Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 795
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Добре съм..благодаря, Мамче..а ти защо си напрегната??? newsm78

# 691
  • Русе
Здравейте!  Hug

Скоро се прибрах и ви прочетох, и... как да се сдържа да не се обадя  Simple Smile

Бабче  Hug споко - ще се справиш, колко му е - едно ново човече у дома  Simple Smile

А и баш отговорността вече не е в твоите ръце, затова са мама и тати  Wink, ти - ще гледаш и слушаш повече, и ще се радваш  Peace

Скрит текст:

Сега е ред и на една госпожица...  Simple Smile, нали господинът вече намина  Simple Smile

Сиси, Кралице  Hug

# 692
Много хабери..много нещо! newsm78
Много се радвам за Хатидже Шендил...онази новина за "Хулиганът"..и второстепенната роля....след играта й в "Дила ханъм" ...не й подхождаше.. hahaha
Виж, сега това е....добре, ще работи и тя...с "Ендемол"! bowuu
Размениха си партньорките ..май, Еркан и Йозджан....дано са успешни, да ни заинтригуват....и донесат..успехи на всички! Hug
Незнам, Ваня защо мисли..че проектът им..няма да го бъде...за Хатиджето и Йозджан!? newsm78
Цвети..  bouquet

# 693
Мамче, значи са изписали...бебчо, затова ли ти е напрегнато!? newsm78

# 694
# 695
Добър вечер! Hug

Ани, когато съм свободна минавам по-често!Ама днес ме хванаха са чистя къщата на мъжа ми на село! JoyЕ синът ми беше с мен,но си имаше работа,защото е необитаема и ходим рядко!Др. седмица ше има сбор(на селски панаир) Laughing и синът ми ще води приятели и няма как мама трябва да помага!Много се изморих,но не може да не мина през темичките! Laughing
И утре да направите много снимки при изписването на бебо! Grinning

Сиси, аз гледах вчера ''Времето лети" и беше пак от 18ч.!Даваха Кенан как плаче за майка си.Тя му се обади и той разбра от Али,че е при него!Даваха и болницата с ранения Хакан и разпитите!Айлин искаше Сонер да и разкаже приказка! LaughingТова беше!Да видим кога ще свърши сезона! newsm78
А Арзум Онан съм я гледала в''Сахра"(''Цвете от изтока'')!И Мехмет А. съм гледала в Истанбулска приказка!Което е давано у нас всичко съм гледала! Joy

Цвети,Кралице,Ваня, Hug wavey

Приятна вечер! Hug

ПП Докато пиша поста 5 отговора! Laughing

# 696

Злати.. newsm51

# 697
# 698
# 699
                        Сладури, гледахте ли от 18 до 20 часа ПП.

Много истини има в този филм.  Според мен чак сега Джерен се влюби в в Йомер, когато не пожела да я закара с колата до в къщи, а поиска Елмаз да я закара, за да остане на саме.
                       Така си мисля.

А Йомер  Асланбаш колко е красив - направо истински Аполон. Божествен отвдсякъде.

Само Мамчето още от първата серия забеляза, че го обличат с костюми 2 размера по-големи. Вероятно такава е била модата.

# 700
   Започнах да пиша за ПП. Простете......но нали пишем за партньорките на Еркан.

Омеших ги.

# 701
Добър вечер! Hug

Ани, когато съм свободна минавам по-често!Ама днес ме хванаха са чистя къщата на мъжа ми на село! JoyЕ синът ми беше с мен,но си имаше работа,защото е необитаема и ходим рядко!Др. седмица ше има сбор(на селски панаир) Laughing и синът ми ще води приятели и няма как мама трябва да помага!Много се изморих,но не може да не мина през темичките! Laughing
И утре да направите много снимки при изписването на бебо! Grinning

Сиси, аз гледах вчера ''Времето лети" и беше пак от 18ч.!Даваха Кенан как плаче за майка си.Тя му се обади и той разбра от Али,че е при него!Даваха и болницата с ранения Хакан и разпитите!Айлин искаше Сонер да и разкаже приказка! LaughingТова беше!Да видим кога ще свърши сезона! newsm78
А Арзум Онан съм я гледала в''Сахра"(''Цвете от изтока'')!И Мехмет А. съм гледала в Истанбулска приказка!Което е давано у нас всичко съм гледала! Joy

Цвети,Кралице,Ваня, Hug wavey

Приятна вечер! Hug

ПП Докато пиша поста 5 отговора! Laughing

Ясно - това е нашето БТВ.  Да ги видя сега как в понеделник ще излъчат първа серия на трети сезон???

Глупаци такива......  Защо ни смятат за олигофрени?  Защо си мислят, че зрителите им са тъпи и елементарни?

Значи снощи не са излъчили финала на втори сезон???

Не ги е срам!!!!
Хайде стига вече...не заслужават моето внимание....

# 702
  Сиси.. smile3525

# 703
         Искам да питам нещо - защо Тиха буря е само 19 епизода и то по 75 минути, докато например Дила ханъм са по 120 минути оригинални?

И защо са толкова малко сериите?    Знаете ли???

То имам много да питам, защото го изгледах на турски, но ще чакам да го преведат или на руски или на македонски.  На български едва ли ще го преведат....

И сватбичката на Иит  Санджактар и Дениз беше много вяла.  То не беше сватба, само едно разписване.

Спомняте ли си в едно интервю Еркан как говореше, че е много близък приятел със съпруга й   Мехмет Аслантуг и как му е неудобно да играе като любовник и съпруг на жена му.

Наистина много вяла любов, нищо  подобно с  другите роли на Еркан на влюбен мъж и съпруг.

# 704
               Краличке, скъпа, ти дали си гледала Тиха буря?

Прости ми, ако знаеш нещо да ми кажеш....

Страшен филм.   А, какво разбрах - актрисата, която игра в Дилата   Джанан /забравих й името/ тук играе втора братовчедка на Иит  - Диляра -  и е влюбена в него.  Може ли така да се женят втори братовчеди, защото при нас не е позволено?

И този актьор, който играе в ПП на Джерен  брат й Феяз, тук играе ролята на зет на  Иит или се е оженил за сестра му  - отрицателен гарой, участва в убийствата и на бащата на Иит -  Шукри Санджактар - и после в убийствата на Дениз и Иит. И двамата ги убиват на плажа като кучета.....

Общи условия

Активация на акаунт