Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~92

• 42 801
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
# 676

Еркан вече е обръснат... Peace

# 677

Ничего себе веселье

# 678
Возлюбленный не разрешил!!!!

Роль в сериале с Эрканом Петеккая сначала была предложена Сонгуль Оден. По слухам возлюбленный актрисы Керем Алышик, не понравился проект. По этому Сонгюль, и не согласилась.

# 679
  • Русе
Добро утро!  Hug

Младо бабче  Wink, не сме те забравили, ама... като нямаме твоите грижи и си поспиваме по до късно...  Simple Smile

Това за Сонгюл ми изглежда, като фенско обяснение -  Thinking не е раеално да се откаже проект по такава причина, още повече с такова заплащане. По вероятно е самата тя да не е харесала сценария, може би  Thinking

# 680

Добро утро сладури.....  Приятен ден....

Момичета, снощи не можах да изгледам серията, защото си дойдох по нощите.

Моля, някое момиче да каже свърши ли втори сезон на  Ойлето или го оставиха за понеделник?

И да питам от 17 и 30 ли започва или от 18 часа.
   Те нашите от БТВ не се знае какви са ги надробили.  Нищо чудно да са го оставили за понеделник.

Какво ги бърка да започнат трети сезон във вторник, след като от една седмица тръбят, че ще започнат излъчването от понеделник - 4 август.  За тях това, което пишат и вършат са две противоположни неща....

Днес ви  зареждам с много положителна енергия.  Всичко най-евентуално....

# 681

Мамче, твоето бебче те поздравява с днешната събота и ти желае много здраве и усмивки.

# 682
  • Разград

Снимката е стара, още преди да започне снимките за филма.

# 683

Снимката е стара, още преди да започне снимките за филма.

Еии-и-и-и................ Най-после да го обръснат нашия хубавец.

# 684
   Сладурчета, мили Ерканки,  да ви подсетя да гласуваме на първа страница на темичката ни за Еркан и Айча.......  Да ги подкрепим.....  Благодаря ви.  Приятен ден.

# 685

Злати, благодарение на твоя пост изгледах "тиха буря" по нощите като не мога да спя.
Моето впечатление за кастинга на филма. Много добре са подбрани актьорите.
 За партньорката на Еркан - Дениз.

Име то й е Арзум Онан. Впрочем вие всички я знаете.
Моето впечатление - много красива актриса.  Много добре се вписва до Еркан - по всичко - ръст, обем, контакти, красота, ум, разум, интелект.  Много добре е подбрана.

Нещо за Арзум - родена е през 1974 година. Първоначално е манекенка. Но не само манекенка - през
1993 год. само на 20 години става "Мис Турция" през м. април, а през м. юли с. г. става "Мис Европа".
Омъжена е за Мехмет  Аслантуг - актьор, режисьор и сценарист. Главния герой във филма "Истанбулска приказка", всички знаем как си партнира с Аху   Тюркпенче.

Самата Арзум е завършила художествена академия - скулптурист. Отдава се на скулптурата - има и  самостоятелни изложби, много красиво рисува акварел.
През 2004 год. се разболява от злокачествен рак на щитовидната жлеза, но с помощта и подкрепата на Мехмет се е излекувала.  Тя казва: Победихме рака с вяра и любов.

Приятен ден.

# 686
Ваня мислех, че снимката е нова, защото това са мъже от екипа на Нов свят...Зарадвах, се, че Еркан си е обръснал брадата и мустака, като тайно се надявам в новия сериал да не е с мустак....

Цвети току що си пия кафето и си почивам на клавиатурата.
Скрит текст:
Утре уж ще изписват бебо и мама, та баба ще прави пита. Ходих да купувам поднос, и други неща...
Това за Сонгюл не е фенско изказване. На предната страница където е снимката на Сонгюл е написано в пресата. Рускините са го превели.
Сиси браво на теб, че си изгледала Тиха буря. Аз още не съм...Но харесвам не само Арзум, а и мъжа й  hahaha hahaha hahaha Заради него гледах Истанбулска приказка. И през цялото време съм си мислила - добре, че Ахуто се е отказала от Сон бахар  Praynig, та видяхме нашата любимка Айча Варлъер в ролята на Сабиха....  loveuuu

# 687
# 688
# 689
Добър вечер и от мен  Hug

Как сте, защото на мен ми е напрегнато... ooooh!

"Şu çocuğun maaşıyla, okulunu halledelim de! Bende bir işe girerim, kira da neyse öderim kardeş. Sağ ol!" MEHMET ALİ - Yeni Dünya

Общи условия

Активация на акаунт