Отговори
# 105
това женска работа защо ми звучи като нещо по нисшо.... и не така от значение особено   Mr. Green Thinking  hahaha

# 106
това женска работа защо ми звучи като нещо по нисшо.... и не така от значение особено   Mr. Green Thinking  hahaha
айде пак  Thinking Mr. Green аз такова нещо да съм казал,не съм  Mr. Green

имах предвид аз примерно или Тони ..ами мъже сме...как да обясним ние на жена,че върви към дъното на излагацията...не можем...ваша работа е ...това имах предвид само  Peace

# 107
Само Катето може да ни помогне да пишем на Химе.Например,че сме и фенове,но сме разочаровани от случващото се напоследък/туиткама и интервюто/.Защо не накара Уили да отговори на въпросите на журналиатите и да сложи край на тази помия с която я заливат.Трудно е за нея,нека е и трудно за Уилям,по справедливо е Peace

# 108
добре само ми се е сторило значи  Mr. Green

аа не определено аз с такива неща,няма да се занимавам  Mr. Green но ако искате да напишете нещо с превод винаги мога да ви помогна  Peace

# 109
Само Катето може да ни помогне да пишем на Химе.Например,че сме и фенове,но сме разочаровани от случващото се напоследък/туиткама и интервюто/.Защо не накара Уили да отговори на въпросите на журналиатите и да сложи край на тази помия с която я заливат.Трудно е за нея,нека е и трудно за Уилям,по справедливо е Peace
че тя ако можеше да го накара...ехее отдавна...скаш на нея и е много приятна тази помия...повече от ясно е че за тази дейност..няма никой насреща...

и него няма как да го притеснят,мъж е  Peace ,колкото и да не ви харесва...в такива случеи само жената се напада Peace

# 110
не знам аз...тази химена..хич не мога да я възприема както преди...много я харесвах..а сега такива измъчени работи....помии...сега като че ли повече ми е жал за нея и ме е яд от такива несправедливсти,че понася...и явно с усмивка си ги понася...но тъжно ми е за нея...ама вече не мога да кажа,че ми е кой знае колко по-симпатична от останалите любимки топмодели Thinking просто вече ми е само за тези несправедливости...справедлив човек съм ...и не мога да гледам такива простотии...

# 111
нали е много влюбен,ако неможеш да направиш нещо за човека когото обичаш,значи Mr. Green Mr. Green....

# 112

че тя ако можеше да го накара...ехее отдавна...скаш на нея и е много приятна тази помия...повече от ясно е че за тази дейност..няма никой насреща...

Ами като не може явно да си изживее емоциите,като няма никаква подкрепа и защита....за какво и е Уилям...освен за секс!? Thinking Thinking Thinking
И определено е.....много скъп... Crossing ArmsПо-добре и тя да мине на V8 или V6....за да предпази околната среда от вредни шумове и емисии...

# 113
На въпроса ...има ли холивудски актьор,който краде съня и....Защо не изброи някои имена и... Брад Пит...примерно... Wink Ей така ,за отговора.... hahaha

Малко повече чувство за хумор..... Wink,но явно си е било притеснително... Thinking

# 114
аз само едно въпросче имам към вас  Mr. Green

как наричате жена,която продължава с публично обвързан мъж,който не я подкрепя и я оставя да я обиждат??

без абсолютно никакви пристарстия и имена...като дума какво ви идва на ум  Mr. Green

# 115
Кате,тези награди ще можем ли и ние да ги гледаме? Нямаше ли проблем точно с тази телевизия?

# 116

как наричате жена,която продължава с публично обвързан мъж,който не я подкрепя и я оставя да я обиждат??

без абсолютно никакви пристарстия и имена...като дума какво ви идва на ум  Mr. Green
ами то без пристрастия хубаво..но аз такива неща не приказвам...че и във форума на бг мама hahaha затова ще кажа просто жена тип кауза пердута  hahaha саамо не разбирам защо питаш  Thinking

# 117
Кате,тези награди ще можем ли и ние да ги гледаме? Нямаше ли проблем точно с тази телевизия?
ами може да се гледа..въпроса че много маймунки като станат на клона Mr. Green мрежата се претоварва и започва да забива  Thinking предполагам в началото проблем няма да има...но по-късно ...нее знам

аа вие да не забравите ели пък на 18 също е на някакво ревю в маями  hahaha hahaha дори сега уилям да си замълчи....ще има пак шоу...онази никога не си мълчи  hahaha

# 118

е ако трябва да се изолирам от всякакви пристрастия...на ум ми идва жена без достойнство ама защо  Thinking Thinking

# 119
аз този път не смятам да си губя нощите  Thinking ще си спя....пък каквото ще да говори все ще се чуе....но въоще няма да си давам зор...най-малко желание пък имам до го гледам...ама най-малко...

Общи условия

Активация на акаунт