Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 947
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Сиси благодаря, че си написала писмото от Али за Джемиле....
Спомням си прекрасно този момент - не помня колко пъти съм го гледала. Спомням си и усмивката, която премина през лицето на Джемиле, преди да разбере, че това е последното от омразния й Али, който не спря да тича след нея и да й помага, но за който нямаше прошка....Както пишат рускините  "глупая гордость" - не го казвам аз......

# 257
# 258

..от моя архив..от гифчета! bowuu

# 259
# 260
# 261
# 262
# 263
# 264
# 265

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 22:57 от KraLeva66

# 266

Колджак е използвала...двама от героите в този колаж...много често го бъркат с Капитан Али../тази снимка в дъното с мустаците/..но, това е Осман Гявурдаллъ...от "Орлови улици"! bowuu

Да знам, че това е Осман - снимките са по време на Ойлето, затова е с мустак...В предишните епизоди е без мустак.....
Това е Осман без мустак....

На тоя Осман знам че не е Еркан  /сега му чета името не го знаех/ но не бях го виждала отблизо. Сега какво забелязвам - и  той има белег над лявата вежда отгоре към челото. Не е точно като на Еркан белега, но си приличат много.

# 267
# 268
# 269
              Краличке, моля те, светни нещо за шофьора му. Той само когато е на снимки ли го вози?
               А може би и на самите снимки този му шофьор го вози и само в отсечките, когато има снимки  Еркан да  взема волана и да кормува?
                 Никога не съм се замисляла по този въпрос.

Или пък от местодомуването до снимачната площадка го вози?

Нали когато говореше в интервюто за оня луксозния микробус,  който си купи от оная богаташка /коя беше че я забравих/... та тогава каза, че  много обича да кормува и да пътува?

Общи условия

Активация на акаунт