Наситени цветове за детската стая

• 21 808
  • 71
  •   1
Отговори
# 45
За детска стая е интересно решение Simple Smile

# 46
Не се сърди човече, откъде са цветята, които висят на вратата на белия гардероб?
Много ми харесват белите мебели. Всичко ли е от Икеа? Страхотен вкус.

От Икеа е само масичката, нямаше магазин в България, когато ги поръчахме, затова взех само идеята от Икея  Simple Smile
Цветята не помня със сигурност, май от Практикер, но беше преди 6 г. и не знам дали ги има още.

# 47
Стаята на щерката я правих с червено, оранжево и розово/цикламено и преди да ме обявите за далтонист да си кажа, че стените са бели, паркета - светъл и мебелите - бяло (много) и бреза (малко). T.e. ярки и наситени са само килимът (малък), завивката, плотът на бюрото и стикерите на пеперуди над леглото...

# 48
Здравейте!
Дали бихте могли да ми помогнете при избор на кошарка и скрин за бебе.Има ли доволни мами от икейските и кои модели.Цената да средностатистическа.Но искам мнения,ако не е проблем и снимки.

# 49
Нашата е тази
http://www.dibobg.com/leglo-lyulka-tanita-420.html
Много е хубава и удобна. Единствено не ми харесва, че долното ниво е ниско, а решетката или я има или я няма. Т.е. не е подвижна. Чекмеджетата могат да се обръщат и на двете страни. Има и такива скринове. Може да си поръчате и скрин със същите цветове http://www.dibobg.com/shkaf-za-povivane-457.html

# 50
В събота бях в ИКЕА.Купих си люлеещ се стол ,удобен за кърмене и една малка секция,допълнение .Набелязах гардероб,кошарка и маса за повиване.МНого ми допадат като дизайн,а белия цвят ми е толкова хубав за детски мебели.

# 51
  • Beyond the Frontiers
Аз пък харесвам ярките цветове за детска стая. Едната стена е портокалова, другата на квадрати - червено, синьо, зелено и портокалово. Естествено, ясни са ми всички доводи против.

# 52
Цитат
Аз пък харесвам ярките цветове за детска стая. Едната стена е портокалова, другата на квадрати - червено, синьо, зелено и портокалово. Естествено, ясни са ми всички доводи против
Изключително!Аз нямам никакви доводи против  Grinning Цялата къща ми е много цветна и уникална  Mr. Green Мечтая за един хубав ремонт ,след който всяка стая ще си има цвят,децата ще си ги изберат.
Незнам защо ,но много ми харесаха белите бебешки мебели ,които със сигурност в даден момент ще претърпят трансформация в друг цвят.Но сега ми е е едно сладко.Чисто.

# 53
За детска стая бих избрала релаксиращи цветове, като: зелено - във всичките му нюанси , бледо лилаво или розово

# 54
# 55
Little wingels, стаята много ми харесва, надявам се вече де сте я завършили.  Това, което ме интересува е може ли да получа контакти на човека, който е правил проекта? Имам да обзавеждам, и ми се иска да ползвам професионална помощ.
Ще се зарадвам и на реални снимки от вашата стая Simple Smile.

# 56
Наситените цветове могат да доведат до агресивно поведение на децата, особено червеното. Стаята може да е цветна и разноцветна без да се използват наситени цветове.

Въпроса ми е какви цветове бихте избрали за обща стая на момиче и момче? Мислех си едната стена да я направя в момичешки цвят, а другата в момчешки, но да не са розово и синьо. Ще се радвам да споделите Вашите предложения.

# 57
  • София
Аз понеже освен розовото друго за особенно момичешко като цвят не приемам, трудно ми е Simple Smile
Но да кажем жълто и лилаво биха ми се вързали приятно. Жълто сиво и бяло...

# 58
Лилавото е хубам момичешки цвят, лилаво и зелено също е добра комбинация, разбирасе в техния лек ненаситен варянт. ще го помисля. Благодаря за отговора

# 59
  • София
Аз по принцип зелени стени не харесвам. Нито свелите, нито ярките  тонове, но лилаво със зелено за мен не е съвсем лесна комбинация, а и по-важното - много студена. А ако и двата цвята са  бледи съвсем ми навява леденото царство положението.
Иначе за жълтото и лилавото - истината е, че ми харесва когато лилавото е много наситено, жълтото във всякакви  нюанси до него.

Пусни си  в гугъл да ти вади картинки с една по една цветовите комбинации, които ти хрумват и виж нещо няма ли да ти допадне.

Иначе тази например ми е много приятна стая, без изобщо всъщност да е цветна, направо си е бледичка, но пак има нещо свежо в настроението. И  става подобна комбинация за всеки пол, харесва ми играта с тапета. Това също ти е вариант - вместо  дюс стени, в някоя да пуснеш тапет с комбинация от основните цветове, на стените. http://www.varrell.com/wp-content/uploads/1-Splendid-Cool-Yellow … -Floor-Tiles.jpeg

Общи условия

Активация на акаунт