Против акне/пъпки по лицето 3

• 122 068
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Holly Pink, страхотно ревю! Непременно ще пробвам този крем на Сефора.

Не съм писала от много отдавна, но следя темата. По едно време се бях отказала малко да се боря с пъпките, но от известно време лицето ми изглежда по-добре от всякога и реших да ви споделя. От няколко месеца се мия с гела на Uriage от зелената им серия Hyseac, както и сутрин мажа от крема от същата серия - Hyseac A.I. Вечер редувам акне аут-а и на Авен Триакнеал кремчето. И най-важното според мен -използвам Кларисоник за почистване, само вечер. Имам го от месец и малко, но буквално ми излизат по 1-2 пъпки и то преди цикъл. И черните точки намаляха много. Само да кажа, че съм на 27 и досега винаги съм се борела с акнето. Не знам дали вече от възрастта или от комбинацията на тези продукти, но никога не ми е било по-хубаво лицето. Дано да става още по-добре.  Praynig

# 571
Същите неща ги ползва и  братовчед ми на Hyseac Uriage,има и нещо на Avene и му харесвало,мие се и със сапун на Acne out,но лицето му не е много добре дори след тези продукти.....той е 19 годишен.

# 572
Явно при мен са дали резултат. Не мисля, че са нещо невиждано като продукти, но ето. Дано и братовчед ти да намери какво ще му помогне.

# 573
Жалко, че е свършил  Sad

Аз между другото си купих на SVR концентриран пилинг с бета хидрокси киселини, които не правят кожата фоточувствителна. Дават го за мазна кожа и белези от акне / появили се или с предпоставка за такива / - аз нямам такива като цяло, но ми беше много интересен. Не съм го почнала все още - ще го видим как е

# 574
Iseult,ето на теб явно ти действа добре акне аут, на мен никак.Не са ли обаче много нещата с които се мажеш?Важното е разбира се да има ефект.
И аз като тийн не съм имала такива проблеми с акнето-при мен се обостри след 20 година.Антибиотик се изписва само при много тежко акне,все пак те са вредни.
Да споделя моя напредък в борбата тази седмица.Направих едно хубаво почистване,попаднах на страхотна,внимателна,съвестна козметичка,която работи с много качествени продукти;  мажа сутрин и вечер със сместа хлорнитромицин и цинк само върху пъпчиците; нанасям хидратираш крем,ексфолирам два пъти седмично,пия витамини.От няколко дни ползвам visibly clear Neutrogena -измивен гел и маска,които ми се отразяват много добре.Пъпките изчезнаха и сега лицето ми е доста добре.

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 09:02 от Miss_Bingley

# 575
Което отново доказва, че универсален лек за акнето няма, всяка кожа е различна.
Миналата година като се борих с акне пробвах Visibly Clear измивен гел на Neutrogena - е няма такъв боклук за мен! Пълен със съставки, противопоказни за акне най-малкото, второ - да, изсуши пъпките, но и цялата кожа, което доведе до нейния опит да произведе още повече себум, за да навакса и това пък от своя страна доведе до още повече пъпки в последствие. С две ръце съм против тази серия аз, ама ето, има и доволни.  Peace

# 576
  • София
А някой ползвал ли е Геритамин и имало ли е ефект върху пъпките?

# 577
Единственият ефект при мен преди години от Геритамина беше повишен апетит.За пъпки не вярвам да помоне,но знае ли се-организми и кожи различни.Аз не бий го пила

# 578
  • Варна
А някой ползвал ли е Геритамин и имало ли е ефект върху пъпките?
Аз съм пила Герикапс, имаше ефект, но пиех и се мажеш и с други неща. Затова не мога да преценя добре. Има ли някаква разлика между Геритамин и Герикапс? И двете са вит. А+Е

# 579
Не мисля, че са едно и също-комбинация от витамините А и Е.

# 580
На братовчед ми заедно с всички мазила са му изписали и да пие Цинк.Така,че ако искаш вместо геритамин си вземи цинк или си вземи някакви витамини,които ще са съвкупност от много елементи.Аз съм пила специално за кожа,нокти и коса,но на друга марка,нямаше ефект....,а те са най-добрите,които може да се намерят на "Haya".Пила съм и Шуслерови соли номер 11,никакъв ефект не съм видяла....и сега пия на "Now" съвкупност от много витамини и омега 3 пия също.

# 581
Аз съм писала преди за цинк, на мен ми реши проблема. Продължих да си го пия и след това, много положителни ефекти видях, но и по принцип не приемах достатъчно цинк с храната, което важи за повечето хора между другото. Но цинкът помага хормоните в тялото да се регулират от само себе си, при мен дисбалансът им беше с ясна причина, преди това нямах този проблем, така че беше ясно, че вероятно ще помогне. Дали цинк, омега 3 и т.н. ще помогнат много зависи от това каква е причината за акнето. За съжаление много малко лекари я търсят, а директно изписват кремове. И все пак - акнето за да се премахне наистина се премахва и отвътре, не само от кожата отвън  Peace

# 582
Miss_Bingley, защо да са много продуктите, просто една вечер слагам от единия крем, една вечер от другия. Досега така не са ми изписвали, но ето че има добър ефект Simple Smile
Витамини не съм пила никога, но съм абсолютно съгласна, че много е важно организмът да се почисти отвътре. Има някои йога техники, които съм чела, че помагат много, но още не съм се престрашила да опитам.

# 583
Ми не знам,така ми се стори.Аз винаги съм се страхувала от обратен ефект при ползването на различни неща.Но важното е че при теб това работи.Лошото е че всеки ефект е временен и после се почва наново-тъкмо тушираш едните и идват други.

# 584
С витамините не се чисти организмът,а си набавяш нужните хранителни вещества,а с храната е невъзможно да си набавиш нужната доза за деня например омега3,трябва всеки ден да се яде примерно риба,за да е наситен организмът ти на омега3.Тези витамини,които аз ги пия имат в тях цинк,но не виждам подобрение като ги пия....,а мазилата са просто....една помощ да тушираме излезлите вече пъпки, трябва да ограничим напълно въглехидратите тогава според мен ефекта ще е на лице,но то все се случва да хапваме тортички и т.н. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт