Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 793
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Доколкото на мен ми е известно...нещо с бюджета на филма, чела съм нещо се е случило...продуцентите са прецакали..нещата..и затова, набърза и само 19 епизода са направили и го финализирали... newsm78
Филма, въпреки всичко е различен...отново, интересна е историята...представена, по различен начин...Еркан и Азру..прекрасно играят....въпреки, всичко..друго в сценария и около....познанството и приятелството на двамата.... bowuu

Доколкото разбирам от картинките  Дениз играе отрицателна роля срещу  Иит.  На  края, когато хванаха  полицайте  тировете с наркотиците и оръжието нали тя отиде в неговия кабинет, разрови му компютъра, намери паролите и записа на флашка данните с тировете. Тази флашка я даде на  боса на тримата, които от 2 години следяха всяка стъпка и всяка крачка на цялото семейство на Иит.

Но и тя го о бичаше и той я обичаше.  Вероятно замисъла беше, че когато   човек се влюби, притъпява бдителността си, както Иит,  не може трезво да разнищи всяка ситуация около себе си.

Така го разбирам по смисъл без да знам как е.

# 721
  • Разград
Ваньо, не се сещам.  Коя е рожденничката?  Хатиджето ли ?

Да, Хатидже.

# 722
  • Разград

# 723

Добро утро, мили мои,

зареждам ви с положителна енергия още от сега.  Бъдете здрави, спокойни, бодри и уравновесени през днешния ден.

Всичко най-хубаво където и да сте, когато и да сте, с когото и да сте, за каквото и да сте...

# 724

Добро утро по кафенце - за нас, за близките ни, за съседите ни - за всички.....

# 725

Отиваме на разходка в планината. Приятен ден на всички и много емоции.

# 726
Добро утро! Hug

Сиси Hug,снощи до късно си писала,днес рано ни сервираш кафе!  Laughing Приятна разходка!
Преди сериалите са били по 60,70 мин.!Не като сега по 2часа! Laughing

Кралице HugЦвети HugВаня Hug wavey

Ани Hug се приготвя за изписването на бебо! Laughing

-А днес е Световен ден на динята!Да ви е сладко! Wink

Приятна неделя на всички! Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 727
Здравейте  Hug

Много е хубаво навън  sun sun Направих някои топлинен удар  ooooh!

Пожелавам ви един прекрасен ден   bouquet пълен с усмивки

# 728
# 729
Реших..че е време да се запознаем... newsm78
Моят ...ненагледен хубостник..съпруга ми..ми ги изпрати и аз си направих..колаЖче..с тях! Thinking

# 730
Тези две седмици ми е малко..възнатоварено, всичко живо от семейството си отидоха...в отпуск, а аз го раздавам...много заета...и ще ме извините, ама наистина е така....работа, други ангажименти на моите плещи..и изнемогвам от време...единственото, което ми остава е за сън! ooooh! ooooh! ooooh!
Скоро му се вижда края....още малко..тъкмо за новите проекти ще съм..на линия...
Благодаря на всички...че се грижите за темата....
Така се случи, съжелявам ..че по едно и също време с Мамчето...сме така ..ангажирани... newsm78
Бабче, изписаха ли БеБчооооооооооо???? Thinking
Тя, навярно сега..въобще не й е до нас...нека се радва..толкова го..чака...Милата! bowuu
Пак ще намина...бъдете..сигурни! Naughty Mr. Green Mr. Green
Приятна вечер на всички...обичам виииииии!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 731
Момичета, пишете си спокойно...ще има Нова тема! bowuu
Мамчето, навярно няма нет..и около бебчо...сигурно е заета...няма да имам и аз време да правя нова, ще копирам ...тази и готово... hahaha Joy Joy Joy Joy

# 732
Давайте..ще рече да я изписваме..тази.. Joy Joy Joy Joy
По това, което е сложила Дилаханъм...привет, сладуранке   love001 Two Hearts  love001...иде реч, че Шоу тв ..които, навремето не искаха повече нашето филмче на екран...
..сега го повтаряли..по тяхната тв!
..от 14.00 часа /тяхно време/...всеки ден! bowuu

# 733
Благодарим на Ваня, че ни подсети..че нашата Ханъм е била рожденничка.. Hug
Имаше още снимки във фейса и аз ги видях... newsm78
Дано е щастлива, поумня..определено...с още една година, Красавицата ни! bowuu

# 734

Общи условия

Активация на акаунт