпеш...
Скрит текст:

Успех...

# 213
Момичета, при нас нещата рязко се промениха с отпуските и още утре потегляме към Лефкада. Букнахме хотелче във Василики, плажовете горе долу проучихме и набелязахме. Ако някой има инфо за хубави кръчми във Василики да казва.... А ако има и други нашенци там, ще се радваме да се видим из плажовете.... Simple Smile

# 214
  • софия
Таверна Вагеларас на пристанището.
Също заведението за гироси със шарените столчета.
То е толкова малко Василики, че всичките ще ги обиколите.
Приятна почивка!
Аа, има и симпатичен малък рок бар, ако сте фенове  Grinning

# 215
Изчетох на един дъх ( е, признавам някъде по диагонал ) повече от 30 стр.
Ние се върнахме в четвъртък след полунощ от Ситония. Не знам защо досега я пренебрегвахме  Embarassed Може би заради разочарованието от Касандра преди 4 години. Добре, че сте вие, за да се реша това лято да резервирам в Торони   bouquet
Накратко - повече от очаровани сме, доволни, релаксирали, заредени ... и завърнали се с намерението да се върнем пак. Определено това е мястото за почивка с деца.
Сега трябва да реша къде да отскочим края на август с мъжа ми за 5 дни ( имаме годишнина и О, чудо! - ще можем да оставим децата на майка ми.) Колкото и да обмислям други държави, все Гърция ми е на първо място  Heart Eyes

# 216
  • Пловдив
kattrin , би ли споделила къде сте почивали в Торони?

# 217
Блед Е какво да кажа който си знае си знае  Много ти благодаря Блед  признавам си влязох където пишеше профил преди да видя дали си мъж или жена Нищо не видях но имаше място където пишеше последни публикации така беше май После като се зачетох та със часове много знаеш бе човек тук шапка трябва да ти свалят

Много ми хареса това място дано стане работата благодарение на теб

Иска ми се още някое местенце да не ходя само за едно

Благодаря пак

# 218
  • София
Аа, има и симпатичен малък рок бар, ако сте фенове  Grinning

Може ли подробности за една фенка  Simple Smile                                                     

# 219
  • София
Момичета, при нас нещата рязко се промениха с отпуските и още утре потегляме към Лефкада. Букнахме хотелче във Василики, плажовете горе долу проучихме и набелязахме. Ако някой има инфо за хубави кръчми във Василики да казва.... А ако има и други нашенци там, ще се радваме да се видим из плажовете.... Simple Smile

НИКОЛ111
За теб, да си подготвена, таверни и барчета и не само...

Василики   топъл албум

Пробвайте Miramare и Ocean's, не съм много очарована, но не съм капацитет и критерии относно храната, признавам си. Не давам съвети и не взимам участие в теми относно хранене.
Като си поръчвам само салати и плодове, гледат ме учудено. Но се пробва всичко, с узо и дзадзики, най-вече хората с мен.
Виж барчето и мен ме кефи...
Приятно пътуване и невероятно изкарване.....

# 220
  • София
И ние сме готови....
Натоварихме багажа, децата вече чакат на вратата, както се казва. Mr. Green Още малко и ние потегляме.  newsm01

# 221
  • зад парка
Видях в една агенция да рекламират чартърна програма до Закинтос на Тез от 191 евро  newsm78 Като почнах да смятам стигнах до цена като мин 1200 евро за двама...
И си припомням пак прекрасното лято, което изкарахме в Пилио преди няколко години. Ако го повторим, може и по-евтино да ни излезе!
Чудя се! Ако не сте ходили натам, препоръчвам горещо!

# 222
  • София

https://www.flickr.com/photos/125113007@N07/14689110194/in/set-72157645363706647  -  Ето за тук имаме безплатна бира за изпиване.  Laughing  Само бъзикам мъжа ми, че трябва да отидем до там заради бирата.  hahaha  Засега ме отрязва, но ще видим докога.  Wink

# 223
Таверна Вагеларас на пристанището.
Peace
Само от нея имам впечатления (уважихме я докато чакахме ферибота за Фискардо), но ... мммм ... много вкусно беше!   chef bowuu Такова клефтико ядох, че и сега ми заскрибуца корема, като си го спомних. И маринования гаврос беше перфектен, абе всичко. Само една малка поправка, името е "Вангеларас".   bouquet

# 224
  • софия
Тодоричка, няма как да го сбъркаш барчето, Тунел бар се казва. Няма масички навън, но е много малко, винаги с отворени врати и прозорец, пуши се вътре. Държи го възрастен грък с опашка. На едната от двете общо улици с магазини и заведения е  Grinning Не на тази покрай морето, а на другата. Изобщо Василики е много яко селце, и от други барове се чуваше рок   superuu  superuu  superuu

Верано, мерси за поправката, дори се чудя как се сетих за името  Crazy Таверната е предпоследната в посока пристанището, има велосипед закачен на къщата, има я на снимките на Блед.

Общи условия

Активация на акаунт