Отговори
# 120
Наваретко,пии кафета/ не вино.... Naughty/ ако трябва....но не е ли време за една туитърна сесия като се поосвободиш?

# 121
аз този път не смятам да си губя нощите  Thinking ще си спя....пък каквото ще да говори все ще се чуе....но въоще няма да си давам зор...най-малко желание пък имам до го гледам...ама най-малко...
аз пък смятам отново  hahaha да си спя блаженно... hahaha аз за туиткама не можах да се прежаля...та за да му гледам смокинга  Долче и Габана ли  hahaha hahaha

# 122
ее то и аз утре вечер съм заета  hahaha иначе не е проблем да му гледам смокинга  Grinning Grinning hahaha

# 123
Наваретко,пии кафета/ не вино.... Naughty/ ако трябва....но не е ли време за една туитърна сесия като се поосвободиш?
оо на 5 кафета съм днес  hahaha стига толкова ..аа не аз вино не пия,само твърдо ..но нямам повод Mr. Green
аа след мъничко музата ще се завърне не и е лесно  Mr. Green ..той тъкмо хубаво да се е наспал  Mr. Green

# 124
аз само едно въпросче имам към вас  Mr. Green

как наричате жена,която продължава с публично обвързан мъж,който не я подкрепя и я оставя да я обиждат??

без абсолютно никакви пристарстия и имена...като дума какво ви идва на ум  Mr. Green
много силна жена,сляпа от любов Peace

# 125
но пък съжелявам,че няма да мога да гледам...майте със сигурност също ще присъства  hahaha ще стане забавно  hahaha при омар поне  hahaha

# 126
оо на 5 кафета съм днес  hahaha стига толкова ..аа не аз вино не пия,само твърдо ..но нямам повод Mr. Green
аа след мъничко музата ще се завърне не и е лесно  Mr. Green ..той тъкмо хубаво да се е наспал  Mr. Green
защо какво против виното...вижте как освежава един туиткам  hahaha hahaha

# 127
защо какво против виното...вижте как освежава един туиткам  hahaha hahaha
против защото не е достатъчно...от две текили знаеш ли как щеше да го освежи...и феновете много повече щяха да се забавляват,така или иначе общи приказки бяха  hahaha hahaha

# 128
William @willylevy29 estara en @PremiosJuventud  para presentar premio, este jueves 17 de julio 7/6c por @Univision

Аз ще гледам...ако е възможно....Не пропускам изяви на Уилям...а и ми е интересно да наблюдавам реакциите му....вбесява ме и това,че ...не мога да разбера комплексите му....
Абе ще гледам представянето му  пред ...колегите от общността...Нали е вече в Холивуд...може и да е за последно... Thinking

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 17:39 от iss0o

# 129
думи на непоправим алкохолик са това  hahaha  ...и не обсъждам темата повече  Mr. Green

# 130

Аз нямам против...лекото отпускане. Peace
 Предпочитам вино,...но ми се доспива от него и затова препоръчах  кафета ....а и като съня е недостатъчен....
А  на  Принца трябва да се помогне  да си зададе  все пак и някои въпроси...преди наградите....

# 131
тук си изглежда добре  Mr. Green

# 132
следобед от 4 в мършата и дебелака..ще има интервю с уилям относно наградите...просто главата си залагам,че няма и да посмеят да го попитат  hahaha hahaha

# 133
следобед от 4 в мършата и дебелака..ще има интервю с уилям относно наградите...просто главата си залагам,че няма и да посмеят да го попитат  hahaha hahaha
аа как ще го питат него сакън hahaha hahaha аз също тук вече всичко залагам,че даже няма и да го питат  hahaha то това ги интересува само мексиканци Joy Joy

# 134
Кате,не зная как е точно   newsm78...но си мисля,че е редно актьорите да  поддържат своите проекти,партньорите си  от тях...въобще екипите ...Толкова ли ще е фрапиращо ако Уилям каже две думи за партньорката си в Бурята? На Оскарите си е нормално...Как е в сериалите ...???

Общи условия

Активация на акаунт