Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 937
  • 738
  •   1
Отговори
# 240

"Тиха буря" - Дениз и Иит

# 241
# 242

Колджак е използвала...двама от героите в този колаж...много често го бъркат с Капитан Али../тази снимка в дъното с мустаците/..но, това е Осман Гявурдаллъ...от "Орлови улици"! bowuu

# 243
# 244
# 245
# 246
Шофьора на Еркан..Бахтиярчо и той в кадър... newsm78
Кой е  newsm78 Този с жълтата блузка ли е  newsm78 Не знаех че му е шофьор , но го има и в Дила ханъм....

# 247
Шофьора на Еркан..Бахтиярчо и той в кадър... newsm78
Кой е  newsm78 Този с жълтата блузка ли е  newsm78 Не знаех че му е шофьор , но го има и в Дила ханъм....
Е, как Бахтияр е шофьор на Еркан от много време..сега, кара...Папамобила!..така го определям...като на Ватиканският Папа.... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 248

Направо не е истина..тук, как я изигра...тази сцена! smile3521 smile3505 smile3501  

# 249
# 250

Сладури, ще се опитам да напиша  "Писмото на капитан Али до Джемиле в последната му нощ на Земята".

Джемиле, ако поискам от теб....да ти се посветя, да ти се отдам....колкото и да ти се моля всеки ден, да те умолявам, знам...няма да ме приемеш....такава жертва....такова дарение за мен няма да направиш...  Ако не друго, то поне ме запомни такъв, какъвто бях онзи първи път, когато те срещнах, когато те разсмях, когато хвана ръката ми, когато ми каза за пръв път, че ме обичаш,  когато за пръв път те целунах......като такъв  ме  запомни!!! Какъвто бях тогава...  такъв си ме спомняй, Джемиле!!!...

Това много късно го разбрах...  Нито един бряг не намерих за себе си...  бях като риба на сухо...  въздух не поемах...задушавах се....само пърхах с хрилете си.....и....  толкова!!!....

Джемиле, това е последната ми нощ на Земята!!!...

Сега, за да намеря себе си....  в  морето....  там се връщам....  на най-голямото си пътуване потеглям в тази....  последната ми нощ на Земята!!!???....

Джемиле, от това потегляне връщане назад няма!!!???...

Ще прегърна синьото море...и там  ще намеря  покоя си...ще открия мира в себе си!!!???....

Ти и децата  все ще сте в сърцето ми,  все  там ще останете...все там ще ви нося със себе си!!!!???....  Ние с теб там се срещнахме и там ще ви чакам да се видим в...безкрая!!!???...

До писмото в кутията до него - дето съм оставил са халките ни - брачните - моята и твоята!!!....
               Бяха като спомен за теб, за мен, за нас!!!...
               Те ми напомняха  да не забравям какво ви сторих!!!....
Спомените  звучаха при всеки техен звън...... златен... да приспят онази съвест в мен, която така  и не заспиваше и никога не заспа!!!.....
               Аз бях откупил пръстените веднага при първата възможност още и....заради това!!!....

Джемиле, тях, пръстените ти ги вземи....  при теб искам да останат!!!???...........

Довиждане, Джемиле,   с б о г о м.....м о я     Д ж е м и  л е,   о б и ч а м      т е ! ! !.......

/ако ме пусне, ще бъде хубаво!/

# 251
# 252

Колджак е използвала...двама от героите в този колаж...много често го бъркат с Капитан Али../тази снимка в дъното с мустаците/..но, това е Осман Гявурдаллъ...от "Орлови улици"! bowuu

Да знам, че това е Осман - снимките са по време на Ойлето, затова е с мустак...В предишните епизоди е без мустак.....
Това е Осман без мустак....

# 253

Да знам, че това е Осман - снимките са по време на Ойлето, затова е с мустак...В предишните епизоди е без мустак.....
Това е Осман без мустак....

Не уточнявам заради теб, Мамче..знам, че знаеш..заради другите ...така наречени, фенки...още..припадащи..повече от нас, по Еркан...дето.. hahaha
Ама, така гледали филмите му..че не различават кога, какъв е играл...Ама ние нали..сме все у филмите му...та, навярно...оттам сме в час! newsm78 hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 254

Общи условия

Активация на акаунт