Против акне/пъпки по лицето 3

• 122 062
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Еми аз като почти не ям въглехидрати?Все си е същото.Тези неща с избягването на определени храни за мен са много спорни.

# 586
Щом ефектът е временен, значи проблемът е точно не решен, а замазан. Не мога да спра да апелирам към това, да се търси вътрешно решение, а не само бързо решение на декоративния проблем  Peace

# 587
Като казвам въглехидрати нямам в предвид само сладкото,а ориза,картофите,хляба,разни безалкохолни,сокове,в които има подсладители и захар и много храни,в които присъства захар.....само в месото,яйцата,рибата,сиренето,кашкавала няма захар.....не се сещам за друго в момента,даже в тези салами и луканки,които ни предлагат слагат разни боклуци......

# 588
Точно и аз това казвам-проблема е вътрешен.Затова и ше пусна хормони.Само дето даже и да са наред,пъпките пак си стоят.Причината е може би комплексна.А най-лошото е че повечето неща,които ядем са боклуци наистина.Може би пък решението да е вътрешно пречистване от токсини,лечебен глад,суровоядство-и това съм го мислила,но не ми е възможно да го приложа в момента.

# 589
  • Варна
Толкова изследвания са ми направени и в крайна сметка и лекарите не разбраха от какво е акнето. Нищо не можаха да ми кажат. Уж всичко е наред, всичко е в норми...Поне да бях разбрала каква е причината, щях да потърся някакво решение. Sad

# 590
Понякога просто си е ген....и майка ми и баща ми са имали доста пъпки даже повече от моите,но брат ми няма...никога почти не е имал ядем едно и също....,но аз пак казвам,че на мен може да ми излизат пъпки макар и да ядем едно и също,защото на всеки организъм различно влияят дадени фактори,при него явно колкото и да си яде въглехидрати не му пречи и не му излизат пъпки,но на мен ми излизат това е истината.....аз знам,че ако започна да се храня наистина с 0 въглехидрати за месеци мога да получа резултат,но аз нямам такова активно акне както се нарича,казвала съм на братовчед ми,че има хора,които минават изцяло на високо мазнинна ниско въглехидратна диета и постигат много добри резултати,но той си знае  Mr. Green

# 591
Има общо и гена.Моите родители сс с хубава кожа,но пък вуйчо,брат ми и аз ни излизат и по гърба.
Братовчед ми допреди време беше ужас.Оправи го кадърен лекар,подходяща козметика и многи строг режим нa хранене.Той обаче много се грижеше и много стриктно спазваше всичко.Никога не е ял млечни продукти,мазни меса,салати и изобщо много капризен и почти нишо не яде.От година е и вегетарианец.Не знам доколко има значение.

# 592
  • Карлово
Никога не е ял млечни продукти,мазни меса,салати и изобщо много капризен и почти нишо не яде.
За пръв път чувам, че салатите са противопоказни за акнето. Rolling Eyes

# 593
Аз не казвам това.Просто изброих какво не яде.А той не яде повечето  храни-сирене,домати,крастевици,меса и много още неща,не само такива,вредни за акнето.Знсм за салатите,че не са противопоказни.

# 594
Интересно ми е какво яде като е вегетарианец, а не яде салати  newsm78 Боб и плодове?

# 595
Всъщност той почти нищо от ,,нормалните'' храни не яде и си е злояд от малък.Боба е едно от малкото неша,които яде,плодове също.Месо ядеше само пиле и бялс  риба.Сега и това не..Яде гъби,чушки,патладжани,разни други чия,соя,семена и подобни дивотии.

# 596
Дефакто яде само ГМО,защото всички зеленчуци,плодове и бобови растения са ГМО в 21 век.....да не говорим,че почти всичко е внос и е само боклуци....ако си отглежда зеленчуците сам е добре....

# 597
Момичета направих огромната грешка да си сложа от този крем с бензил-пероксид под окото,защото имах една пъпчица и сега ми е много суха кожата под окото мажа се с кремове и шипково масло,но не помага особено,какво да правя според вас?Може ли също да ми препоръчате някаква маска за лице от аптеката или елитис,или не знам откъде си пазарувате,или такава,която си правите сами вкъщи,да помага за пъпки и може някаква за хидратиране на кожата,че на места е леко суха кожата ми.Миналият ден си направих от тези маски на Planet spa на Avon с кал от мъртво море и някакви минерали ли какво сива е тубичката,хареса ми,но ако вие знаете нещо по-хубаво бих искала да пробвам Simple Smile  bouquet

# 598
Дефакто яде само ГМО,защото всички зеленчуци,плодове и бобови растения са ГМО в 21 век.....да не говорим,че почти всичко е внос и е само боклуци....ако си отглежда зеленчуците сам е добре....
Много ги обичам тези заключения - "виж ги тези домати, кофти са, сигурно са ГМО, в един сайт пишеше, че всичко е ГМО". Голяма част от плодовете и зеленчуците са изкуствено селектирани така че да са най-твърдите и издържливите (и безвкусните), но това не е ГМО. Да не говорим, че не виждам какво отношение има ГМО-то към акнето.

# 599
Аз вече започвам четвърти месец без пъпки. Две години както знаете беше ад с това акне. Така и не разбрах каква е причината, но през тия години спирах и сладко и млечни и храни с висок хипогликемичен индекс. Правих прочистване и със сяря и мед. Последните месеци си ям шоколад всеки ден и изобщо всичко, като понякога и доста вредни храни. Случва се и по два шоколада на ден да ям.  Embarassed Една пъпка не ми е излязла. Не прекалявам все пак с боклуците, но честно казано вече си мисля, че храненето не е в пряка връзка с акнето. Не мога да ви опиша колко зле бях, а какви усилия полагах и пиех фрешове в несвяст и изобщо не близвах нещо вредно или съдържащо Е-та.
На мен крема с бенз. пероксид ми изсуши кожата, но съвсеем леко и просто го пропускам понякога.
Сега започнах с 4 %. Досега бях на 2.5% Ползвам го от 22 юни, а пък пъпките изчезнаха началото на май. Rolling Eyes От време на време си ползвам и флуида ред аут на фитокод, който също доста успокоява кожата.
Маски престанах да си правя. То не бяха хуми, чаено дърво, аспирини и все същата работа.
Хубави коментари има във форума за тази маска. Чудя и се и аз.
http://www.biofresh.bg/vsichki-produkti/grija-za-liceto/maski-za … -30-nat-aura.html

Вчера даже беше 13.90. Защо ли не я поръчах. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт