На море в Гърция 2014 - VIII

• 56 706
  • 761
  •   1
Отговори
# 600

phile  Е, нямам думи, ние с теб се следваме като близнаци.
При едното пътуване и ние спряхме тук, в Agkali-Agia Anna в същия хотел.
Добавям още, страхотен персонал/ако е бил същия/, нежни камъчета на плажа, пълно спокойствие и релакс, отпих се на коктейли....    bouquet

Хотела съм набелязала още преди 2 години от SLH, но сега успяхме  Simple Smile
И да персонала още е млад и много любезен, коктейлите - страхотни, чудно място за релакс  Heart Eyes

# 601
Привет момичета и тук там момчета!
Имам  2 питания  към всички почивали на Евия.
1. Краят на септември подходящ ли е за плаж там?
2. Имате ли впечатления за хотел Grand Вleu 3+

# 602
  • София
Таверните и те като ресторантите , как да сравняваме ресторанта на Бай Дечко на ъгъла  с тризвезден мишлински .

Само че в Гърция храната в таверната на бай Дечко често е по-добра от тази в скъпия ресторант  Wink

# 603
  • София

phile  Е, нямам думи, ние с теб се следваме като близнаци.
При едното пътуване и ние спряхме тук, в Agkali-Agia Anna в същия хотел.
Добавям още, страхотен персонал/ако е бил същия/, нежни камъчета на плажа, пълно спокойствие и релакс, отпих се на коктейли....    bouquet

Хотела съм набелязала още преди 2 години от SLH, но сега успяхме  Simple Smile
И да персонала още е млад и много любезен, коктейлите - страхотни, чудно място за релакс  Heart Eyes

phile
Пак уцели в десетката, любим сайт. Само, около 50 хотела в Гърция и единствения на Евия.

dalina_50
Навсякъде, не само на Евия, края на септември е рисково време. Но, съм казвала нашето време е май и септември. В повечето случай имаме късмет...
Познавам мястото и хотела в Еретрия.
Прекрасно за обикаляне на острова, на плажа е, но...
Доста износена база, дано да е минала реновация.
В противен случай няма да ти хареса. Но, ако нямате големи претенции, става.
Честите промоции, които дава са малки уловки.
Близо до него има доста по добри хотели, да не ги цитирам.

# 604
Здравейте.Някой може ли да ми препоръча някое хотелче или вила на Неа Перамос

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 13:23 от LDM2010

# 605
Някой да има мнение за Ханиоти, Касандра ?

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 13:07 от white jasmine

# 606
Евия...е най - близкия що годе свестен плаж до столицата им
Да бе, да  Sunglasses

# 607
Здравейте!
Моля ви да препоръчате някое местенце и плажове, които няма да са  пренаселени оклоло средата на август. Знам че е "мисията невъзможна", но от прочетеното не мога да се ориентирам. Пишете за различни местности и плажове, но дори и с карта ми е трудно да се ориентирам. Със същия успех за мен можехте да пишете и на китайски  Simple Smile
Никога не съм ходила в Гърция, а  и по принцип не почивам никога лятото, понеже съм от Варна и работя с туристи. Но този август ще съм в отпуска и планираме със съпруга ми почивка в Рила и Родопите, а после искам да отидем за няколко дни в Гърция на море.
Исками  се някое романтично местенце с типична атмосфера и храна и естесвено- плажове.
Благодаря ви предварително!

# 608
  • София
Някой да има мнение за Ханиоти, Касандра ?

white jasmine За теб...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718206.msg25218778#msg25218778
Пост 437
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=782957.msg28324441#msg28324441
Пост 622
На още много места е писано за селището, заслужава си.
Тази година като минахме от там отваряха още два много хубави хотела, единият на плажа, другия на втора линия.

# 609
Петре изобщо не обобщаваме. Само казахме, че общото ни впечатление е за по ниски сметки в таверните от тези на Халкидики. И то значително по-ниски.

Евия е традиционно гръцки(атински) курорт.Това е най - близкия що годе свестен плаж до столицата им и преди 8-10 години по това време на острова имаше отседнали десетки хиляди гърци , а през уйкенда абсурд да се разминеш.Сега я има стотина я  не.Криза!!!Съвсем обяснимо е при този огромен празен капацитет защо е по евтино .И днес там може да се намери хубаво студио за 20 - 25 евро за двама със закуска  Grinning Grinning Grinning

Петре, не е вярно това което говориш  за плажа... На юг Евия е по посещавана от атиняни. А да не говорим за Атика. В севера на Евия за който говорим те са по скоро рядкост. Говорихме си на плажа с едно семейство от Атина. Все пак им е далече северна Евия за пътуване само за през уикенда. Иначе идват с ферибот, а не през моста. Има ферибот Лутра Едипсу- Акритса.

http://www.ferriesedipsos.gr/

# 610
Мемолита,
полуостров Пелион през седмицата (без събота и неделя) ще стане. В Северна Гърция аз не бих отишла през август.
Потърси го на картата, в търсачката и ако ти хареса идеята, ще пишем и за конкретни места.

# 611
  • софия
Много е хубав хотела на Phile, обаче за средата на септември дава цена 150€ за двама и то само със закуска. От този сайт ли е букнат?

# 612
Много е хубав хотела на Phile, обаче за средата на септември дава цена 150€ за двама и то само със закуска. От този сайт ли е букнат?

От сайта на хотела.
Например от 14.09 гледам 79е, ВВ, Superior Sea View Room.

# 613
Eй момичета, защо се карате? Явно всички сте изкарали страхотно на Евия, не си разваляйте спомените с тези спорове!
Благодаря на всичките за споделените впечатление, ние сме следващите за Евия.

А кажете снимките на тези студия в сайта на Galaziaakti в крайна сметка отговарят ли на действителността, защото там изглеждат симпатични студията, едни белички стаи..

# 614
Ние също сме замислили Евия, но за следващата година. Тази ходихме на Закинтос и много ни хареса  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт